Gambaran keseluruhan tahap pengurusan penjagaan kesihatan baru dari Universiti Southampton

Gambaran keseluruhan tahap pengurusan penjagaan kesihatan baru dari Universiti Southampton

Ijazah Sarjana Muda Sains Pengurusan penjagaan kesihatan yang baru dari Universiti Southampton Fakulti Sains Kesihatan dipanggil BSc yang dalam penjagaan kesihatan: dasar dan Pengurusan Penyelidikan.

Ia adalah satu kursus yang inovatif dan perintis, yang telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada keperluan untuk lebih berkemahiran tinggi Pengurus dan penyelidik.

Program Ijazah Pengurusan penjagaan kesihatan ini berlangsung empat tahun dan termasuk penempatan tahun satu amalan yang akan memberikan anda keyakinan dan kemahiran yang anda perlukan untuk membuat permulaan yang berjaya untuk kerjaya anda.

Kurikulum yang menekankan Khas membangunkan keupayaan anda untuk mengenalpasti, menyiasat, memahami dan menyelesaikan masalah dalam penyediaan penjagaan kesihatan dan reka bentuk.

Ia juga menyediakan anda bagi pelbagai peluang pekerjaan dengan penekanan kemahiran kuantitatif dan pemikiran kritikal yang bebas.

Sebagai seorang pelajar Ijazah Pengurusan penjagaan kesihatan BSc ini, anda akan berpusat di Pusat kami bagi inovasi dan kepimpinan, di mana anda akan menjadi sebahagian daripada sebuah komuniti akademik, serta juga pelajar doktor falsafah dan Sarjana.

Setiap tahun Pengajian Ijazah Sarjana Muda Sains Pengurusan penjagaan kesihatan ini terdiri daripada tiga komponen utama.

Pertama, komponen ‘teras konsep’ memberikan anda kefahaman tentang isu-isu yang tengah-tengah sistem-sistem penjagaan kesihatan, pengurusan dan polisi.

Kedua, komponen ‘kaedah’ membangunkan pemahaman anda tentang kaedah kuantitatif dan kualitatif, serta penting sosial saintifik ilmu, yang menyokong bahawa pengetahuan.

Ketiga, komponen ‘dibimbing kajian bebas’ adalah di mana anda akan menjalankan penyelidikan dengan sokongan dan bimbingan daripada penyelidik kanan dan Profesor.

Sepanjang program Ijazah Pengurusan penjagaan kesihatan ini anda akan dinilai melalui esei, Ulasan artikel, Kumpulan projek, persembahan, peperiksaan, laporan penyelidikan, portfolio, kertas-kertas jawapan pendek dan pelbagai pilihan kertas.

Semua ini disokong oleh satu sistem maklum balas yang komprehensif, yang menyediakan gabungan individu dan generik maklum-balas yang direka untuk membantu anda memahami prestasi anda, dan juga belajar bagaimana untuk memperbaiki.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Pengurusan penjagaan kesihatan yang baru ini, Semua anda perlu lakukan adalah layari laman web Sains Kesihatan pada www.southampton.ac.uk/healthsciences

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *