Gut bocor penawar Review – panduan terbaik untuk menyembuhkan Sindrom usus bocor

Gut bocor penawar Review – panduan terbaik untuk menyembuhkan Sindrom usus bocor

Sindrom usus bocor adalah gejala serius dalam dinding dari usus kecil menjadi telap kepada toksin yang dicipta di dalam badan. Ini membolehkan toksin untuk memasuki aliran darah dan menyebabkan masalah yang serius. Sindrom usus bocor boleh disebabkan oleh beberapa faktor berbeza, antaranya stres, atau menggunakan kuantiti ibuprofen atau NSAID lain. Penghidap Sindrom usus bocor sering mengalami kekejangan yang teruk dan cirit-birit yang hampir malar. Mampu untuk menyembuhkan masalah anda mesti menyimpan semula jumlah cemerlang dan ejen-ejen pathoenic dalam sistem penghadaman anda dan anda mesti menyembuhkan semua lubang-lubang di dinding usus kecil anda. Nasib baik badan anda boleh mencapai kedua-dua matlamat ini dengan hanya sedikit bantuan barangan anda.

Arahan am

1. Berjumpa dengan doktor, kiropraktor atau pengamal penjagaan kesihatan alternatif dan diri anda diuji untuk Sindrom usus bocor jika anda berfikir bahawa ini adalah apa yang anda mungkin mempunyai. Hari kebanyakan doktor perubatan akan menguji Sindrom usus bocor, walaupun masih terdapat orang-orang yang tidak mengiktiraf ini sebagai satu penyakit yang sah.

2. Berhenti mengambil ubat tahan sakit untuk contoh ibuprofen dan NSAID apa-apa yang lain. Berhenti merokok dan Jangan minum sebarang produk alkohol.

3. Buang semua kafein, gula, makanan lemak tinggi (ini termasuk kebanyakan makanan segera), produk mengandungi gluten bijirin seperti gandum, barli dan oat, tepung putih susu dan susu, produk dan apa-apa makanan yang anda mungkin alah daripada diet anda.

4. Makan daging tanpa lemak, ikan, ayam, buah-buahan dan sayur-sayuran dan buah-buahan dan sayur-sayuran jus (tanpa ditambah gula atau bahan tambahan lain).

5. Chew makanan sangat teliti supaya saluran penghadaman anda mempunyai kerja yang kurang untuk melengkapkan. Makan setiap hari berbanding dengan 3 menu yang lebih besar kepada beberapa hidangan kecil (6 hingga 8).

Tips & amaran

Keluarkan apa-apa makanan Diet yang anda rasa anda mungkin alah kepada atau yang anda rasa mungkin menambah kepada masalah anda dan mengetahui apakah hasil adalah. Anda mungkin mahu untuk membuang makanan yang banyak, contohnya gula, lemak, kafein, alkohol dan tembakau daripada sistem anda selama beberapa tahun.

Sekarang, mari kita bercakap tentang mengubati usus bocor yang dicipta oleh Karen Brimeyer dan bagaimana ia mungkin membantu anda. Saya benar-benar berharap ini pendek bocor usus penawar kajian akan membantu anda untuk membezakan sama ada mengubati usus bocor penipuan atau satu tawaran yang sebenar.

4 Konsep utama yang anda perlu faham sekiranya anda lamanya mungkin mengambil kawalan anda kesihatan dan meninggalkan di belakang anda tanda-tanda usus bocor.

#1. Anda akan menemui banyak sangat diiklankan “makanan kesihatan” disediakan tuntutan tersebut sebagai satu komponen penting diet seimbang anda. Tetapi ini tidak menjadi lebih jauh dari kebenaran. Anda mungkin menjadi mungkin makan beberapa makanan setiap hari yang malah memandu kesakitan yang mewujudkan lebih teruk gejala anda.

#2. Walaupun harus anda boleh makan semua makanan terbaik, yang boleh mungkin tidak cukup. Apabila anda membangunkan Sindrom usus bocor, anda akan dapat berkembang menjadi alah kepada mana-mana makanan yang anda hanya makan, termasuk makanan yang benar-benar sihat biasanya. Serta lebih banyak anda makan makanan ini, yang lebih teruk masalah anda menjadi. Tetapi saya akan menunjukkan bagaimana untuk mengenalpasti alahan tersembunyi ini asas yang akan menyabot hasil anda.

#3. Terdapat beberapa faktor yang anda hanya boleh melaksanakan sokongan menyembuhkan usus anda bocor luar makan makanan yang betul. Dengan beberapa taktik yang cukup mudah tetapi sangat kuat untuk gaya hidup anda sekarang, anda boleh membantu secara drastik mengurangkan masa yang diambil untuk menyembuhkan usus anda. Ini akan membuat anda merasa baik dalam masa yang singkat sekali.

#4. Jika anda cuba untuk menyelesaikan dilema anda dengan produk-produk yang semata-mata maka anda adalah untuk apa-apa terkejut besar kerana tambahan sahaja tidak jawapannya. Apabila anda akan melaksanakan semua item lain yang sesuai, hanya, maka perlu untuk kesihatan tambahan akan digunakan untuk bantuan mempercepatkan prosedur penyembuhan. Dan tidak semua makanan tambahan kesihatan dibangunkan sama. Hakikatnya, saya telah menemui beberapa pelanggan saya sendiri yang telah bertindak balas yang negatif kepada suplemen pemakanan yang mereka percaya telah sepatutnya yang membantu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *