Gps paling Popular yang menjalankan Watch

Gps paling Popular yang menjalankan Watch

Salah satu sukan yang besar yang akan disokong oleh beberapa orang di seluruh dunia untuk mencapai peningkatan kesihatan dan stamina keseluruhan yang sedang berjalan. Persediaan perlu sentiasa dilakukan jika anda masih baru dalam. Ini boleh melibatkan nasihat doktor terlebih dahulu jika ia adalah idea yang baik untuk melibatkan diri ke dalam aktiviti-aktiviti tersebut terutamanya jika anda mempunyai keadaan perubatan yang tertentu. Banyak pemula mungkin tidak mempunyai idea di mana untuk memulakan itu adalah sentiasa lebih baik untuk dapatkan atur cara untuk membimbing anda melaluinya.

Secara umum, ia adalah sentiasa terbaik untuk memulakan pada kadar yang perlahan dan secara beransur-ansur meningkat kerana anda menjadi lebih dan lebih selesa dengan rutin. Salah satu perkara-perkara yang kebanyakan pelari perlu sentiasa memantau prestasi mereka, kadar degupan jantung dan lokasi mereka adalah GPS menjalankan menonton.

GPS menjalankan menonton dilengkapi dengan teknologi GPS terkini yang akan membolehkan anda untuk memantau berapa jauh anda berada dan apa kadar anda berjalan bersama-sama dengan koordinat global anda. Jenis-jenis yang lebih maju ini jam tangan yang mempunyai ciri-ciri tambahan seperti fungsi monitor kadar jantung yang akan membantu anda mengesan denyutan jantung anda. Sebahagian daripada mereka juga membantu anda memantau jumlah kalori yang anda telah menulis dalam sesi sedang berjalan.

Terdapat banyak jam tangan berjalan mampu GPS semalam. Sebahagian daripada mereka menjadi arus perdana dan boleh ditempah di kedai-kedai yang lebih besar, tetapi anda biasanya akan menemui mereka dalam stor sukan khusus anda atau di internet. Ciri-ciri di dalam GPS jam tangan yang paling canggih bagi pelari termasuk monitor kadar jantung, kelajuan dan jarak yang mengesan data, storan data dan integrasi komputer, dan tempoh latihan pemasa.

Watch berjalan 6GPS #1: syarahan Casio

Contoh GPS menjalankan menonton adalah syarahan Casio yang dilancarkan pada Januari 2009. Ia telah mendapat semua ciri-ciri asas dan membenarkan anda menyegerakkan dengan komputer dan membantu anda beritahu lokasi dan ketinggian anda. Ia adalah agak besar walaupun tetapi menyediakan nilai terbaik untuk harganya.

GPS berjalan Watch #2: RS800 kutub

Polar juga telah menyumbang sendiri Reka bentuk jam tangan GPS yang sangat bergaya. Kebanyakan jam tangan GPS mereka dibina dengan bahan-bahan yang kukuh yang dapat menahan kelembapan dan haba untuk melindungi bahagian-bahagian sensitif ini jam tangan. Kebanyakan mereka juga mampu dibawa dalam air dan juga dilengkapi dengan ciri-ciri monitor jantung, merekod data dan pemindahan ke komputer anda, dan sebagainya.

GPS berjalan Watch #3: Peneraju Garmin 405

Yang paling popular antara jam GPS yang ada dalam pasaran walaupun adalah 405 pendahulu Garmin yang merupakan rakan latihan yang sesuai untuk pemula dan pelari yang berpengalaman. Ia dilengkapi dengan ciri-ciri yang begitu banyak yang menjadikan ia sangat popular. Ciri-ciri latihan termasuk rakaman data yang diperlukan mengenai anda masa, jarak, lokasi, kalori yang dibakar, rentak, kadar jantung, dan banyak lagi. Selain daripada ini, pengguna jenis jam tangan ini menikmati kemudahan pemindahan data dari jam tangan dalam komputer dan begitulah sebaliknya kerana ia dilengkapi dengan teknologi wayarles terkini.

Pada setiap sesi anda berjalan, anda boleh merakam setiap data yang perlu dalam memori peranti dan masukkan ia ke dalam komputer anda dengan keupayaan wayarles dan telah dianalisis melalui laman web Garmin atau dengan penggunaan perisian Garmin dalam latihan Pusat kemajuan anda.

Ingin mempunyai panduan yang menyediakan maklum balas yang serta-merta semasa larian anda?
Anda ingin bersenam lebih berkesan?
Kemudian anda perlu menggunakan GPS menjalankan menonton seperti yang disebutkan di atas supaya anda boleh menjejaki kemajuan anda dengan lebih berkesan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *