Garis-garis di dahi saya – Apakah cara terbaik untuk membuang baris di dahi saya secara semulajadi?

Garis-garis di dahi saya – Apakah cara terbaik untuk membuang baris di dahi saya secara semulajadi?

Bagaimana saya mengalih keluar garis di dahi saya tanpa Botox atau pembedahan adalah soalan saya ditanya lebih ini hari dan tiada penyelesaian yang benar-benar berkesan. Ia adalah hanya satu perkara hak mencari bahan-bahan semulajadi untuk digunakan untuk hasil yang sangat baik dan tahan lama.

Botox atau pembedahan adalah satu penyelesaian yang berkesan tetapi menyakitkan, mahal dan hanya sementara, biasanya perlu dilakukan setiap enam bulan. Saya juga merasakan orang-orang yang cenderung untuk melihat terlalu pulled dan tabi’i selepas ini jadi penyelesaian semula jadi adalah pilihan terbaik.

Malangnya, kebanyakan penjagaan kulit untuk menghilangkan garis-garis dahi sana adalah tidak berkesan kerana anda telah menemui, dan hanya mengandungi begitu banyak aditif yang berbahaya yang boleh benar-benar usia kulit anda dari semasa ke semasa seperti parabens dan minyak mineral.

Apabila anda bertanya kepada bagaimana boleh saya menghilangkan garis di dahi saya berkesan, saya cadangkan Cari dari arus perdana dahi kedut krim dan losyen dan kepada syarikat-syarikat terkenal yang lebih rendah untuk memberikan anda keputusan yang luar biasa.

Salah satu yang terbaik yang dipanggil Cynergy TK, cabutan dari bulu kambing biri-biri ini.
Ini adalah satu kejayaan dalam penjagaan kulit kerana ia merangsang badan untuk menghasilkan lebih banyak kolagen dan elastin, protein yang bertanggungjawab untuk kulit kelihatan muda, membantu untuk mengeluarkan garis-garis di dahi dan kedutan dan penting, menghalang mereka daripada kembali.

Ia menghalang mereka daripada kembali melalui antioksidan yang kuat yang melawan radikal bebas yang merosakkan kulit yang sihat dan membawa penyakit dan penuaan pramatang. Ini membantu anda mengekalkan kulit yang sihat dan juga meningkatkan sistem imun anda terlalu.

Satu lagi yang besar adalah lilin Babassu dari hutan hujan Amazon yang perlahan-lahan melembapkan, melembutkan dan melegakan kulit anda dan bagus untuk complexions kering dan berminyak. Ia membentuk halangan yang tidak kelihatan untuk menyimpan kotoran seharian dan grime sambil mengunci dalam kelembapan.

Lain-lain untuk look out termasuklah wakame Phytessence, vitamin E semulajadi dan minyak semulajadi seperti Grapeseed dan alpukat. Semua ini boleh bergabung untuk bukan sahaja membuang dahi garis dan kedutan tersebut tetapi meningkatkan kesihatan anda secara keseluruhan juga.

Jadi apabila anda bertanya diri sendiri bagaimana saya menyingkirkan talian di dahi saya, anda akan tahu bahan-bahan yang paling berkesan dan semulajadi untuk digunakan untuk memberikan anda keputusan yang luar biasa yang terakhir.

Lawati halaman saya semalam untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bahan-bahan semula jadi yang menakjubkan ini dan mengapa saya memilih untuk menggunakan mereka setiap hari.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *