Gigi ikan jerung lambang bahaya dan Kecantikan

Gigi ikan jerung lambang bahaya dan Kecantikan

Yu adalah symbolization yang kedua-dua keindahan dan bahaya, dan telah wujud sejak umat manusia mengambil pengembaraan pertama mereka di seberang laut. Seekor ikan jerung mempunyai satu senyuman yang tidak dapat dilupakan.

Gigi yang berkaitan dengan ikan jerung yang tidak bersambung ke tulang rahang tersebut, tetapi telah terbukti untuk dimasukkan ke dalam lapisan tisu gigi. Sangat berbeza daripada manusia, jerung menumpahkan gigi mereka endlessly sepanjang kehidupan mereka. Seperti Ban, gigi baru teruskan ke hadapan supaya Yu adalah keadaan tiada kekurangan atau kurang gigi, terutamanya kerana hidup tanpa mereka sudah tentu akan kemusnahan atau kepupusan bagi mereka. Bagaimana gigi akan menumpahkan banyak adalah seperti prosedur di mana skala ikan akan menumpahkan waktu. Kebanyakan jerung tentang dua setiap minggu (dua minggu) mereka akan mempunyai gigi yang baru untuk menggunakan, bagi jerung putih besar gigi biasanya digugurkan ratus atau begitu setiap hari bergantung kepada umur dan Kesihatan Yu.

Jerung lazimnya mempunyai dua hingga tiga baris gigi, walaupun terdapat banyak pengecualian yang ketara, termasuk ikan Paus jerung, yang mempunyai deretan tiga ratus gigi yang luar biasa. Ada jerung yang mempunyai serrated gigi misalnya jerung harimau dan great white shark yang mengagumkan. Anda juga akan mempunyai gigi yang halus datang daripada jerung tersebut sebagai Yu mako. Dengan kepelbagaian ini gigi jerung yang amat sesuai untuk memenuhi keperluan dan gaya hidup makhluk yang indah ini.

Pencarian gigi Yu fosil yang adalah sesuatu yang indah untuk menambah koleksi anda. Mereka mungkin perkara yang paling indah untuk digunakan sebagai hiasan selesa.

Salah satu gigi jerung yang paling menakjubkan adalah jerung Mako. Mereka boleh didapati dalam pelbagai warna-warna yang bersama-sama dengan putih biasa. Mako Shark gigi boleh menyerupai sedikit permata yang dipotong dalam bentuk gigi yang. Ini adalah sesuai untuk barang kemas. Bolehkah anda bayangkan memakai sesuatu dengan apa-apa dan sejarah yang menakjubkan, gigi ikan jerung sekali digunakan untuk memburu mendalam di dalam lautan. Ini benar-benar adalah sekeping ternilai sejarah.

Berbeza tapi yg jenis fosil adalah megalodon yang jerung gigi. Ini adalah sangat besar, mudah mengisi tangan yang grownup. Kerana mereka saiz besar-besaran megalodon gigi tidak jelas sangat baik sesuai untuk kegunaan sebagai barang kemas tetapi yang besar untuk paparan. Mereka mungkin akan membuat berat kertas sangat Centre Point yang semua kawan-kawan anda akan bercakap tentang di pejabat.

Dunia online diragukan lagi adalah sumber yang baik untuk membeli gigi jerung untuk menambah koleksi anda. Ia juga adalah tempat yang hebat untuk mengetahui lebih lanjut tentang semua jenis gigi yang disediakan. Mengumpul gigi jerung yang adalah sebenarnya suatu kekejaman percuma amalan yang anda hanya berasa gembira, semata-mata kerana haiwan tidak dibunuh untuk gigi mereka, tidak seperti haiwan lain Khazanah misalnya gading dan bulu. Gigi akan tidak diperlukan oleh Yu lagi, dan terdapat sebenarnya yang benar-benar bekalan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *