Gambaran keseluruhan Feng Shui untuk Bilik Tidur

Gambaran keseluruhan Feng Shui untuk Bilik Tidur

Feng Shui, kepercayaan adalah tenaga yang di sekeliling orang yang menyumbang kepada kehidupan mereka. Jika anda sedang mencari untuk cinta yang baru, anda perlu mengosongkan ruang untuk satu, kiasan dan secara literal. Jika anda lihat di bilik tidur anda, anda mungkin akan melihat banyak perkara anda. Perkara-perkara ini perlu pergi.

‘Tiada yang hidup’, jadi bagaimana pula semua anda perabot kayu, pintu floorboards, almari dapur, bingkai tingkap, doorframes, kayu hiasan dll dll dll. Saya rasa anda tahu apa yang akan saya katakan seterusnya, bagaimana bunga kering atau segar potong bunga boleh jadi buruk apabila mana-mana item yang diperbuat daripada kayu betul-betul unsur sama, Jadual mati kayu sama seperti bunga kering, floorboards kayu adalah sama dengan susunan bunga kering di tempat perapian yang berlebihan, panjang dan pendek bunga kering dan bunga potong segar akan sempurna OK untuk ada di dalam Bilik selama anda tidak alah kepada mereka. Jika anda menggunakan mereka membuat pasti mereka sentiasa bersih dan debu yang percuma. Sila ingat bahawa ini hanya pandangan saya, ada apa-apa di dalam purba Feng Shui buku mengatakan bunga kering buruk atau baik jadi perdebatan sama ada cara untuk atau terhadap mereka tidak dapat diselesaikan. Tidak lupa juga bunga Sutera atau kain, ini adalah sangat baik di mana-mana bahagian rumah.

Pastikan semua pintu bilik tidur yang ditutup pada waktu malam, pintu almari, pintu bilik mandi en-suite atau pintu bilik tidur. Ini akan membolehkan aliran tenaga yang terbaik dan berkhasiat Tempahan mengukuhkan kesihatan anda serta kesihatan hubungan anda.Idea bilik tidur sempurna feng shui boleh membawa imej yang berbeza kepada orang yang berbeza, tetapi mereka semua akan mempunyai satu-satunya biasa – keseronokan dan Dreaming sebagai kata kunci. Di bilik yang baik feng shui tidur, setiap item akan mencerminkan niat yang jelas untuk cinta, penyembuhan dan bersantai.

Jika anda ingin membawa tenaga positif ke dalam hidup anda, salah satu langkah-langkah pertama yang anda perlu adalah untuk mempunyai sebuah feng shui bilik tidur tips. Tempat yang baik untuk memulakan akan melahirkan dalam feng shui bilik tidur, yang adalah agak mudah jika anda mengikut kaedah-kaedah yang digunakan oleh pengamal feng shui.Potong segar dan bunga kering; sebenarnya ini hanya boleh digunakan untuk mana-mana bahagian daripada rumah atau pejabat. Ini sentiasa tidak yang besar dengan hampir setiap buku yang saya telah dilihat atau telah diberitahu tentang. Potong Bunga segar yang cantik dan saya suka mempunyai pusingan rumah (Pastikan air disimpan bersih dan segar), mereka merupakan tenaga yang sangat neutral dan tidak membahayakan, manfaat yang menakjubkan walaupun ia boleh mencerahkan mana-mana bilik dan isi dengan bau yang boleh mengubah mana-mana bilik lebih baik.

Kedudukan katil, jika anda mendaftar newsletter bulan anda akan menemui maklumat pada arah yang tidur bergantung kepada yang o aspek kehidupan anda, anda ingin meningkatkan, iaitu Sheng Chi untuk kemakmuran, Tien Yi untuk Kesihatan, Nien Yien hubungan dan Fu Wei untuk keharmonian. Perkara yang paling penting untuk diingati apabila tidur adalah Mahkota (atas) kepala anda mesti menghadapi arah; ramai orang akan bingung dan arahkan kaki mereka ke arah ini, yang akan mempunyai kepala mereka menghadap ke arah mereka paling teruk.Ramai di antara anda mempunyai perisian kami menjual yang mengira kalangan banyak perkara lain yang anda arah yang baik dan buruk. Satu lagi pertimbangan penting susunan bilik tidur adalah pastikan anda mempunyai kepala anda disokong oleh dinding kukuh langsung di belakang anda, jika anda arah yang terbaik adalah Selatan, tidak mempunyai katil anda pada sudut di dalam bilik dengan kepala anda di belakang sudut dinding atau almari, ini mungkin kelihatan seperti perkara asas tetapi Percayalah kita telah melawat rumah-rumah yang banyak dengan katil di semua sudut, ia adalah besar jika anda tidur anda arah yang terbaik, namun hal ini tidak selalu mungkin dan jangan bimbang tentang hal itu, contoh adalah Michael dan saya, kami adalah Kumpulan yang bertentangan, saya tidur saya arah yang terbaik dan dia tidur di paling teruk beliau, melainkan kita atas ekor dan tidur di katil-katil yang berbeza dan kita tidak akan pernah mencapai keseimbangan yang baik, selagi saya tidur saya arah yang terbaik itulah yang penting, hanya main-main. Sebenarnya perkara yang paling penting ialah pastikan anda mengikuti tahunan dan bulanan Terbang bintang ini adalah jauh lebih penting daripada arahan-arahan yang anda tidur.

Jika ukiran keluar kerjaya yang berjaya adalah fokus utama anda, anda boleh menggunakan salah satu kelengkapan bilik tidur feng shui dengan meletakkan patung phoenix yang di rumah atau pejabat anda.Phoenix adalah salah satu makhluk samawi empat daripada feng shui dan Raja semua makhluk-makhluk yang bersayap. Burung ini megah adalah segerak dengan kebaikan dan dikaitkan dengan peluang kerjaya nasib.Feng shui kelengkapan bilik tidur seperti gambar-gambar bunga plum atau perhiasan adalah juga baik untuk kerjaya dan kejayaan.

Cuba untuk tidak tidur dengan almari yang rasuk atau overhed atas kepala anda, jika anda mempunyai ini anda boleh meletakkan sehelai kain di bawah rasuk supaya ia mengambil kesan negatif atau hang sfera faceted Kristal atau sepasang bunyi seruling buluh, saya lebih suka kain kerana ia lebih berkesan dan anda boleh membuat ia kelihatan bagus dengan sehelai kain muslin atau serupa.
Bergantung kepada keputusan yang dibuat di atas tentang suasana yang hendak dicipta di bilik-bilik anda feng shui tidur, anda boleh memilih warna yang berani dan bersemangat seperti merah atau ungu untuk mencipta tenaga dan ketegangan, atau warna-warna yang hangat dan menenangkan seperti hijau coklat dan gelap untuk berehat dan menenangkan anda. Jadi jika anda mengambil notis tiga Tip-Tip yang diberikan kepada anda dalam artikel ini anda akan dapat mencipta yang hebat feng shui tidur yang akan sama ada memperkenalkan rempah dan tenaga ke dalam hidup anda, atau menenangkan anda dan membantu anda untuk mendapatkan untuk tidur malam yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *