Hal-hal Kesihatan – berhenti cirit-birit yang teruk tanpa ubat-ubatan yang jahat

Hal-hal Kesihatan – berhenti cirit-birit yang teruk tanpa ubat-ubatan yang jahat

Pencetakan semula syarat-syarat: Anda mempunyai kebenaran untuk menyiarkan artikel ini secara percuma di ezine anda, newsletter, e-book, penerbitan cetak atau laman web anda jika dan hanya jika, ia kekal tidak berubah dan anda termasuk hak cipta, penulis maklumat dan pautan untuk aktif untuk pengarang Laman web pada penghujung artikel. Anda tidak boleh menggunakan artikel ini di email komersial tanpa diminta atau solicited.

Ia boleh boleh didapati?

Perkara yang pasti. Saya tinggal bukti. Ini tidak kira laughing, tetapi saya telah belajar untuk ketawa pada hal-hal yang sukar dan unmentionables ini. Cirit-birit yang teruk adalah salah seorang daripada mereka. ha ha ha.

Selama tiga tahun, saya mengalami dengan siksa Sindrom usus yang cepat marah. Selepas gagal untuk mencari kelegaan (ada pun yang tidak dimaksudkan), saya telah meletakkan diri saya mati di rumah. Anda mengatakan “benar-benar”? Benar-benar. Dalam tempoh 3 tahun, saya telah kehilangan 35 + paun dan hampir tidak hidup. Walaupun seorang pejuang yang serius oleh alam semula jadi, saya telah selesai. Aku tiada perjuangan yang meninggalkan saya. Tiada tenaga, tiada tiada. Saya memberitahu isteri saya bahawa saya bersedia memenuhi Maker saya.

Dia berkata, “Tidak, anda tidak selesai di sini lagi”. Saya memandang anak saya dan tidak dapat berdiri pemikiran beliau tidak mempunyai ayah sekitar. Saya terpaksa melawan dan mempunyai hanya peniaga sedikit harapan.

Dalam tempoh 24 jam bahawa percikan harapan yang rekindled, kami bercakap dengan seorang doktor yang tahu apa yang berlaku dengan saya. Dia hanya tidak tahu bagaimana untuk merawat saya, dia tahu punca penyakit fisiologi incapacitating saya. Sesuatu yang tiada doktor lain boleh memikirkan.

Untuk menyelamatkan nyawa saya, katanya untuk mengambil arang. Apa? Ya, itulah arang yang betul. Anda lihat, saya telah dapat mencerna begitu banyak seperti keropok selama 40 hari. Apa pun saya makan hanya jenis betul-betul Terbang melalui saya, meninggalkan saya dehidrasi dan kekurangan electrolytes waktu. Jadi, buat pertama kalinya pada hari-hari yang begitu banyak, saya telah dapat benar-benar makan makanan yang sangat mudah dan menghalangnya daripada melakukan perkara yang aeronautikal melalui usus saya.

Arang menyelamatkan hidup saya.

Arang menarik keluar toksin.

Arang adalah untuk adsorbent, itulah sebabnya ia boleh tarik barang-barang seperti toksin dan selamat melalui badan anda.

Arang memperlahankan motility anda. Ini bermakna banyak ketika itulah apa yang anda perlukan – terutamanya dalam kes yang melampau seperti saya. Ia adalah amat penting dalam kes saya, kerana badan saya telah membangunkan sensitiviti hanya kira-kira setiap makanan atau sesiapa yang pernah terfikir untuk mengambil dadah.

Sila ambil perhatian bahawa arang boleh mengikat anda. Oleh itu anda harus berunding dengan doktor yang mahir dalam pemakanan dan yang juga berpengetahuan tentang penggunaan dalaman arang. Ia adalah penting untuk mencari punca birit anda teruk ASAP. Anda memerlukan seorang doktor yang akan mengenal pasti punca. Jika tidak, arang tersebut akan hanya sementara bantuan – terutamanya jika anda dalam keadaan tersebut, saya mendapati diri saya.

Dan itu adalah tidak kira laughing.

Hakcipta Terpelihara 2007 Thomas Mayhew

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *