Guys-anda tidak akan percaya bagaimana mudah ianya untuk saya untuk menjemput anak-anak gadis

Guys-anda tidak akan percaya bagaimana mudah ianya untuk saya untuk menjemput anak-anak gadis

Okay, okay, jadi apabila ia datang untuk mengambil kanak-kanak perempuan saya digunakan untuk menjadi Raja rasa malu. Saya hanya tidak tahu bagaimana untuk mendekati mereka dan apabila pula saya kerahkan sehingga saraf mereka sentiasa kelihatan lebih tertarik pada rakan-rakan saya daripada saya… Sekurang-kurangnya, saya digunakan untuk percaya. Sekarang perkara yang sedikit berbeza. Saya pasti lebih yakin, dan baik, sekarang saya tahu apa yang diperlukan untuk mendapatkan wanita yang menjalankan dengan tepat apa lelaki semua gals ingin lakukan. Biar saya jelaskan.

Kawan saya Matt menjemput saya untuk pergi camping dengan sekumpulan rakan-rakan kami yang kedua-duanya telah dikenali selama bertahun-tahun.

Enam kita memandu keluar ke Taman park, mendirikan khemah dan dipukat atau dipancing di Sungai sehingga matahari mula turun ke bawah.

Petang itu, duduk di sekitar unggun api yang mengaum, minum bir dan senamrobik pada trout ditangkap segar, kami mula bercakap tentang wanita. Orang-orang yang lebih berpengalaman dengan wanita tidak dapat membantu tetapi bercakap gah. Saya, sudah tentu, hanya duduk di sana dan mendengar contently dengan satu senyuman yang Maha Mengetahui pada muka saya. Aku rahsia saya sedikit. Bila mula cerita-cerita tentang memilih yang terbaik atas talian dan setiap lelaki yang menjelaskan bagaimana beliau telah berjaya pulang dengan gadis paling hangat pernah, saya duduk di sana dan ketawa.

Saya tidak dapat percaya panjang yang mana beberapa kawan-kawan saya akan pergi hanya untuk pulang ke rumah dengan seorang gadis. Mereka berkata ia adalah semua berdasarkan psikologi, perkara-perkara seperti Bahasa badan, apa orang-orang memakai, dan apa yang mereka katakan membuat semua perbezaan. Saya mempunyai keraguan saya. Maksud saya, apakah baris, ‘ saya tidak benar-benar ini tinggi. Saya sedang duduk di atas dompet saya,’ sepatutnya tanah seorang gadis?

Salah satu orang, Jason, halus terputus. Saya rasa saya ketawa dan kekurangan input bingung dia, jadi dia berhadapan dengan saya.

“Ya, genius, apakah pilihan sehingga rahsia kemudian?” dia bertanya.

“Man 1,” saya menjawab.

“Man 1?” Bobby bertanya. “Apakah itu?”

Orang-orang semua berhenti bercakap dan mendengar, beberapa dipindahkan bahkan lebih dekat, supaya mereka tidak ketinggalan apa-apa.

“Pergi ‘buddy’, memberitahu kami,” kata Bobby.

Saya telah menjelaskan bahawa seni memilih untuk saya datang ke dua perkataan, “Man1” apabila saya berkata “Man1” wanita mendapatkan tertanya-tanya dan tanya “apa itu Man1”? Jadi saya terus memberitahu mereka secara terperinci tentang Man1 – saya crème kesihatan bagi semasa saya.

Matt ketawa. “Pasti, anda Jangan Billy,” katanya. “Beritahu kami tentang masa yang tertentu kemudian, kan?”

Saya mengambil cabaran serta-merta. “Yakin,” saya berkata.

Semua orang huddled di benar-benar tutup kemudian.

“Saya berada di sebuah kelab malam yang satu, dan gadis ini berjalan ke bar, dia cantik. Rambutnya yang panjang BBW geli pinggang dia dan dia mempunyai mata hijau yang pernah saya lihat. Dia tersenyum dalam bar tender dan lazim bagi bir. Dan, sementara dia menunggu saya berbisik, ‘1 lelaki.’

“Dia memandang saya kemudian, dan berkata, ‘Pengampunan?’

‘ Saya mengulangi diri saya “lelaki 1.’

“Dia kemudian meminta saya menjelaskan. Saya bertanya kepada beliau jika beliau menggunakan pelembap kerana kulit beliau kelihatan begitu indah. Dia berkata “Ya.” Saya kemudian telah memberitahu beliau bahawa saya juga menggunakan pelembap yang dipanggil 1 lelaki, semasa saya. Dia giggled, dan kemudian mula bertanya soalan-soalan mengenainya seperti apa yang ia lakukan dan Bilakah ia digunakan. Saya menjelaskan semua kira-kira Man1 orang minyak, crème hanya untuk lelaki yang meningkatkan kesihatan, sensitiviti, dan penampilan saya organ yang paling penting. Saya dielakkan yang mentah… yang sangat penting. Teruskan perbualan daripada longkang tersebut. Saya telah menjelaskan vitamin dan mineral yang dalamnya, dan pelbagai cara ia memperbaiki hidup saya dan Kesihatan dan seks. Melihat gadis-gadis yang benar-benar menjadi losyen dan pelembab untuk diri mereka sendiri jadi semasa mereka mendengar bahawa saya lelaki menggunakannya dan menggunakannya untuk beliau alat yang paling penting… Baik, satu perkara yang membawa kepada satu lagi dan sebelum saya tahu kita berada kembali di tempat saya dan dia membantu saya memohon Man1 kepada saya ahli lelaki.”

Kawan-kawan saya kelihatan terkejut. Ditulis di seluruh wajah-wajah mereka adalah soalan, ‘ Billy, ‘yang tenang’ telah yang paling berjaya mengambil kanak-kanak perempuan? ” Satu demi satu mereka bertanya lebih lanjut, bermula dari runtuhan salji dan soalan. Saya terpaksa menerangkan, sudah tentu, bahawa Man1 tidak pelincir yang. Wanita seolah-olah mencari idea untuk seorang lelaki yang menggunakan losyen yang sangat menarik… Dan mereka benar-benar suka idea melihat saya menggunakan minyak lelaki Man1, anda tahu hanya menggosok terhadap diri saya. Hanya idea mendapat mereka terangsang. Man1 adalah satu pusingan yang luar biasa bagi wanita. Bagi mereka ia adalah baru, unik, sihat dan seksi dan mereka boleh bon dengan idea untuk menggunakan losyen untuk penjagaan kulit.

Selepas itu perjalanan perkhemahan aku punya status baru bertingkat dengan orang. Dan cukup yakin, anda tidak akan tahu itu, semua rakan-rakan saya yang mahu pergi dengan saya pada malam Sabtu dan menonton saya dan saya Man1 orang minyak “gal menjemput mod.” Walau bagaimanapun saya tidak mahu mengambil peluang terakhir menarik. Maksud saya, Man1 tidak berfungsi sebagai menjemput selaras dengan setiap gal. Saya melihat seorang gadis di pub yang telah memberi maklum balas kepada saya menjemput barisan sebelum Man1. Tidak akan anda tahu, dia datang betul-betul lebih bersedia untuk tindakan lanjut. Tetapi, saya berbual dengan beliau untuk sementara hanya untuk memberitahu orang-orang yang berfikir saya telah melakukan perkara yang Man1 saya dan apabila dia dan aku berjalan keluar dari pub bahawa ia adalah kepada sorakan dan maka Demikianlah seterusnya jeritan daripada teman-teman yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *