Hal-hal Kesihatan – Oregano sebagai teh – hartanah yang menakjubkan

Hal-hal Kesihatan – Oregano sebagai teh – hartanah yang menakjubkan

Pencetakan semula syarat-syarat: Anda mempunyai kebenaran untuk menyiarkan artikel ini secara percuma di ezine anda, newsletter, e-book, penerbitan cetak atau laman web anda jika dan hanya jika, ia kekal tidak berubah dan anda termasuk hak cipta, penulis maklumat dan pautan untuk aktif untuk pengarang Laman web pada penghujung artikel. Anda tidak boleh menggunakan artikel ini di email komersial tanpa diminta atau solicited.

Pernah teh Oregano apa-apa? Ia mungkin bukan pilihan utama anda untuk teh. Malah, ia mungkin dalam kategori rasa diperoleh. Bagi saya, ia adalah dalam kategori produk semula jadi yang sangat penting yang telah membuat perbezaan H-U-G-E dalam hidup saya.

Saya boleh Terangkan?

Saya mengalami keadaan yang kronik dan melemahkan yang disebabkan oleh cirit-birit yang teruk (seolah-olah disebabkan satu bentuk egregious cepat marah Sindrom usus).

Masalah saya adalah kronik pada mulanya dan kemudian menjadi kronik dan akut, sehinggakan saya tidak dapat mencerna keropok yang berjaya apabila saya pada saya paling teruk pada tahun 2005.

Oregano teh menyelamatkan saya daripada trauma yang ditambah dan perbelanjaan akan darurat beberapa kali, cuba untuk menjelaskan kepada kakitangan hospital bingung saya memerlukan 4-6 liter cecair IV (apabila saya hampir tidak boleh bercakap tidak kurang). Mengapa tidak mereka jadi sukar untuk meyakinkan? Bacaan tekanan darah saya dan tanda-tanda vital seolah-olah biasa (ia tidak menyerang mereka pelik yang saya dapat tidak berdiri saya sendiri dan bahawa saya adalah yang beroda di kerusi roda).

Teh oregano mempunyai sifat-sifat penyembuhan yang menarik.

Sementara ini akan didokumenkan secara lebih saintifik di suatu tempat, Biar saya sekurang-kurangnya Jelaskan bagaimana teh Oregano terjejas saya. Jika saya punya “situasi” – mereka yang mempunyai kes-kes terutamanya akut penyakit Crohn’s atau IBS akan memahami apa yang saya tiada – saya akan minum teh pertama, mengambil beberapa kapsul arang dalam kira-kira 1/2 jam dan kemudian pergi melalui proses penghadaman saya untuk menyelesaikan turun supaya saya boleh makan makanan lagi. Biasanya, ini adalah satu proses yang panjang minggu dalam kes saya.

Tanpa pergi ke lebih terperinci, ia melibatkan sesuatu yang serupa diet sekitar (pisang, nasi, sos epal dan roti bakar) untuk mendapatkan berpindah sekali lagi dengan cara yang biasa.

Teh Oregano akan masuk ke dalam sistem saya dengan cepat dan tidak hanya berhenti kelajuan tinggi rendah seret motility faktor tetapi seolah-olah terbalik. Dalam erti kata lain, ia seolah-olah kembali tahap cecair Pencampur normal dalam tempoh masa yang singkat.

Ini satu perkara adalah Penyelamat kehidupan saya. Ia membolehkan saya untuk pergi ke kerja dan terus menyediakan untuk keluarga saya walaupun kami perlahan-lahan dihapuskan benar punca segala masalah saya. Jika anda tahu seseorang yang menderita dengan penyakit, IBS atau kolitis Crohn’s – anda mungkin melakukan itu satu kebaikan yang besar dengan berkongsi artikel ini dengan mereka.

Seperti disebutkan dalam artikel sebelumnya, arang memperlahankan motility anda. Teh oregano melakukan sesuatu lebih yang penting untuk pemulihan cepat “situasi”. Dengan hampir serta-merta menghentikan aliran hidro ke dalam usus besar dan ‘mungkin’ walaupun menterbalikkan ia, cecair tidak hilang dan baki elektrolit dalam badan masih agak biasa.

Dan yang telah membuat semua perbezaan.

Jelas sekali, saya berkongsi daripada pengalaman dan jika anda mengalami sebarang penyakit tersebut, anda perlu mencari seorang doktor yang tidak hanya boleh membantu anda mengatasi, tetapi boleh juga mengenalpasti punca masalah anda. Saya bukan seorang doktor, supaya berjumpa doktor sangat mahir yang berpengetahuan dalam pemulihan gangguan penghadaman. Walau bagaimanapun, teh oregano adalah ubat yang rakyat untuk cirit-birit dan masalah penghadaman yang diturunkan selama beratus-ratus tahun di negara isteri saya dari Albania.

Hakcipta Terpelihara 2007 Thomas Mayhew

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *