Gambaran yang benar-benar bebas daripada faktor Sunshine

Gambaran yang benar-benar bebas daripada faktor Sunshine

Sunshine alam sebenarnya semua bermula pada tahun 1972. Gen & Kristine Hughes pada asalnya ditubuhkan Syarikat bersama-sama dengan bantuan keluarga mereka. Pengajaran di sekolah-sekolah adalah pekerjaan yang dinikmati gen tetapi satu hari beliau telah sakit sakit perut yang serius yang berterusan untuk beberapa waktu. Selepas mencuba pelbagai kaedah yang berbeza untuk sembuh, beliau mendapati bahawa lada cayenne mempunyai kesan yang amat positif dan sembuh cukup banyak sepanjang beliau ketidakselesaan. Cayenne pepper tidak rasa baik jadi tiada terpaksa menjadi satu cara yang lebih baik daripada memberikan penawar kepada badan, isterinya datang dengan idea sebuah kapsul gelatine, sama seperti yang digunakan sekarang.

Ini punya pemikiran seluruh keluarga dan antara mereka, mereka mencipta satu pelan untuk memulakan pengeluaran besar-besaran dari kapsul ini dan menjualnya melalui cadangan peribadi. Produk-produk baru ditambah, jualan meningkat dan faktor cahaya matahari yang terus berkembang untuk menjadi gergasi yang ia kini beroperasi di lebih 30 buah negara dan dengan satu tenaga jualan pengedar bebas daripada lebih 600,000.

Meletakkan herba di dalam kapsul adalah satu trend yang dimulakan oleh cahaya matahari semulajadi.

Pasukan Eksekutif mempunyai 8 orang di atasnya yang lebih mampu mengambil Syarikat ini ke hadapan, mereka semua juga berpengalaman dalam industri dan Syarikat beroperasi dari Utah. Kepimpinan yang kuat dengan visi adalah sesuatu yang sangat penting bagi mana-mana syarikat apa-apa industri yang ada, tanpa ia mungkin ada masalah masa depan. Kerana kejayaan mereka Sunshine faktor adalah ahli Persatuan penjualan langsung (DSA) dan telah menduduki nombor 8 di America’s Top 500 terbesar jualan tentera oleh kuasa jualan majalah.

Rangkaian produk faktor cahaya matahari

Terdapat pelbagai produk kesihatan & kesihatan yang lebih 600 untuk dipilih. Terdapat teras pemakanan tambahan, pembersihan, pengurusan berat badan, bersama sokongan, kecergasan dan juga pek herba. Kepentingan tertentu yang mereka kapsul enzim makanan yang membantu sistem penghadaman badan dan jus Thai-Go yang direka untuk meningkatkan sistem imun dan membekalkan tenaga tambahan manakala yang menyokong sistem kardiovaskular. Benar-benar terdapat banyak produk-produk untuk dipilih dan anda harus dapat menyimpan walaupun anda pelanggan yang paling mencabar yang gembira. Sesiapa yang digabungkan dengan faktor Sunshine perlu masa untuk menyemak pelbagai jadi anda akan biasa dengannya.

Peluang perniagaan

Anda boleh buat duit dengan faktor Sunshine dalam dua cara, pertama adalah menjual produk kepada pelanggan dan membuat keuntungan menimpa untuk dijual (anda membeli untuk menjual kurang, untuk maklumat lanjut). Aliran pendapatan yang lebih kuat dan kedua adalah dari bangunan sekumpulan pengedar aktif di bawah anda dan pendapatan daripada jualan mereka juga. Apabila ini berlaku maka anda perlu mempunyai kemahiran mencari gali dan merekrut, anda juga perlu mampu mempunyai sistem supaya pasukan anda boleh duplikasikan kejayaan.

Syarikat membayar 50 sen daripada setiap dolar kembali ke dalam pelan comp dan menawarkan beberapa cara untuk mendapatkan dalam bentuk penajaan bonus, rebat atas pembelian anda (sehingga 30%), komisen pada anda pasukan jualan, serta sudah tentu jualan runcit. Untuk menjadi Pengedar, perkara yang terbaik untuk melakukan pembelian $40 nilai produk, ini memberikan anda satu tahun percuma keahlian sebagai pengedar.

Salah satu masalah terbesar yang dihadapi dalam industri adalah kekurangan petunjuk, kebanyakan akan memulakan perniagaan mereka gali pasaran hangat mereka. Ia adalah penting bahawa anda mencari jalan untuk sentiasa maju dan susulan dengan pasaran hangat anda jika anda akan mempunyai apa-apa kejayaan yang sebenar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *