Garpu ke atas pisau: Berasaskan tumbuh-tumbuhan cara untuk kesihatan

Garpu ke atas pisau: Berasaskan tumbuh-tumbuhan cara untuk kesihatan

Semakin hari, para penyelidik menunjukkan bahawa loji berasaskan diet, bersama-sama dengan perubahan dalam gaya hidup kita akan maksud hidup lebih lama, lebih sihat dan dalam penjumlahan lagi, seorang penyelidik menunjukkan ini adalah benar.

Bekerja dengan beberapa penulisan terbaik dalam editor bidang Gene batu telah digubal karya Dr. Caldwell Esselstyn, yang merupakan peguambela perubahan besar kepada gaya vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan. Kajian beliau telah menunjukkan bahawa banyak masalah bahawa perubatan tradisional telah dianggap dipecahkan pihak dengan cara tradisional (ubat, pil, tembakan) boleh dirawat dengan lebih banyak aktiviti – perubahan dalam gaya hidup sebahagian pesakit – serta sebagai langkah untuk gaya vegan berasaskan tumbuh-tumbuhan, Ya.

Batu pernah pergi melalui kerja Dr. Essential, serta yang Dr. Colin Campbell, Kajian Diet terutamanya sayur-sayuran berasaskan di China yang menunjukkan mereka mempunyai sedikit penyakit-penyakit seperti kanser. Itulah jenis penyakit yang skyrockets apabila pesakit mula makan jumlah yang besar daripada daging merah. (Ia adalah benar bahawa, antara lain, paleontologists telah menunjukkan bahawa lelaki cenderung menjadi pemakan daging, Walau bagaimanapun, apabila anda melihat sejarah manusia dan daging, anda mula melihat Natijah antara industri lembu penggunaan ubat yang meningkatkan prestasi seperti steroid untuk mendapatkan produk-produk mereka ke pasaran dengan lebih cepat dan, pada masa yang sama, pelanggan, menghadapi dan makan banyak ubat-ubatan yang sia-sia, bagi kebanyakan orang. Terdapat sesetengah orang yang memerlukannya, tetapi mereka minoriti sangat jarang berlaku dan dipantau oleh pakar-pakar perubatan.)

Kerja-kerja di Batu menyentuh mengenai kerja-kerja Drs. Neal Barnard dan John McDougall, yang juga peguam bela diet berasaskan tumbuh-tumbuhan, serta perubahan dalam gaya hidup pesakit (senaman ialah biasanya dimasukkan) dan banyak lagi. Hasilnya adalah satu gaya hidup yang diteliti buku yang terbaik di pasaran.

Ini tidak mungkin datang pada masa yang lebih baik apabila lebih banyak dan lebih ramai pakar perubatan percaya bahawa makanan berasaskan gluten harus juga diletakkan di “Jangan pergi tiada senarai” apabila ia datang masa untuk meletakkan bersama-sama menu anda untuk makan malam.

Batu telah melalui kerja-kerja ini menyokong daripada gaya vegan dan telah datang dengan beberapa hidangan yang sangat lazat. Beliau hidangan antara mufin Sarapan oat blueberry untuk bisque yam oren cerah. Dan, hanya untuk menunjukkan tiada tidak perlu duduk di bawah bawang putih dan rosemary ayam, salah satu resipi yang batu telah disusun dalam bubur jagung rosemary bawang putih.

Seolah-olah itu tidak cukup lazat, ia adalah, ada padang pasir berdasarkan crisp yang, tetapi yang satu ini untuk crisp Raspberi-PIR.

Kerja Stone’s semua tertakluk kepada titik Pusat dan ia terletak di tengah-tengah bahawa penyelidik seperti Drs. Esselstyn dan Campbell telah menunjukkan dan yang cukup bahawa anda boleh dengan mudah menukar gaya hidup anda dari satu protein yang berasaskan daging yang berasaskan tumbuh-tumbuhan dan anda seharusnya mendapat manfaat daripadanya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *