Gong Xi Fa Cai: Mencari kad tahun baru Cina yang sempurna

Gong Xi Fa Cai: Mencari kad tahun baru Cina yang sempurna

Di jalan, tahun baru Cina yang tidak berbeza dari tahun baru yang diraikan pada 1 November oleh banyak negara lain di dunia. Sudah tiba masanya keinginan dan cinta. Orang berharap untuk kebaikan, kebahagiaan, kesihatan dan kekayaan bagi tahun yang akan datang. Banyak orang menawarkan Hajat baik ini dengan menghantar mereka sayangi Kad tahun baru Cina.

Ini adalah amalan biasa tidak kira apa budaya anda atau Bilakah perayaan tahun baru anda mengambil tempat. Anda ingin orang-orang yang anda suka untuk tahu anda akan memikirkan mereka. Anda mahu mereka tahu bahawa anda akan ingin mereka baik.

Apabila memilih kad untuk menghantar seseorang untuk tahun baru Cina, anda mempunyai pelbagai veritable hebat Kad yang anda pilih. Ia bergantung kepada perhubungan anda kepada penerima. Tahun baru menghantar kad untuk rakan-rakan dan orang tersayang adalah suatu tradisi masa yang dihormati.

Yang sama adalah benar bagi mereka yang menyambut tahun baru Cina. Sudah tentu, dengan kedatangan Salam ecards dan cuti yang dihantar melalui Internet, mereka akan menjadi immeasurably lebih mungkin. Perbezaan hanya sebenar di sini adalah gaya dan sentimen Kad soalan.

Banyak Kad yang meraikan tahun baru Cina dihiasi dengan perkara-perkara yang anda lihat semasa sambutan dua minggu yang berkaitan dengan percutian. Sebagai contoh, Kad kertas dan kad-kad elektronik sering menggabungkan memaparkan bunga api. Ini adalah amalan biasa semasa tahun baru Cina, yang adalah mengapa kad tersebut yang begitu popular.

Naga, tulisan Cina dan makanan yang simbolik yang popular semasa tahun baru Cina juga membuat untuk Reka bentuk bagus kad ucapan. Pada asasnya, apa-apa jenis Reka bentuk yang khas untuk anda dan/atau keluarga anda akan memberikan hanya sentimen betul.

Jika semua gagal, anda perlu sentiasa berasa bebas untuk mereka bentuk kad anda sendiri. Anda juga boleh memasukkan tangan anda sendiri nasib dan keinginan, yang memberikan sentuhan untuk tambahan, peribadi untuk seluruh urusan. Ini boleh menjadi ideal, dan ia pasti membentangkan anda dengan cara yang menunjukkan orang yang anda sayangi dengan tepat apa yang anda rasakan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *