GE memasuki pasaran penjagaan kesihatan utama di India

GE memasuki pasaran penjagaan kesihatan utama di India

GE Healthcare, perniagaan penjagaan kesihatan am Syarikat elektrik, forays ke dalam pasaran penjagaan kesihatan utama di India melalui pengenalan penjagaan tidur dan penyelesaian rumah rawatan pernafasan, yang ditambah melalui pengambilalihan tanda penting. Penyelesaian Kesihatan rumah ditambah melalui pengambilan tanda-tanda Vital Inc dan syarikat subsidiari Breas perubatan AB.

Tanda-tanda penting adalah pembekal produk-produk perubatan yang digunakan untuk pelbagai bidang penjagaan anestesia, pernafasan, tidur terapi dan ubat-ubatan kecemasan. Tanda-tanda Vital mempunyai portfolio produk yang luas yang inovatif tunggal-pesakit menggunakan produk yang menawarkan kelebihan kos dan ciri-ciri penjagaan pesakit yang lebih baik, termasuk mengurangkan kemungkinan pemancar jangkitan dari satu pesakit yang lain. Satu pesakit-penggunaan teknologi yang menyumbang kepada pengurangan dalam kematian pesakit melalui menghadkan hospital mendapatkannya jangkitan. Tanda-tanda Vital produk sangat akan melengkapkan penghantaran anestesia terkemuka GE Healthcare, pesakit yang memantau dan persembahan pernafasan akut.

“Home Healthcare adalah sebahagian besarnya belum diterokai, sementara pada masa yang sama, pasaran yang cepat berkembang di India. Pengambilalihan global ini adalah konsisten dengan GE dan strategi untuk melabur dalam teknologi tinggi, perniagaan inovatif yang menyampaikan perkembangan pertumbuhan dan perolehan atas talian. Pengambilalihan ini membawa kita selangkah lebih dekat untuk kami wawasan – “Awal Kesihatan”. Ia sesuai kuat, strategik dan membolehkan kita untuk menangani pesakit individu secara langsung, buat pertama kalinya. Ini kami mula terlibat di dalam Kesihatan yang utama di India, “kata Encik V Raja, Presiden dan CEO, GE Healthcare Asia Selatan.

“Pada GE Healthcare bersedia sangat masukkan kesihatan utama dan pasaran penjagaan tidur. Sebagai sebuah syarikat kami mencari cara-cara yang strategik untuk meningkatkan keluasan dan kedalaman portfolio produk kami sebagai tindak balas kepada keperluan pelanggan. Lebih-lebih lagi, sekarang dengan produk iSleep kami, kami terus menyediakan pakar penyelesaian bagi penjagaan pesakit yang lebih baik dengan tujuan untuk meningkatkan kualiti hidup pesakit, “kata Encik S Ganesh Prasad, Naib Presiden – sistem klinikal, GE Healthcare, India.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *