Gangguan ITP – Bio-tracker menggunakan homeopati, Akupunktur dan kuantum fizik untuk mengubati sebagai platlet rendah

Gangguan ITP – Bio-tracker menggunakan homeopati, Akupunktur dan kuantum fizik untuk mengubati sebagai platlet rendah

Idiopathic Purpura(ITP) Thrombocytopenic, penyakit kurang dikenali yang mempunyai badan sebagai platlet darah rendah biasanya dirawat dengan ubat-ubatan yang keras atau pembuangan speen. Tetapi bagi anda yang ingin mengalahkan ITP secara semula jadi, Yakinlah bahawa ada satu ITP berjaya rawatan yang menggunakan berkomputer teknologi, Akupuntur dan homeopati dan kuantum fizik, digabungkan dengan pilihan gaya hidup yang betul.

Ia dipanggil Bio-tracker dan ia mengambil tekaan diagnosis dan membantu mendapatkan di jalan pemulihan dalam masa yang singkat. Menghalang ITP serta pelbagai penyakit auto imun lain sekarang mudah dicapai dengan menggunakan Bio-pelacak yang digabungkan dengan cara-cara semulajadi yang lain.

Untuk memahami bagaimana ini boleh didapati, seseorang mesti mempertimbangkan Sains dan bagaimana kombinasi kaedah purba Akupunktur/akutekanan, homeopati dan kuantum moden fizik boleh mempunyai kesan yang mendalam pada penyembuhan.

Berikut adalah cara yang mudah untuk memahami cara ia berfungsi:

Teknologi Bio-tracker menggunakan Sains perisian komputer moden dengan fizik kuantum, Akupunktur China purba/akutekanan dan homeopati oleh ujian frekuensi elektromagnet kami DNA yang diambil dari sampel air liur anda. Kemudian pelbagai terperinci maya ujian dilakukan dan tiba pada ubat-ubatan homeopati tertentu khusus yang dibuat hanya untuk anda dan keadaan anda. Ianya tidak betul-betul sembuh”” per se, tetapi apakah ubat yang memulihkan kira-kira badan sekali gus menghapuskan tekaan untuk mencari apa yang tidak kena dan kemudian membantu badan anda kembali seimbang untuk mewujudkan keadaan kesihatan dan menghindari penyakit kronik yang serius.

Fizik kuantum-Einstein ditubuhkan bahawa badan kita terdiri daripada getaran tenaga yang bergema di peringkat atom sub. Ini kemudian terbukti secara saintifik. Saintis telah mengesahkan bahawa semua sel-sel kita akan disimpan dalam kira-kira oleh frekuensi-frekuensi elektromagnet yang tertentu. Apabila frekuensi tertentu ini akan berubah sama ada secara positif atau negatif, dan tidak kembali kepada keadaan seimbang, sel akan mati dalam masa kira-kira 72 jam.

Ramai doktor dan naturopaths bersetuju bahawa apabila badan “stasis”, itu adalah apabila penyakit set dalam. Semua penyakit bermula dengan dis-ease daripada baki elektromagnet badan, sama ada ianya dari tabiat hidup yang salah, pendedahan kepada bahan kimia toksik, ubat-ubatan, virus, negatif, pemikiran dan emosi, dan sebagainya.

ACUPUNCTURE – Cina yang dicipta dan dibangunkan ini teknik kuno penyembuhan dan digunakan untuk meningkatkan kesihatan secara keseluruhan, bertindak sebagai sebuah reliever kesakitan dan menyembuhkan penyakit. Masa yang lama sebelum Sains moden wujud, orang Cina percaya bahawa semua dis-ease adalah disebabkan oleh ketidakseimbangan yin dan yang (kuasa positif dan negatif), dan telah diyakinkan bahawa ketidakseimbangan ini diganggu tentera kehidupan, dan ia adalah objektif mereka, kerana ia adalah dengan amalan moden dan Akupunktur, akutekanan, membawa bahagian belakang yang positif dan negatif ke dalam keadaan keseimbangan dengan merangsang titik-titik tertentu pada tubuh.

Kini para saintis moden, melalui penyelidikan kekonduksian elektromagnet, sebenarnya telah mengesahkan bahawa negeri-negeri dis-ease menghasilkan ciri-ciri tertentu daripada gangguan elektrik sepanjang Meridian yang tertentu dan juga mengesahkan bahawa rintangan elektrik di dalam kulit yang terletak ke atas mata purba ini adalah berbeza daripada rintangan kawasan kulit lain oleh nisbah 10-1.

Saintis-saintis di Universiti Harvard sekolah perubatan, telah membuktikan bahawa terdapat pautan terus antara kesihatan fizikal dan bidang tenaga elektrik dalam badan. Menggali lebih mendalam ke dalam teori ini, ia telah mendapati bahawa sel-sel, pada peringkat selular DNA, diadakan keadaan homeostasis (baki) pada frekuensi-frekuensi elektromagnet yang tertentu, dan apabila frekuensi ini telah berubah dan tidak kembali semula kepada tahap keseimbangan sel-sel akan mati akhirnya
.
Homeopati – Peti Deposit Keselamatan dan berkesan, ubat tenaga semulajadi ini telah digunakan selama kira-kira 200 tahun dan populariti itu semakin meningkat setiap hari. Dunia kedua paling meluas digunakan sistem perubatan, berdasarkan “seperti penawar seperti”, atau “Hukum persamaan”. Kegunaan Homeopati yang dos miniscule bahan tertentu yang menginap di bawah keadaan biasa, akan terdapatnya badan, tetapi sebaliknya, bertindak sebagai sebuah penyembuhan ubat. Ini adalah amat serupa dengan program vaksinasi dan prinsip rawatan konvensional Alergi, manakala bahan alahan atau virus ditadbir dalam mikro dos untuk meningkatkan sistem imun terhadap sesuatu isu itu.

Dalam menggunakan homeopati secara berkesan, salah satu halangan utama yang doktor naturopathic menghadapi adalah datang dengan ubat yang paling berkesan untuk keadaan tertentu, dan jumlah ubat-ubat yang disediakan untuk memilih betul preskripsi dari.

Nasib baik untuk masyarakat perubatan, kini terdapat teknologi baru tersedia yang mengambil semua tekaan keluar menetapkan ubat yang betul. Salah satu teknologi ini, bahawa saya tidak mempunyai pengalaman dengan tangan yang pertama dipanggil Bio-tracker. Saya dengan tegas percaya bahawa penggunaan alat ini adalah salah satu sebab utama mengapa saya telah dapat menyembuhkan gangguan ITP Vivianna anak perempuan saya secara semulajadi.

Teknologi berkomputer ini membolehkan ubat untuk ditetapkan hanya untuk pesakit tertentu elektrik DNA blueprint. Dengan ‘ implikasi untuk penyembuhan yang besar! Dengan teknologi ini novel, tekaan semua dihapuskan. Saya dengan tegas percaya bahawa akhirnya kebanyakan doktor naturopathic, Veterinar dan sebilangan pengamal perubatan arus perdana akan menggunakan teknologi canggih ini. Kenapa tidak mereka?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *