Hamil selepas 30 tahun lama – lima kaedah untuk menjadi hamil selepas 30

Hamil selepas 30 tahun lama – lima kaedah untuk menjadi hamil selepas 30

Mendapat mengandung selepas 30 adalah lebih mungkin, namun ia tidak mudah. Dalam artikel ini saya ingin berkongsi dengan anda beberapa cara yang benar-benar boleh membantu anda untuk meningkatkan peluang anda untuk hamil selepas usia 30 tanpa apa-apa pembedahan yang mahal. Bersedia? Ayuh kita bermula!

Memantau suhu tubuh Basal

Ini adalah suhu badan anda apabila anda benar-benar di rest. Semasa ovulasi, suhu badan akan meningkat sedikit sebanyak kira-kira satu darjah. Anda akan hamil dengan mudah pada 2 hingga 3 hari sebelum suhu badan anda meningkat. Biasanya, ovulasi telah dimulakan sementara anda perhatikan bahawa suhu badan telah meningkat sedikit dan kekal stabil untuk 3 hari atau lebih. Berasa bebas untuk menggunakan termometer lisan untuk memantau suhu tubuh basal. Pastikan anda mengukur suhu badan anda setiap pagi sebelum mendapat dari tidur. Catatkan bacaan pada notebook dan memerhati perubahan.

Alkohol dan kehamilan

Kajian telah membuktikan bahawa minuman yang satu atau dua seminggu tak sepatutnya menghalang kamu daripada dapat hamil selepas umur 30. Wain merah benar-benar telah terbukti bagus untuk kesihatan wanita. Walaupun tiada sambungan telah didapati dengan ini jumlah alkohol untuk mengelakkan perwatakan, kesederhanaan adalah kunci. Wanita yang minum terlalu banyak akan mengurangkan kemungkinan mereka daripada bahaya dan perwatakan kecacatan kelahiran utama jika mereka hamil.

Pergi untuk kedudukan mubaligh

Kedudukan yang sempurna untuk digunakan semasa seks untuk membantu hamil telah tidak telah terbukti secara saintifik, tetapi ramai yang percaya kedudukan mubaligh yang paling disyorkan. Ini adalah kerana kedudukan mubaligh menyediakan untuk penembusan setinggi dan meletakkan sperma yang sehampir mungkin ke serviks. Sekali lagi, tidak ada bukti saintifik yang menunjukkan satu kedudukan yang lebih baik daripada yang lain.

Menjadi sebahagian daripada kumpulan sokongan kesuburan

Menjadi sebahagian daripada kumpulan sokongan kesuburan untuk mendapatkan beberapa idea-idea dan cadangan-cadangan yang cuba. Anda akan mendapati bahawa ramai wanita yang sudah berusia lebih dari 30 tahun juga menghadapi beberapa kesukaran seperti yang anda lakukan.

Elakkan tekanan dan aktiviti-aktiviti yang tidak sihat

Anda juga mungkin perlu mengurangkan tekanan kerana ia mengurangkan kesuburan seorang wanita dan prestasi manusia. Had tabiat yang tidak sihat seperti Nikotin dan kafein seperti bahan-bahan tersebut mengurangkan kemungkinan konsep. Wanita perlu makan diet seimbang dan sihat dengan mengambil vitamin dan suplemen yang termasuk asid folik. Paling penting, lelaki perlu memanjakan anak-anak gadis mereka yang akan hamil selepas tiga puluh dengan Urutan, perjalanan spa dan idea-idea yang lebih Romantik.

Gunakan nasihat ini dan anda berada dengan cara yang betul untuk hamil selepas 30, Semua yang terbaik!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *