Gelombang mikro Tupperware dengan selamat

Gelombang mikro Tupperware dengan selamat

Anda dan saya akan mengambil berat tentang isu-isu kesihatan. Kami mahu Keselamatan kesihatan untuk keluarga kami. Kami mahu tahu bahawa makanan yang kami tidak akan menjejaskan kesihatan – dan yang membawa subjek microwaving makan.

Microwaving makan plastik

Keselamatan microwaving makan makanan dalam bekas plastik secara berkala kembali ke permukaan kesedaran masyarakat. Plastik mengandungi bahan kimia. Ramai yang bahan-bahan kimia yang kita tidak mahu dalam makanan kita. Adakah mereka cecair daripada plastik semasa microwaving Makan?

Sesetengah plastik, kontena dan balutan, lulus ujian FDA, tetapi orang lain yang masih di bawah penelitian.

Produk Tupperware ketuhar gelombang mikro

Untuk kesihatan dan Keselamatan pengguna, Tupperware Perbadanan Orlando, Florida membuat ketuhar Tupperware. Ia mengenal pasti produk-produk ini pada label supaya pengguna boleh menggunakan hanya produk-produk yang akan Meleding atau mencairkan. Terdapat pelbagai baik microwave Tupperware. Kita berbincang hanya 7 daripada mereka di sini.

1. “Haba ‘N berkhidmat” persegi pusingan microwave Tupperware adalah bekas plastik hitam yang asas dengan tudung hitam – dipanggil “meterai” oleh Tupperware. Bekas ini boleh digunakan untuk menyimpan, membekukan dan gelombang mikro makanan tanpa menukar kontena. Ciri-ciri yang unik pada ketuhar ini Tupperware adalah injap merah di atas. Injap automatik ini membolehkan wap melarikan diri kerana makanan yang dipanaskan semula. Anjing laut tidak akan meniup dengan membina Wap, dan makanan tidak boleh splatter.

2. “Bekas haba ‘N berkhidmat” adalah sama seperti di atas gelombang mikro Tupperware, tetapi boleh didapati dalam bentuk bulat dan bujur. Sebuah hab yang dibangkitkan di tengah-tengah bahagian bawah membolehkan makanan kepada haba sekata dalam ketuhar ini, Tupperware, dengan tidak perlu kerap dikacau.

3. Satu lagi jenis ketuhar Tupperware adalah hitam dan merah “Rock ‘n berkhidmat”. Dengan injap “no-bimbang” automatik sama seperti yang diterangkan di atas, produk-produk yang terdapat di bulat atau segi empat tepat, kecil atau besar.

4. Untuk microwave Tupperware yang super selesa bagi sebuah keluarga, anda mungkin ingin mencuba plat Majlis Makan tengahari ketuhar gelombang mikro. Ini, juga, mempunyai asas footed yang membolehkan udara aliran sekata sekitar anda makanan dalam ketuhar. Makanan panas lebih cepat – tapi tepi pinggan tersebut kekal nyaman untuk Keselamatan.

5. Jika anda mempunyai makanan yang hendak Wap, anda akan mahu melihat microsteamer itu. Gelombang mikro ini khas Tupperware steams hidangan yang menyihatkan dalam masa kurang dari 15 minit. Anda juga boleh menggunakannya untuk Pemanas tortillas dan roti pita.

6. Seperti oatmeal panas untuk Sarapan Pagi? Baris microwave Tupperware termasuk bijirin microwaveable mangkuk.

Dan jika anda sedang memasak untuk satu, anda akan menghargai mangkuk dibahagikan yang membolehkan anda gelombang mikro hidangan 3-kursus dalam satu mangkuk.

Ketuhar gelombang mikro Tupperware akan selamat plastik. Mereka memberi anda keselesaan dan berat ringan yang anda telah datang untuk mengaitkan dengan Tupperware, Keselamatan memasak makanan yang menyihatkan di kemudahan yang ringan.

Sejak gelombang mikro Tupperware yang boleh dipecahkan, walaupun anda boleh membiarkan anak-anak muda membantu – dengan penyeliaan, sudah tentu.

Salah satu ciri-ciri gelombang mikro Tupperware orang seolah-olah bercakap tentang selalunya adalah jaminan. Semua produk Tupperware dilengkapi dengan waranti seumur hidup penuh terhadap berbuka, kerepek, retak atau mengelupas. Saya tahu tiada lain microwaveable plastik yang membawa waranti semacam itu.

Keburukan ketuhar gelombang mikro Tupperware

Saya telah mendengar tiada satu suara yang merugikan microwave Tupperware selain kos permulaan. Kita tidak biasa untuk berfikir plastik sebagai item yang mahal, dan banyak berfikir Tupperware adalah terlalu mahal. Lain-lain menunjukkan bahawa ia adalah satu pelaburan, dan dengan hayatnya panjang kos akan dikembalikan.

Jika anda berminat untuk cuba gelombang mikro Tupperware, anda boleh menempah secara online, sebuah kiosk di beberapa pusat membeli-belah, atau melalui pengedar tempatan. Anda mungkin mendapati parti Tupperware untuk hadir, tetapi ini adalah tidak lagi di kedai sahaja.

Nota: saya tidak pernah menjadi penjual Tupperware atau wakil apa-apa jenis, dan saya tidak salah satu sekarang. Saya hanya mempunyai kepentingan dalam produk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *