Gaji LG ketuhar gelombang mikro untuk kesihatan yang baik

Gaji LG ketuhar gelombang mikro untuk kesihatan yang baik

Jenama, yang telah berkhidmat anda dari beberapa tahun oleh kepelbagaian peralatan inovatif, comel dan boleh dipercayai elektronik elektrik agar benar-benar menyedari nyawa anda baik, merupakan satu-satunya “LG”; Jenama elektronik yang paling popular dan boleh dipercayai dan amat disyorkan di wilayah India terutamanya kerana menyediakan produk-produk yang paling sesuai yang betul-betul memenuhi syarat-syarat untuk Suri rumahtangga mengadakan India. ‘LG’ tawaran di TV, Home teater, Peti sejuk, ACs, telefon bimbit, mikrowave dan hampir semua peralatan rumah yang kecil.

Jika kita bercakap tentang, “LG microwave oven”, ini pada dasarnya telah dikategorikan kepada 4 Solar Dom, perolakan, ketuhar gelombang mikro Grill dan Solo dan warna-warna bahagian-bahagian tersebut LG menawarkan anda 22 model yang mempunyai saiz yang berbeza, ciri-ciri, kapasiti dan tag harga untuk memberikan anda pelbagai pelbagai. Supaya, anda bebas untuk memilih mana-mana satu, mengikut keperluan dan bajet anda. Solar Dom telah mendapat model tunggal “ML 3483FRR” watts 900 dengan rongga bulat keluli tahan karat yang besar dengan kapasiti 34 ltrs. yang adalah 4 kali lebih tinggi dan lebih baik masakan daripada ketuhar gelombang mikro yang standard, di samping itu, ia telah mendapat 3 dimensi intellowave teknologi canggih yang cekap Tukang masak makanan anda. Ia telah direka di elegan dan menarik bingkai gelap Perak. Ia boleh didapati dengan tag harga dari Rs. 27990.

Ketuhar gelombang mikro perolakan menawarkan anda untuk membakar, brown, grill barangan makanan anda dengan lebih cekap dan cepat, sebagai yang disokong oleh teknologi awal sangat. Di bawah kategori ini, anda akan mendapati 9 model berbeza dalam reka bentuk, warna, kapasiti, masak menu seperti, corak bunga badan LG MC 8088HRH, keluli tahan karat dengan LG MC 8089 TLR dan berwarna hitam Dignamic LGMC 8087ABR mempunyai kapasiti 30 Ltrs 101 auto masak menu dan cermin selesai badan LG MC 7689 MSR dan hitam berwarna LG-MC 7887AB datang dengan 26 Lt. kapasiti dan 52 auto masak mene manakala keluli tahan karat badan LG MC 8088 DYMM, putih berwarna 7649DW Ketuk 8048 MC LG dan LG MC dan Perak berwarna LG MC 7148MS penyimpanan kapasiti 30 lts dan 76 auto masak menu, 30 lts. & menu masak 44 auto; 26 lts dan 44 auto masak menu dan 21 lts dan 44 auto masak menu masing-masing.

Begitu juga, ketuhar microwave Gill menawarkan anda untuk grill, coklat, haba dan memasak makanan anda. Kategori ini mempunyai model-model 8 dengan ciri-ciri yang berbeza, kapasiti, opsyen menu auto masak dan harga. Model ini dinamakan sebagai – LGMH 70465 LGMH 6549QS dengan 25 ltrs LGMH 6389MS, LGMH 6348BS, 6349EB LG MH 23 ltrs dengan LGMH 4049JL, LGMH 4048 GW, LG MH4029US, 30 ltrs dengan 20 ltrs kapasiti. Dan akhir sekali, ketuhar Solo Microwave mempunyai 4 asas model: 2349EB LG MS dan LG MS 2348BS dengan 23 Ltrs LGMS2049UW dan LGMS2029UW dengan 20 Ltrs kapasiti.

Solo mikrowave akan sempurna harga & sutiable kebanyakan dapur anda perlu dilakukan dalam sehari-hari memasak Pemanas, penaik dan untuk tujuan lain. Rongga antibakteria yang menyediakan hidangan yang sihat, bersih dan sedap di rumah anda sahaja dan sama seperti ketuhar microwave Solar Dom, ketuhar ini juga disokong oleh Intellowave teknologi untuk memasak yang cekap dan cepat.Ketuhar gelombang mikro LG membuat anda surirumah yang lebih bertanggungjawab, sempurna dan cekap, hanya dengan memudahkan anda memasak dan membuat ia lebih mudah, lebih mudah, lebih sihat dan lazat dan juga membuat anda berasa lebih berpuas hati dan gembira, dengan kecekapan kerja dan keberkesanan kos.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *