Gambaran ringkas minyak Maghribi

Gambaran ringkas minyak Maghribi

Minyak Maghribi, atau dikenali sebagai minyak argan untuk pokok dari mana ia berasal, telah menerima rave Ulasan dari stylists atas rambut dan pakar Kecantikan sejak ia mula diperkenalkan sebagai produk rambut dan kulit. Sering dirujuk sebagai “ajaib”, produk moroccanoil bekerja untuk semua jenis rambut tetapi terutamanya bertepuk tangan untuk kecekapan mereka dalam membaiki dan udara Kering, over-damaged rambut tanpa meninggalkan rambut berminyak, sebagai salah satu jangkakan dari satu produk minyak.

Maghribi kelapa, atau minyak argan, yang datang dari dalam isirong buah pokok argan yang semata-mata terletak di Selatan Maghribi. Minyak adalah sejenis antioksidan, bererti ia menghalang kemudaratan yang disebabkan oleh sinar UV. Kaya dengan vitamin, minyak argan mengekalkan rambut yang sihat, melindungi rambut daripada kerosakan yang disebabkan oleh banyak faktor berbahaya termasuk haba yang melampau (seperti straightening dan blowdrying), mengembalikan rambut sudah rosak, membantu pertumbuhan rambut, dan meningkatkan lembapan rambut secara serentak. Keindahan produk moroccanoil melampaui keindahan fizikal yang berlaku akibat permohonan; Apabila anda membeli minyak Maghribi, anda membantu wanita malang Selatan Maghribi yang menghasilkan minyak argan membina kehidupan lebih baik untuk diri mereka sendiri.

Kadang-kadang, cara terbaik untuk memberitahu jika produk rambut yang benar-benar “berfungsi keajaiban” adalah mengetahui yang worships ia. Apa celebs akan dilantik oleh moroccanoil produk? Baik, Maggie Gyllenhaal Jennifer Lopez, Anna Kendrick, Carolina Herrera, gadis-gadis landasan Max Azaria, Amanda Seyfried, Claire Danes, Rosario Dawson, Taylor Swift, Katy Perry menggunakan Maghribi rambut dan minyak, untuk menamakan beberapa.

Tetapi, sudah tentu, selebriti sentiasa seolah-olah mempunyai rambut terbaik, tidak kira produk-produk yang menggunakan stylists mereka. Jadi, apa yang pengguna purata moroccanoil ada mengatakan tentang produk?

Seorang ahli komuniti dalam talian yang ditinggalkan ini sebuah laman web Forum apabila bercakap tentang minyak rambut Maghribi: “produk ini adalah semata-mata cecair emas! Ia tidak akan berat anda Tukang dan anda boleh mengharapkan Kasut dan kelembutan yang aku dapat dari mana-mana produk lain, dan saya telah mencuba banyak!”

Pengguna lain dipinjamkan kajian minyak Maghribi beliau sendiri, menyatakan, “Saya mempunyai rambut tebal, kecoklatannya secara semula jadi, dan ia suka frizz… minyak rambut Maghribi adalah bantuan penggayaan yang terbaik, saya telah digunakan setakat ini. Saya sudah mencuba banyak produk. Minyak Maghribi melembutkan dan bersinar. Aku meletakkannya di rambut dikeringkan dengan tuala, biarkan ia kering secara semula jadi, dan luluskan dengan seterika. Tiada flyaways, Tukang bertindak balas dengan seterika, dan keluar kedudukan dan lancar. Dan minyak bau begitu baik!”

Pengguna lain daripada Ashford, Connecticut menulis kajian beliau sendiri selepas stylist dia disyorkan bahawa dia membeli minyak Maghribi. “Rambut saya adalah secara semulajadi kerinting tetapi saya warna itu dan ia menjadi frizzy dan kering… Saya dapati rambut saya [sekarang] kering secara semula jadi dengan lebih cepat dan kelihatan berkilat dan menarik… Saya sangat mengesyorkan.”

Moroccanoil kajian semula di Amazon mencerminkan orang-orang di atas: “minyak ini disyorkan oleh saya pendandan rambut untuk rambut saya frizzy, kusam dan rapuh. Moroccanoil telah mengubah rambut saya di serendah seminggu ke rambut lebih terurus, sangat berkilat dan sihat. Saya tidak percaya perubahan… Saya benar-benar dapat merasakan rambut saya semakin tebal… Saya hanya menambah moroccanoil selepas shampooing dan udara dan keputusan yang bercakap untuk diri mereka sendiri. Ia benar-benar berkesan!”

Anda telah membaca bagaimana ia berfungsi, Ulasan yang dilihat daripada pengguna yang sebenar, dan mati untuk memberi minyak rambut Maghribi cuba; sekarang, pergi ke depan dan beli minyak Maghribi dengan melawat AruLife.com, sebuah laman web yang menawarkan pilihan yang berpatutan moroccanoil produk untuk penjagaan rambut dan kulit. AruLife berbangga falsafah tentang kepentingan penjagaan kesihatan dan Kecantikan anda dengan menggunakan produk-produk organik yang alternatif seperti minyak argan. Beli minyak Maghribi hari dan bersedia untuk menyaksikan rambut anda sihat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *