Gambaran keseluruhan daripada Cardionet bimbit jantung pesakit luar Telemetry ™ (mcot ™)

Gambaran keseluruhan daripada Cardionet bimbit jantung pesakit luar Telemetry ™ (mcot ™)

Kira-kira CardioNet, pemaju ™ Telemetry pesakit jantung mudah alih

CardioNet adalah di dunia pembekal utama ™ Telemetry pesakit jantung mudah alih (MCOT ™), menyediakan canggih ambulatori Perkhidmatan pemantauan jantung dengan rentak-rentak, pengesanan automatik aritmia, analisis masa sebenar dan penghantaran tanpa wayar ECG.

Dengan membangunkan MCOT ™, CardioNet telah membantu pakar untuk mengelakkan morbiditi, kematian dan hilang upaya dengan pesat diagnosis dan rawatan untuk pesakit dengan penyakit kardiovaskular.

Gambaran keseluruhan MCOT ™

CardioNet MCOT ™ menggunakan tiga membawa dada yang melekat pada sensor kecil untuk mengesan degupan jantung pesakit. Sensor menggunakan algoritma yang terbina dalam untuk menganalisis setiap denyutan jantung dan menghantar keabnormalan kepada monitor secara wayarles. Monitor secara automatik menghantar maklumat acara ke pusat pemantauan CardioNet.

Juruteknik pemantauan yang diperakui menganalisis data acara dan melaporkan hasil kajian kepada pakar-pakar perubatan, supaya diagnosis boleh dibuat supaya rawatan untuk ditetapkan, jika perlu.

™ CardioNet MCOT membolehkan pesakit untuk pergi tentang rutin biasa mereka kerana mereka akan dipantau 24 jam sehari, 7 hari seminggu.

Bagaimana CardioNet MCOT ™ memenuhi cabaran pesat Diagnosis:

Apabila mendiagnosis dan merawat aritmia, masa merupakan intipati. Setiap saat tanpa diagnosis dan rawatan boleh menyebabkan kebimbangan bagi pesakit, serta meningkatkan risiko morbiditi dan kematian.

Pesat diagnosis dan rawatan adalah penting untuk kesihatan pesakit. Walau bagaimanapun, dengan pantas mendiagnosis dan merawat pesakit dengan aritmia berkesan boleh mencabar kerana banyak sebab, termasuk:

• Jarang aritmia: aritmia beberapa berlaku tidak terlalu kerap dikesan melalui 24-48 jam Holter pemantauan.

• Ia memantau acara: pesakit asimptomatik dan orang-orang yang mempunyai kesukaran yang mencetuskan peralatan pemantauan sering mempunyai masalah dengan monitor acara, menjadikannya sukar untuk menghubung kaitkan peristiwa dengan gejala-gejala.

™ CardioNet MCOT membolehkan ECG ambulatori denyutan jantung oleh denyutan jantung pemantauan, analisis dan respons, di rumah atau dalam, 24/7/365. Ini menawarkan doktor satu alat pengurusan pesakit dan diagnostik yang kuat untuk menangani cabaran pesat diagnosis.

Menggunakan dan menetapkan CardioNet MCOT ™:

Apabila amalan yang didaftarkan, CardioNet MCOT ™ boleh ditetapkan untuk pesakit sehingga 30 hari pemantauan yang berterusan. Pesakit memakai sensor kecil dan memantau kerana mereka meneruskan rutin harian biasa mereka. MCOT ™ memantau pesakit 24 jam sehari, dan secara automatik menghantar aktiviti Pusat pemantauan CardioNet untuk analisis dan respons, peristiwa-peristiwa berlaku.

Maklumat korporat:

CardioNet
227 Washington Street #300
Conshohocken, PA 19428
Telefon: 888.312.BEAT
Faks: 610. 828. 8048

E-mel:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *