Forum Kesihatan lelaki – sumber bernilai untuk kesihatan Mens nasihat?

Forum Kesihatan lelaki – sumber bernilai untuk kesihatan Mens nasihat?

Salah satu sumber yang paling berharga seorang lelaki mempunyai hari adalah Forum Kesihatan lelaki dalam talian. Tidak seperti hari-hari sebelum internet, kini jika anda mempunyai soalan tentang kesihatan anda anda tidak perlu bertanya kepada doktor anda terlebih dahulu. Ini boleh menjadi satu pemelihara ego yang sebenar, kerana banyak soalan kesihatan boleh memalukan untuk bertanya. Tiada siapa yang suka bercakap bersemuka tentang mereka tidak rantau untuk seorang lelaki yang hampir asing yang lengkap. Kini, dengan Forum Kesihatan dalam talian, anda boleh bertanya orang tanpa mereka pernah tahu siapa anda. Ada tiada rasa malu, tiada kerumitan dan orang biasanya sangat mesra di forum. Mereka boleh menjadi cara terbaik untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang topik-topik tertentu dari orang-orang yang telah membiasakan diri dengannya.

Salah satu kelemahan untuk menggunakan Forum Kesihatan lelaki untuk maklumat, berbanding dengan pergi ke doktor, adalah bahawa anda tidak boleh benar-benar pasti jika anda mendapat maklumat yang betul. Sebagai contoh, jika anda bertanya tentang rawatan berbeza untuk kulat kaki, anda boleh mendapatkan banyak cadangan yang tidak akan membantu anda semua. Walaupun Bilakah orang-orang yang membalas thread anda mendakwa diri mereka sebagai seorang doktor, anda tidak boleh bahawa mereka benar-benar adalah positif. Yang lain telah, jika anda pergi ke doktor anda tahu nasihat yang anda peroleh berbaloi berikut.

Semua dalam semua, apabila ia datang ke Forum Kesihatan lelaki ia adalah beg campuran. Terdapat banyak faedah, tetapi jika anda tidak tahu apa yang akan anda peroleh ke anda boleh mendapat nasihat buruk yang berikut. Saya cadangkan menyemak mereka jika anda mempunyai soalan yang tidak sangat serius dalam alam semula jadi. Sebagai contoh, anda boleh bertanya mengenai senaman boleh membantu anda membina aktiviti anda paling tetapi saya tidak akan cadangkan bergantung pada satu forum untuk memberitahu anda bagaimana untuk merawat kanser.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *