Gynecologist di Bangalore Marathahalli

Gynecologist di Bangalore Marathahalli

Anda terlepas tempoh anda dan ketakutan pada apa yang ia boleh — anda mengandung atau mempunyai masalah kitaran haid yang tidak teratur atau sesuatu yang lain!!

Untuk menjawab semua soalan-soalan ini, anda perlu datang ke gynecologist yang di Bangalor, Marathahalli. Gynecologist yang terbaik nasihat anda apabila anda situasi / masalah sekali mendengar kebimbangan anda atau merujuk kepada sejarah perubatan anda.

Jika masalah anda akan umum, maka doktor akan nasihat anda dengan ubat-ubatan tertentu dan diet perubahan dan mengambil notis perubahan dan kesan-kesan ubat-ubatan. Walau bagaimanapun, jika kebimbangan anda serius atau memerlukan pemeriksaan segera atau bantuan pembedahan, anda akan diminta untuk menjalani ujian tertentu.

Senarai rawatan kesihatan reproduktif yang gynecologist yang di Marathahalli Selangor mesti memberikan cepat adalah:

Pengguguran perubatan
Pengguguran pembedahan
Anak kontraseptif
Pil kecemasan conceptive
Peranti intrauterine (IUD)
D & C
Ujian PAP smear
Ujian ultrasound dan halaju
Cryosurgery
Penjagaan Obstetrik
Bedah yang lengkap
Lain-lain program perubatan dan Kesihatan

Bergantung atas kemahiran dan kepakaran doktor, dia mungkin menjalankan lain-lain masalah yang kompleks dan konkrit walaupun berbeza-beza untuk pembajaan dalam Vitro (IVF). Gynecologist yang baik di Selangor Marathahalli juga boleh nasihat dan membantu pakar onkologi dalam merawat kanser pangkal rahim dan seumpamanya.

Walau bagaimanapun, ia mesti menjadi penting untuk melihat bahawa tidak semua pakar Ginekologi mesti obstetricians. Pakar Perbidanan akan mempunyai pusat mereka sendiri atau akan dikaitkan dengan sebuah hospital, di mana semua kemudahan perubatan termasuk urusan pos natal penjagaan disediakan.

Satu lagi fasa penting dalam hidup wanita yang memasuki fasa haid dan juga keluar it(Menopause). Kedua-dua fasa ini akan mengisi seorang wanita dengan kebimbangan dan ketakutan. Ia adalah peranan gynecologist baik di Bangalore Marathahalli untuk menganjurkan kem-kem kesihatan dan seminar untuk menangani isu-isu tersebut secara terperinci dan mendalam. Kesedaran yang berkaitan dengan isu-isu tersebut dan mereka yang berkaitan dengan mereka seperti isu-isu yang reproduktif, perubahan badan, pemakanan keperluan badan dan lain-lain langkah berjaga-jaga dan ubat-ubatan boleh membuat masyarakat kita lebih pencerahan.

Bangalore kejadian Hospital telah secara berterusan memenuhi tugas sosial untuk membantu masyarakat yang mengekalkan kesihatan yang baik. Bukan sahaja akan doktor mereka berkhidmat kepada pesakit dengan dedikasi 100% tetapi kakitangan serta sangat empathizing, mesra dan prihatin. Dalam negeri-seni teknologi menjanjikan anda dengan keputusan yang luar biasa dan pemulihan yang lebih cepat. Dan apa yang lebih menenangkan adalah ia membakar lubang di dalam poket dan sangat menjimatkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *