Gurgaon suasana Mall dan Mall suasana Vasant Kunj: Zon membeli-belah dan rekreasi

Gurgaon suasana Mall dan Mall suasana Vasant Kunj: Zon membeli-belah dan rekreasi

Kompleks membeli-belah dan rekreasi telah menjadi mercu tanda sebuah bandaraya kemakmuran kewangan dan pembangunan ekonomi. Sebab ini semua bandar metro India yang bergerak pada laluan pembangunan kewangan memuja diri dengan membeli-belah indah bangunan pencakar langit dan bangunan. Gurgaon Mall suasana yang memberikan pengalaman yang unik untuk membeli-belah dan menikmati. Atas sebab ini, ia telah mencapai kemasyhuran yang besar di pasaran harta tanah India. Ia adalah salah satu daripada tempat-tempat yang terbesar di India untuk membeli-belah dan rekreasi yang mempunyai. Pengunjung perlu menumpukan sehari suntuk untuk melawat Pusat membeli-belah ini kerana ia memiliki tarikan-tarikan yang banyak. Ia terletak pada suasana Pulau NH-8, Gurgaon. Ia mempunyai banyak ruang-ruang pameran yang mengagumkan, persimpangan makanan, kafe, Restoran, Pusat rekreasi dan multipleks filem.

Membeli Kedai-kedai denagan pengguna perkhidmatan usahawan seperti pergantungan dan Debenhams akan meningkatkan keseronokan dan keseronokan daripada pelanggan yang datang ke tempat ini. Salah satu boleh membeli produk-produk jenama antarabangsa di kompleks membeli-belah dan rekreasi ini. Ia mempunyai 3 tingkat dan meliputi keluasan 3 km. Ia mengandungi kedai-kedai luas yang dibuat khas, pengunjung boleh membeli pelbagai jenis barangan pengguna di sini. Kedai-kedai semua dihiasi dengan rekaan dalaman yang besar. Membeli jenama seperti Hush Puppies dan Debenhams boleh mewujudkan kesan yang mendalam pada minda tetamu dan pembeli yang tiba pada suasana Mall Gurgaon. Satu kelebihan besar pusat membeli-belah ini adalah bahawa ia terletak hanya 8 km dari Lebuhraya Gurgaon. Orang-orang yang datang ke laluan ini dari Delhi boleh datang melawat ke pusat membeli-belah dan rekreasi ini semasa dalam perjalanan mereka. Bangunan ini telah dibina dalam menarik warna merah dan biru.

Kunj Vasant suasana pusat membeli-belah adalah salah satu daripada Pusat-pusat membeli-belah yang paling terkenal di Delhi. Ia merangkumi yang serius ruang-ruang pameran juga dibina, Restoran, makanan persimpangan dan zon rekreasi untuk semua orang. Ia terletak di jalan Nelson Mandela. Ia enroutes Lapangan Terbang bandar dan mempunyai laluan yang pergi ke bahagian yang berlainan di New Delhi terutamanya sehingga bidang pasaran Vasant Vihar, Niketan Shanti Shanti dan West End. Suasana Mall Vasant Kunj dirancang oleh DDA yang terdiri daripada dua pusat membeli-belah yang tambahan. Ia meliputi kawasan seluas 650 ekar tanah dan landskap bahagian Universiti Jawaharlal. Seseorang boleh melihat serta menikmati pelbagai hiburan dan kemudahan-kemudahan rekreasi di tempat ini. Bangunan ini mempunyai sebuah hyper market, pawagam multipleks dengan skrin empat, Restoran, pusat hiburan keluarga dan taman bir. Kanak-kanak boleh menikmati di sini di zon bermain kanak-kanak istimewa. Orang-orang yang bertakwa mengenai ada kesihatan dan kecergasan boleh datang ke pusat kecergasan yang khas. Terdapat Bilik tayangan khas untuk pembeli kereta. Kemudahan tempat meletak kereta pada suasana ini
bangunan yang baik. Ia boleh memuatkan 1800 kereta pada satu-satu masa. Kemudahan-kemudahan tambahan seperti Lif berkelajuan tinggi, kawasan luas atrium dan tangga bergerak dengan tiada gangguan bekalan tenaga juga hadir di sini. Satu boleh mencari pelbagai cara untuk membuat masuk dan keluar dari bangunan multipleks ini. Pelawat-pelawat yang datang ke pusat membeli-belah ini boleh mencari gabungan bilik pameran pengguna komoditi dan zon rekreasi. Bangunan ini adalah bertujuan untuk membeli dan menikmati kemudahan seperti jam selepas membuat pembelian.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *