Global pasaran Rfid 2008-2012

Global pasaran Rfid 2008-2012

Kemelesetan ekonomi telah menjejaskan banyak industri seperti perkilangan, peruncitan, logistik, Automotif, dan sebagainya; Walau bagaimanapun, pertumbuhan RFID akan terus dalam industri seperti penjagaan kesihatan, farmaseutikal, syarikat penerbangan, perkilangan dan sebagainya. Ini adalah disebabkan oleh hakikat bahawa pembekal RFID akan terus melabur dalam teknologi RFID untuk sektor ini. Selain itu, mereka akan cenderung untuk meneroka pasaran baru dan permohonan untuk perkembangan mereka; oleh itu, mewujudkan peluang-peluang baru untuk pemain RFID. Pasaran RFID telah melalui peralihan, dengan tumpuan pematuhan dengan Peraturan-Peraturan Mesyuarat. Juga, tumpuan adalah penjanaan pendapatan dan inovasi. Inovasi dalam aplikasi RFID yang terdiri daripada Penjejakan Inventori secara masa nyata dan menggunakannya untuk pengeluaran, penyimpanan, penghantaran dan pengedaran.

Pembeli teknologi RFID didorong oleh ciri-ciri fungsi yang lebih besar dan pulangan ke atas pelaburan. Satu lagi penggerak untuk pasaran RFID adalah bahawa kerajaan negara-negara yang berbeza tumpuan peruntukan frekuensi dan harmonisasi band RFID. Ini adalah mungkin untuk memastikan saling kendalian dan kredibiliti untuk pasaran yang lebih besar. Sebagai contoh, kerajaan China telah melabur dalam RFID skim kad pengenalan Kebangsaan; Kerajaan AS untuk Tentera; dan Kerajaan British bagi pasport. Selain itu, kerajaan negara-negara lain sedang mencari RFID untuk memerangi keganasan, jenayah dan terancam wabak penyakit.

Laporan oleh wawasan TechNavio forecasts saiz pasaran RFID Global dalam tempoh 2008-2012. Ia segmen pasaran ke rantau geografi yang pelbagai. Ia juga menyediakan segmen pasaran RFID oleh kekerapan dan teknologi. Selanjutnya, ia membincangkan pemacu pasaran utama oleh industri, trend pasaran, cabaran dan prospek pertumbuhan pasaran RFID Global dan profil beberapa pembekal utama pasaran ini.

Senarai kandungan:
1. Pengenalan
2. Global RFID pasaran
3. Pasaran segmen geografi
4. Pasaran pemandu oleh industri
4.1 Industri kesihatan
4.2 Industri penerbangan
4.3 Pengeluaran
4.4 Farmaseutikal
5. Pertumbuhan prospek RFID
6. Pasaran
7. Cabaran-cabaran
8. Mejar penjual profil
Laporan-laporan lain dalam siri ini
Senarai pameran
2.1 Pameran: RFID Global pasaran $ berjuta-juta (2008-2012)
2.2 Mempamerkan: Global nombor RFID tag dijual dalam berjuta-juta (2008-2012)
3.1 Pameran: Segmen pasaran dalam RFID geografi (2008)
3.2 Mempamerkan: Segmen pasaran RFID oleh kekerapan (2008)
3.3 Pameran: Segmen pasaran RFID oleh teknologi (2008)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *