Gen-eden bagi-selamat-seks: Tambahan Pemakanan baru melindungi terhadap STD

Gen-eden bagi-selamat-seks: Tambahan Pemakanan baru melindungi terhadap STD

Penyakit (PCB) yang akan masalah kesihatan manusia yang utama. Terdapat banyak di STD, termasuk HIV/AIDS, Chlamydia, dulan, Hepatitis, Herpes, Virus Papilloma manusia (HPV) dan sifilis. (1) Senarai sebelumnya termasuk bakteria dan virus STD di Berbeza dengan bakteria STD’s, yang boleh diubati dengan antibiotik, “IMS/STD virus tidak boleh diubati… termasuk HPV, Herpes, Hepatitis B dan HIV.” (2)

Setakat ini, cara yang paling biasa untuk mengurangkan risiko memperolehi di STD adalah penggunaan kondom. Masalahnya adalah bahawa yang “kondom semata-mata mengurangkan, tetapi tidak menghapuskan risiko PCB yang.” (2)

Mempertingkatkan perlindungan yang ditawarkan oleh kondom, saintis-saintis di polyDNA telah membangunkan gen-Eden bagi-selamat-seks: formula SX-101, satu tambahan diet yang membantu sistem imun membunuh memusnahkan virus yang menyebabkan penyakit.

Kerja-kerja gen-Eden bagi-selamat-seks dengan cara yang berbeza untuk melindungi badan dari STD utama, seperti mengurangkan kemasukan virus ke dalam sel-sel manusia, menghalang virus Replikasi selepas memasuki sel dan mengurangkan pengaktifan gen virus. Hasilnya ialah perlindungan tambahan terhadap jangkitan STD.

Gen-Eden bagi-selamat-seks mempunyai bahan-bahan yang enam: Geraniin, ekstrak Curcumin, ekstrak likuoris, ekstrak Cinnamon, Quercetin dan Selenium. Untuk mengenalpasti bahan-bahan ini, saintis-saintis di polyDNA imbasan kesusasteraan saintifik, dianalisis beratus-ratus kertas-kertas yang menggunakan atur cara komputer berasaskan Bioinformatik proprietari dan mengenalpasti bahan-bahan semula jadi paling berkesan dan selamat. Beberapa makmal dan kajian klinikal yang diterbitkan di jurnal saintifik, menunjukkan bahawa bahan-bahan semulajadi ini mempunyai virus kukuh menghalang kesan, dinyatakan di laman web di polyDNA.

Gen-Eden bagi-selamat-seks menawarkan perlindungan tambahan menentang penyakit, tetapi ia bukan bertujuan untuk menggantikan kaedah seks lain lebih selamat, dan termasuk penggunaan kondom.

Berhenti di STD adalah satu matlamat penting kesihatan manusia. Seperti Laporan CDC, “Semua rakyat Amerika mempunyai kepentingan dalam PCB pencegahan kerana semua masyarakat akan terjejas oleh STD dan semua individu yang secara langsung atau tidak langsung membayar kos penyakit-penyakit ini.” (4) Jika anda aktif seks dan ingin meningkatkan perlindungan di STD anda, anda harus mempertimbangkan gen-Eden bagi-selamat-seks.

Untuk maklumat lanjut pada gen-Eden bagi-selamat-seks, layari

Gen-Eden bagi-selamat-seks adalah juga boleh didapati di Amazon.com, pada
= sr_1_1? iaitu = UTF8 & s = hpc & qid = 1301473557 & sr = 8-1

Sumber-sumber

1: Egendorf, Laura, ed. 2007. Penyakit jangkitan seks. New York, NY: Thompson lariannya.

2: Sutton, Amy L., ed. penyakit Sourcebook. Detroit, MI: Omnigraphics.

3: Pusat kawalan penyakit (CDC). Laporan pengawasan 2009 penyakit.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *