Geran perniagaan kecil di

Geran perniagaan kecil di

Geran perniagaan kecil Alberta boleh diperolehi untuk pembelian peralatan, ubahsuai premis atau untuk mengembangkan perniagaan yang sedia ada. Pemohon hanya boleh merasa pemberian yang dengannya oleh hanya memohon sama dengan di Alberta atau kerajaan Kanada.

Geran Kerajaan adalah sangat penting untuk membantu dalam pelancaran Valerie Marquardt dan perkhidmatan perubatan VIP di Spruce Grove, Alberta. Potong offs bagi aplikasi yang berbeza-beza antara program-program dan juga akan tarikh akhir utama untuk itu. Seseorang itu boleh mencari geran Kerajaan untuk memulakan perniagaan. Pusat kewangan perniagaan kecil akan membantu orang-orang mengetahui mengenai program Persekutuan dan akan menjadikan mereka sebagai majikan.

Orang yang sangat berkelayakan dan berkemahiran adalah unsur-unsur penting bagi ekonomi berjaya. Memberi semua Albertans dengan akses yang berpatutan untuk kebaikan kualiti peluang pembelajaran akan memastikan bahawa Albertans yang mempunyai kemahiran untuk berjaya dalam profesion yang dipilih oleh mereka. Kerajaan Wilayah Alberta telah berdedikasi dalam memberikan Alberta kelebihan agresif oleh melanggar sehingga Wilayah untuk pasaran tempatan dan antarabangsa. Menurut laporan CIBC bank pasaran dunia 2006, seperti Wilayah Barat Kanada Alberta escorts jalan dalam pembentukan perniagaan kecil di Kanada. Panduan ini juga boleh menyebabkan sebagai satu bahagian daripada pilihan pembiayaan yang inovatif dan program-program geran yang akan menjurus ke arah menjadikan asas yang baik bagi pemilik tersebut. Perniagaan kecil dengan geran dan bantuan kewangan lain yang memberi memupuk suasana Pemerkasaan ekonomi dan kebebasan yang diperlukan untuk mengukuhkan ekonomi.

Baucer inovasi Alberta membantu perniagaan yang didorong oleh pengetahuan dan teknologi yang kecil dalam pemasaran produk dan idea mereka. Perniagaan yang berada di dalam peringkat yang semakin meningkat seperti penjagaan kesihatan, alam sekitar tenaga bersih dan bio-teknologi boleh mendapatkan geran sehingga $50000. Program pekerjaan sendiri juga memberikan individu-individu yang tidak bekerja dengan latihan dalam pembangunan pelan perniagaan, untuk satu sesi kaunseling untuk perniagaan, bimbingan, susulan dan bimbingan semasa pelaksanaan rancangan perniagaan.

Program geran berkembang maju perniagaan peluang memberikan geran untuk pengeluar-pengeluar pertanian, agribusinesses yang kecil dan petani-petani untuk menimba ilmu dalam mengembangkan perniagaan mereka. Penerima boleh menggunakan geran untuk nilai kira-kira $30000 untuk menyewa Perkhidmatan kontrak seperti pakar runding pengurusan risiko individu, penyelidik pasaran dan juga pakar-pakar analisis perniagaan untuk membantu mereka menyiasat dan perancangan dalam usaha untuk perniagaan baru.

Geran Kerajaan Alberta juga disediakan kepada penyedia penjagaan kanak-kanak dengan lesen yang sah melalui Tabung inovasi penciptaan ruang. Geran akan diberi bagi suatu amaun yang sehingga $1500 untuk ruang yang dicipta setiap kanak-kanak. Pembekal penjagaan kanak-kanak boleh menggunakan dana ini untuk off set kos ke arah perancangan perniagaan, pembelian bekalan, peralatan, Permainan dan kerja-kerja pengubahsuaian kecil.

Sumber geran perniagaan kecil:
Mengetahui prosedur permohonan, kriteria kelayakan bagi geran perniagaan kecil dan pelbagai sumber pembiayaan untuk jenis tertentu perniagaan. Anda boleh mencari maklumat yang paling komprehensif availing geran perniagaan kecil dengan melawat panduan ini dalam talian pada geran

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *