Gambaran keseluruhan Proviron-mesterolone – yang antagonis Estrogen

Gambaran keseluruhan Proviron-mesterolone – yang antagonis Estrogen

Proviron-Mesterolone adalah cap dagang berdaftar daripada Scherling A/G Jerman & Schering Mexicanna. Proviron-Mesterolone adalah androgen yang tiruan, secara lisan yang berkesan yang tidak mempunyai apa-apa sifat-sifat anabolik. Proviron-Mesterolone yang digunakan dalam sekolah perubatan untuk mengurangkan atau menyembuhkan masalah-masalah yang disebabkan oleh kekurangan hormon seks lelaki. Atas sebab ini, banyak jocks sering menggunakan Proviron-Mesterolone pada akhir rawatan steroid untuk meningkatkan pengeluaran testosteron yang diringkaskan.

Proviron-Mesterolone itu dipasarkan di bawah nama jenama yang berbeza dan kuantiti termasuk Mestoranum 25 mg tab.; DK Schering, S, NO; Pluriviron 25 mg drg.; Asche G; Proviron 10 mg tab.; Schering TK; Proviron 10 mg tab.; Leiras F1; Proviron 20 mg tab.; Leiras F1; Proviron 25 mg tab.; Schering G, A, B, CH, ES, FR, GB, GR, PL, NL, CZ; Proviron 50 mg tab.; Schering saya; dan Vistimon 25 mg tab.; Jenapharm G.

Proviron-Mesterolone lisan 25 mg pil akan ada androgenic steroid yang berguna dengan sifat-sifat anabolik yang dibuat hendaklah diberi kepada orang-orang dalam awal dan peringkat Lif medopausal. Proviron-Mesterolone yang paling unik di dunia kerana ianya satu – 17 Alpha lisan androgen gantian bagi lelaki. Proviron-Mesterolone menyediakan Kesihatan, nafsu seks ditambah, perasaan yang baik, semangat dan beberapa kualiti belia.

Proviron-Mesterolone boleh diambil ke atas tempoh masa lama. Malah, ia aromatize itulah sebabnya otot-pembina mengambil Proviron-Mesterolone dan bukan Nolvadex, seperti Proviron-Mesterolone yang antagonis Estrogen. Proviron-Mesterolone terdapat di 37 buah negara seluruh dunia. Proviron-Mesterolone perubatan boleh membantu lelaki 20 hingga 30 juta yang pergi melalui menopaus lelaki. Proviron-Mesterolone diambil semasa Ijazah Pentadbiran steroid atau selepas memberi penggunaan steroid, membasmi impotency yang boleh didapati atau minat seksual yang berkurangan.

Pada lelaki, kesan sampingan yang Proviron-Mesterolone adalah rendah pada kuantiti 2-3 pil sehari. Ia diambil bersama-sama dengan kitaran steroid, dan boleh digunakan secara relatif tanpa sebarang risiko sepanjang beberapa minggu. Kerana hati boleh bertolak Proviron-Mesterolone dan dysfunctions hati tidak berlaku dalam jumlah yang tertentu. Kejatuhan Tempahan biasa dari Proviron-Mesterolone adalah over-stimulation seksual yang berbeza dan dalam beberapa kes-kes berterusan ereksi zakar. Keadaan ini boleh aching dan menyebabkan kemudaratan yang mungkin. Kuantiti kecil atau keluar perkarangan adalah hanya penyelesaian yang wajar. Jocks wanita perlu membuat menggunakan Proviron-Mesterolone dengan penjagaan yang betul kerana kesan sampingan yang mungkin ada androgenic tidak boleh dikeluarkan. Wanita tidak perlu mengambil lebih daripada satu 25 mg tablet sehari. Dos yang lebih tinggi dan tempoh pengambilan lebih daripada empat minggu dengan ketara meningkatkan risiko gejala virilization.

Proviron-Mesterolone terdapat masih secukupnya. Nama jenama Proviron-Mesterolone kos kira-kira $35 di Jerman yang mengandungi lima puluh 25 mg tablet. Vistimon oleh Jenapharm bayaran $14 untuk setiap kotak dan makan dalam dua tolak melalui jalur dan jalur setiap mengandungi 10 pil. Proviron oleh Asche mengandungi 30 tab dan kos $20. Proviron-Mesterolone Sepanyol dan Mexico adalah kurang mahal daripada Proviron Jerman.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *