Flagyl merawat jangkitan bakteria dan parasit tertentu di kalangan wanita

Flagyl merawat jangkitan bakteria dan parasit tertentu di kalangan wanita

Metronidazole Flagyl generik:

Beberapa keadaan infective seperti jangkitan bakteria vaginosis yang biasanya lebih biasa dengan wanita. Jenis jangkitan disebabkan oleh overgrowth yang pelbagai bakteria dalam faraj dan punca membawa pelepasan yang luar biasa dari vagina. Bakteria yang paling biasa yang menyumbang untuk vaginosis bakteria akan Gardnerella. Oleh yang demikian, keadaan ini adalah juga dikenali sebagai Gardnerella Vaginitis sebelum sekarang. Jangkitan jenis ini bertanggungjawab ke atas isu-isu kesihatan yang banyak di kalangan wanita. Kejadian jangkitan faraj wanita merupakan hampir sebanyak 30%. Berlakunya jangkitan bakteria yang berkaitan dengan faraj di perempuan mengandung boleh menyebabkan risiko tertentu semasa hamil. Oleh itu, adalah perlu untuk menjaga jenis penyakit dengan menggunakan antibiotik yang berkesan seperti Flagyl generik. Tanda penting Vaginitis adalah jahat, bau bau yang datang dari keputihan ini. Melaksanakan adalah nipis dan biasanya grayish dalam warna.

Rawatan dengan Flagyl generik:

Flagyl yang tentu saja yang bermanfaat anti-biotic yang boleh digunakan untuk rawatan isu-isu yang disebabkan oleh jangkitan bakteria anaerobik atau tertentu walaupun jangkitan parasit. Organisma anaerobik ini cenderung menjadi satu celled dan berupaya untuk terus hidup dalam suasana yang mengandungi tahap oksigen yang sangat kecil. Jenis organisma membawa jangkitan di kawasan pelvis, yang mempengaruhi ovari dan tiub fallopio. Flagyl pasti boleh digunakan untuk merawat jenis jangkitan yang dicetuskan kerana bakteria anaerobik. Ia boleh juga digunakan untuk jangkitan yang disebabkan oleh trichomonas, parasit faraj, yang mendorong Vaginitis. Generik Flagyl boleh digunakan di dalam situasi ini kerana ia boleh menghalang fungsi sel-sel bakteria atau parasit serta membunuh mereka. Selain itu, Flagyl mungkin berjaya digunakan untuk merawat jangkitan saluran usus, kencing serta pernafasan tertentu. Ia adalah rawatan yang sangat penting kerana menyangkut kesihatan wanita.

Langkah-langkah generik Flagyl menggunakan arahan, amaran dan Keselamatan:

Flagyl adalah untuk dijual dalam bentuk tablet. Pentadbiran pemakanan Flagyl generik mungkin diperlukan dalam kes jangkitan yang serius dalam faraj. Ia boleh juga digunakan untuk merawat jangkitan sistemik seperti disenteri, jangkitan pada tulang atau sendi dan sistem pernafasan. Flagyl juga ditawarkan sebagai jel aplikasi tempatan. Jika Vaginitis, anda boleh memohon dalam gel Flagyl vaginally dengan menggunakan seorang pemakai racun makhluk perosak. Ia mesti diamalkan dua kali setiap hari selama 5 hari to7. Ia boleh digunakan pada waktu pagi dan sebelum tidur. Pesakit-pesakit yang mengguna Flagyl generik tidak perlu mengambil minuman beralkohol kerana ia boleh menyebabkan beberapa kesan sampingan seperti lemah, sakit kepala, loya, dan kekeliruan. Juga, orang-orang yang mengambil rawatan dengan Flagyl harus menahan diri daripada menggunakan Warfarin secara serentak, kerana Flagyl boleh menaikkan darah penipisan harta Warfarin.

Generik Flagyl kekuatan bersama-sama dengan lain-lain maklumat:

Generik Flagyl yang boleh membawa kepada beberapa kesan sampingan yang ringan seperti kebas tangan, sakit atau kelemahan pada anggota badan, ruam kulit, gatal dan radang kulit, gatal-gatal dan clumsiness. Ia juga boleh menyebabkan ketidakselesaan ringan faraj berikutan permohonan. Pesakit-pesakit tertentu Selain itu mengalami kekeringan di faraj, berikutan penggunaan Flagyl gel. Pentadbiran pemakanan Flagyl boleh mengakibatkan rasa sakit dan kesakitan sekitar tempat suntikan. Penggunaan ubat ini semasa trimester pertama yang mengandung tidak digalakkan. Generik Flagyl dalam bentuk tablet boleh diperolehi dalam kekuatan 250 mg dan kapsul Flagyl 500 mg. boleh diperolehi dalam kekuatan 375 mg. Ia juga disediakan dalam bentuk pemakanan suntikan dalam potensi 5 mg / ml. pesakit boleh menggunakan Flagyl generik dalam bentuk krim, gel atau losyen untuk aplikasi tempatan di Vaginitis. Pesakit boleh menggunakan Flagyl untuk rawatan jangkitan faraj yang cekap. Ubat-ubatan ini adalah rawatan yang sangat bermanfaat kerana menyangkut Kesihatan seorang wanita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *