Fon yang terbaik untuk berjalan dan berjoging

Fon yang terbaik untuk berjalan dan berjoging

Kebanyakan orang telah berkembang menjadi lebih banyak kesihatan hati dan perlu bekerja tambahan untuk menjadi lebih sihat. Sesetengah berfikir ia adalah lebih baik untuk melakukan senaman, contohnya berjalan atau berjoging, jika kita lakukan muzik untuk membantu set atmosfera. Juga, apabila berjalan atau berjoging, anda wonrrrt hanya menggunakan fon kepala hampir apa-apa. Fon kepala semasa menggunakan plastik band yang pergi akan mungkin jatuh dengan mudah, off fon fon tetap sering guguran telinga kecuali mereka dilengkapi sedalam-dalamnya, yang boleh menyebabkan ketidakselesaan. Ini mewujudkan masalah, jika anda gagal untuk menggunakan fon kepala tetap berjalan dan berjoging, exactlty apa boleh anda gunakan?

Perkara yang menarik adalah bahawa tiada fon khas yang direka khusus untuk sukan dan bersenam. Terdapat pelbagai jenis fon yang boleh dicipta untuk membiasakan diri semasa menjalani latihan. Ramai orang yang aktif secara fizikal telah melalui set selepas Kumpulan fon kepala dan sia-sia beratus-ratus dolar pada fon yang hanya gagal untuk berjalan. Fon Earbud sukan Adidas PMX 680 punya lima di luar nilaian lima pelanggan dan dianggap secara amnya fon kepala atas bagi pelari.

Fon ini mempunyai reka bentuk yang ergonomik untuk keselesaan yang hebat dan sesuai. Earpieces ini adalah Reka bentuk bud telinga yang pemakaian untuk hanya yang selamat sesuai. Fon ini juga menyediakan pemandu output yang tinggi untuk kualiti bunyi yang hebat. Kabel datang dengan peranti audio untuk mudah memperolehi Kawalan kelantangan. Pelapik telinga, pemakaian dan kabel adalah peluh dan tahan hujan bersama-sama dengan kabel diperkukuh untuk menahan berbalas dan jerks dari berjalan dan bersenam. Dengar ini juga mempunyai kabel yang pendek ini, harus peranti terbaik bagaimana fon kepala dilampirkan untuk dipakai dalam bahagian.

Walau bagaimanapun, jika anda memerlukan sesuatu yang mempunyai tali panjang, beberapa terbaik fon kepala anda akan datang adalah pemakaian Stereo fon Sennheiser PMX70 sukan talian. Tidak terdapat banyak perbezaan antara dua set fon kepala mereka, Sennheiser yang menetapkan ciri-ciri pelanggan bintang 4 daripada 5 penilaian. Mujurlah mereka sangat tahan lasak, mempunyai kualiti yang tinggi Bunyi, ergonomik dan sesuai untuk keselesaan dan benar-benar mempunyai kabel empat kaki. Kabel yang lebih panjang adalah lebih baik jika anda akan cenderung untuk di mana peranti mereka pada tali pinggang mungkin dalam poket. Fon kepala Sennheiser tidak mempunyai kawalan kelantangan pada kabel tetapi mendapati yang merangkumi klip kabel.

Lebih-Semua, fon Earbud sukan Adidas PMX 680 bekerja fon terbaik untuk pelari dan harga tidak terlalu teruk. Kelemahan ini semata-mata kerana set ini akan menjadi kabel lebih pendek kecuali anda memakai peranti anda di tangan anda. Pemakaian Stereo fon Sennheiser PMX70 sukan talian mungkin tidak ditarafkan sebagai sangat sebab Adidas ditetapkan, tetapi mereka sangat dekat dengan terikat menggunakan mereka untuk mula. Kedua-duanya mempunyai banyak ciri yang sama, anda perlu hanya menilai jika anda mahu kabel yang pendek atau panjang dan apabila yang boleh anda lakukan tanpa kawalan kelantangan tentang kabel. Apa pun yang berlaku., ini set fon kepala adalah sangat berbaloi wang jika anda mahu mereka sambil berjalan atau melakukan reka bentuk lain daripada aktiviti fizikal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *