forearms| besarForearms Workouts|Forearm latihan melangsingkan Forearms| wanitaFaedah-faedah tambahan

forearms| besarForearms Workouts|Forearm latihan melangsingkan Forearms| wanitaFaedah-faedah tambahan

Anda akan mahu untuk berhati-hati dengan belakang anda melalui latihan ini dan anda boleh mencari anda keletihan biceps sebelum forearms anda.

Slimming dan toning adalah keputusan utama yang dicari oleh wanita dewasa yang menjalankan latihan itu. Lelaki dewasa biasanya mahu forearms yang lebih besar dan lebih kukuh cengkaman kekuatan. Atlet, tidak kira sama ada lelaki yang dewasa atau kanak-kanak perempuan, mencari lebih baik Olahraga keberkesanan dengan pencegahan kekuatan dan kecederaan yang berguna. Banyak lelaki yang lebih tua atau dewasa perempuan menggunakan latihan itu untuk meningkatkan kekuatan yang berfungsi untuk rutin harian atau memulihkan hanya selepas kecederaan. Matlamat-matlamat yang berbeza panggilan untuk teknik-teknik yang unik untuk forearm latihan fizikal. Slim, tona lengan itu diperolehi dengan bersenam pelbagai program daripada program untuk membuat lengan besar dan otot atau dari segi fungsi pepejal itu.

Bagi kebanyakan wanita yang menggantikan flabby lengan itu dengan lengan itu nipis dan tona adalah matlamat latihan fizikal itu. Mereka tidak mahu forearms otot atau pergelangan tangan yang tebal. Mereka mempunyai masalah yang kecil bagi meningkatkan kekuatan itu. Pengecualian utama adalah atlet wanita dan perempuan yang telah kehilangan kekuatan yang mencukupi untuk menjalankan tugas-tugas sehari-hari. Mereka akan mempunyai matlamat yang serupa seperti rakan-rakan lelaki mereka, tetapi mungkin tidak ingin sebagai kekuatan ketara atau saiz.

Brachioradialis ini adalah otot utama yang menyumbang kepada rupa lengan itu besar. Wanita tidak mahu besar, penampilan fizikal otot itu perlu Jauhkan diri anda daripada bersenam otot ini, melainkan jika sudah tentu melintang kekal flabby dalam aspek luar lebih tinggi di mana-mana brachioradialis itu terletak. Ini adalah memudahkan untuk lakukan apabila namun bersenam otot-otot lain melintang memberi penampilan yang tona walaupun mengelakkan tulang lengan berkedut penting, otot.

Dedah tukul adalah senaman utama yang membangunkan brachioradialis, jadi untuk gadis-gadis kebanyakan senaman ini mestilah dielakkan. Jika tetap flabbiness beberapa melintang atas pada luar siku (di mana-mana brachioradialis itu adalah) selepas melakukan melintang lain rutin senaman bagi yang walaupun walaupun, dedah tukul boleh dijalankan untuk membantu nada yang meletakkan. Berat ringan dan ulangan yang agak besar yang terbesar. Mereka sepatutnya tidak mencetuskan keletihan yang berlebihan dalam otot. Biasanya, ulangan yang unggul, ringan berat dan ringan keletihan objektif untuk menjalankan apa-apa dalam nada yang bukan saiz dan kekuatan adalah matlamat.

Latihan yang berfungsi di bahagian mengandungi aspek Penyambut melintang akan juga dikurangkan. Otot-otot tersebut dilaksanakan Tempahan oleh latihan fizikal bar yang tebal dan berat grippers. Menggunakan cengkaman cincin, lebih ringan grippers dan dumbbells yang baik-baik saja, kerana anda boleh menggunakan pengulangan yang lebih besar dengan keluar keletihan yang berlebihan dalam tisu-tisu otot.

Senaman yang terbaik untuk toning melintang dengan keluar saiz berlebihan akan penyelewengan jejarian, penyelewengan ulnar, pronations dan supinations. Filem-filem daripada seorang gadis yang melibatkan diri dalam rutin senaman ini dengan mallet getah yang berada di laman blog yang menegaskan di bawah. Putar pergelangan ke bawah di Beli lebih rendah bar supaya sonik anda menunjuk pada aras… mengekalkan untuk segera… kemudian putar pergelangan kembali ke arah anda seolah-olah anda telah cuba untuk meletakkan sonik anda ke arah siling. Pergelangan tangan anda harus perkara sahaja langkah, jadi tumpuan mengasingkan usul di sini.

Ulang untuk sepuluh wakil, maka jangan lagi sepuluh dengan cengkaman yang overhand.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *