Gokshura untuk kesihatan lelaki

Gokshura untuk kesihatan lelaki

Sama ada jika anda bergerak ke arah dengan syarat-syarat yang bitterest dan mengecewakan kebenaran yang kamu pernah mendengar dalam hidup anda pernah? Itulah kata-kata ‘ ia adalah lelaki yang mempunyai masalah semua dan bukan untuk wanita ‘ mesti mempunyai disalirkan pergi dan apa sahaja tenaga yang sedikit anda mungkin telah anda bagi. Tetapi selain daripada kesukaran tidak teruk seperti yang anda boleh bayangkan akan. Tetapi dalam dunia semasa suplemen semulajadi dan prosedur perubatan yang sangat maju dan besar-besaran, kemandulan lelaki mendapat sembuh dalam kebanyakan kes-kes.

Berikut adalah beberapa syarat-syarat biasa bahawa akaun untuk kiraan sperma yang rendah, dalam jangka masa yang pendek dalam hampir semua kes, termasuk perkara-perkara berikut juga:

1. Tekanan emosi. Stres sebenarnya boleh mengganggu hormon GnRH tertentu dan mengurangkan kiraan sperma kerap.

2. Pelbagai minyak pelincir yang digunakan dengan kondom tersebut termasuk spermicides, minyak, dan Vaseline, benar-benar boleh menjejaskan kesuburan anda. Bahawa yang mengapa anda memerlukan minyak pelincir mesra sperma tetapi pilihan ramai pasangan cuba untuk hamil Pre-Seed.

3. Juga apa-apa syarat seperti mati pucuk, ejakulasi pramatang, atau psychologic atau masalah hubungan juga boleh menyumbang kepada kemandulan tersebut dan walaupun syarat-syarat ini yang biasanya amat boleh dirawat dengan mudah.

4. Beberapa isu seksual. Kurang daripada 1% daripada lelaki dengan pelbagai masalah kemandulan, masalah yang dengan persetubuhan atau teknik juga akan mempengaruhi kesuburan.
Banyak kelenjar yang hadir betina, kelenjar prostat, epididymes, Seminal vesicles, Bulbourethral dan kelenjar urethral di sini merembes bahagian cecair air mani atau orang berpengaruh plasma.

Juga kuantiti air mani ejaculated akan lebih dalam kes apabila terdapat pantang yang berpanjangan. Dan kuantiti air mani akan benar-benar kurang kes dalam apabila terdapat pancutan mani yang sangat kerap.

Seolah-olah kuantiti air mani adalah kurang daripada 1.5 ml kerap maka keadaan itu dikenali sebagai hypospermia.
Dan jika kuantiti sperma lebih daripada 6ml sepanjang masa maka keadaan ini dipanggil hyperspermia.

Oligospermia atau kiraan sperma yang rendah disebabkan banyak tetapi juga oleh ramai mempunyai keadaan perubatan yang berbeza yang boleh mengurangkan bilangan sperma. Syarat-syarat ini termasuk toksin dalam makanan, menggunakan tembakau, alkohol, pakaian yang terlalu panas, dan juga sesetengah ubat-ubatan. Oligospermia yang mendapatkan punca termasuk steroid anabolik, testosteron tambahan dan juga beberapa ubat lain. Tetapi walaupun hanya menggunakan pelincir peribadi dan losyen semasa seks boleh menyebabkan oligospermia.

Bagaimana pun untuk mengelakkan oligospermia kami secara umumnya mengesyorkan untuk menggunakan multivitamin beberapa kompleks, yang menyediakan dalam selenium, zink seperti minirals, asid folik dan vitamin C dan E, penghasilan sperma yang optimum dan fungsi yang sesuai untuk mengurangkan tekanan dan menonton berat badan anda kemudian. Juga membuat senaman yang kerap adalah sentiasa cara terbaik untuk mencegah kiraan sperma yang rendah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *