Gabrielle Reece biografi: Gabrielle Reece bola tampar atau Playboy?

Gabrielle Reece biografi: Gabrielle Reece bola tampar atau Playboy?

Gabrielle Reece juga dikenali sebagai Gabby dilahirkan pada 6 Januari 1970, seorang pemain bola-tampar profesional Amerika, juruhebah sukan dan model fesyen panas yang berdiri setinggi 623.

Reece tidak mengambil Sukan sehingga kemudian (gred 11) Bilakah dia dan ibunya berpindah ke St.Petersburg, Florida. Banyak Kolej-kolej mula mengambil beliau kerana kebolehan beliau dalam sukan. Beliau menerima biasiswa bola tampar dari Universiti negeri Florida, di mana dia majored dalam komunikasi, dan bola tampar dia mendahului Liga habuan empat kali dan blok sekali. Pada tahun 1989, beliau berpindah ke model di New York City. Beliau kembali ke Florida selama enam minggu yang musim panas untuk mengambil kelas, dan kemudian beliau kembali ke New York untuk pemodelan yang lebih banyak. Ogos itu, beliau telah kembali di kampus FSU bagi musim ini. Itu bererti berpaling ke bawah $ lima angka pekerjaan untuk mendapatkan semua-Kejohanan Kepujian beberapa kali dalam kerjaya beliau membolehkan. Pada tahun 1997, beliau telah dipilih untuk induksi ke di Florida State University Olahraga Dewan Kemasyhuran. Reece dua rekod-rekod bola tampar sekolah yang terletak di blok solo dan jumlah blok. Kedua-dua rekod masih berdiri di atas nama Gabrielle Reece.

Kerjaya Gabrielle Reece Volleyball

Sejak tamat pengajian, Reece telah memainkan bola tampar profesional pelancongan. FSU diserapkan ke dalam di Florida State University Olahraga Dewan Kemasyhuran Reece pada tahun 1997. Reece set kedudukan masih dua bola tampar rekod sekolah dalam blok solo dan jumlah blok

Pada tahun 1997, bersaing dengan yang terbaik global pantai bola tampar pemain pernah bersidang, Reece, 4 orang pasukan telah mengambil tempat pertama pada yang pertama kali Kejohanan Dunia bola tampar pantai berperingkat di Pusat Tenis UCLA. Negeri Florida star bertukar pro, 1997 telah Reece di musim kelima sebagai Kapten pasukan dalam Liga bola tampar pantai wanita 4 orang (WBVL), dan beliau keempat captaining pasukan Nike, yang dikongsi Co-Championship Liga.

Selama empat tahun berturut-turut, Reece adalah pemimpin habuan WBVL dari tahun 1993-1996. Dia dinamakan pemain serangan pada tahun 1994-95, dan Ketua blok Liga pada tahun 1993. Dia juga bertanding dalam siri cabaran tahun 1999-2000 Olimpik, bola tampar pantai 1999-2000 FIVB dunia pelancongan dan pertandingan lain.

Kerjaya Gabrielle Reece pemodelan

Reece memulakan kerjaya permodelan ketika menghadiri FSU. Pada tahun 1989 beliau telah dinamakan sebagai ELLE majalah sebagai salah satu daripada lima wanita tercantik di dunia.
Reece telah muncul meliputi beberapa majalah termasuk bentuk, sukan & kecergasan perempuan, di luar, ELLE, dan kehidupan. Beliau juga muncul di muka depan Playboy, dengan bogel disertakan untuk bergambar, pada bulan Januari 2001. Ironinya, apabila muncul sebagai dirinya tahun sebelum siri HBO Arliss, dia angrily chastised ejen beliau untuk membawa tawaran untuk menimbulkan bogel untuk Playboy.

Kerjaya Gabrielle Reece yang lain

Reece Tempahan Bersatu semula dengan Nike sebagai jurucakap, dan beliau adalah pakar baru dan penulis untuk Yahoo-kesihatan. Reece juga adalah pengeluar produk kesihatan & Kecergasan; “Primal sistem” dengan pakar kecergasan Paul Chek dan boleh dilihat hosting tayangan untuk memuatkan Tv/penemuan, ‘Latihan dalaman’ di mana dia profil atlet profesional tentang latihan & udara sembuh.

Dalam filem, Reece memainkan peranan sokongan daripada jurulatih fizikal dalam filem Gattaca (1997) dan pemain bola tampar pantai pro dalam “awan sembilan” dengan Burt Reynolds (2004). Beliau juga telah menjadi bintang tetamu kepada Rancangan televisyen “North Shore” (2004) dan “8 mudah peraturan” ABC (2005), dan telah muncul sebagai tetamu dalam Extreme Makeover rumah edisi “Amerika seterusnya Top Model” dan yang “Tyra Bank tunjukkan”.

Mendapatkan lebih banyak gossips dan video dalam talian melalui laman web kami di sini: www.omygirls.info

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *