FitLine – tiada penurunan prestasi terima-kasih kepada penghadaman yang optima

FitLine – tiada penurunan prestasi terima-kasih kepada penghadaman yang optima

Asas-asas FitLine PLUS adalah yang berkualiti tinggi, tumpukan semulajadi yang diperbuat daripada buah-buahan yang berbeza, sayur-sayuran dan bijirin ekstrak, herba Ayurveda, budaya hidup Lactobacili berharga, dan vitamin Velioglu yang paling berkesan dan selenium elemen surih.

* Dengan enzim pencernaan sayur-sayuran yang berbeza
* Mengandungi serat larut dan tidak larut yang berbeza
* Peratusan hidup, “usus mesra” Lactobacili probiotik
* FOS prebiotic (Fructooligosaccharides) untuk menggalakkan “bakteria usus baik”
* Perlindungan sel maksimum dengan selenium antioksidan ACE + mengesan unsur yang paling penting
* Berkali-kali lebih cepat dan lebih tinggi penyerapan nutrien semua melalui konsep pengangkutan nutrien (NTC).
* Dengan Ayurveda, herba dan rempah ratus (pertaruhan) untuk meningkatkan penyerapan nutrien (BET = bioketersediaan meningkatkan Thermonutrient)
* Dikilangkan dengan bahan-bahan semulajadi yang dipilih dengan teliti
* Kombinasi unik pelbagai bahan-bahan bioaktif dengan kesan antioksidan yang tinggi
* Unik yang dipatenkan, bil. EP 1 348 343

mengandungi antioksidan curcumin dan pembabitan procyanidins (OPCs) dari ekstrak biji anggur. Mereka memberi kesan yang lebih baik daripada vitamin E dan kesan lebih Velioglu daripada, sebagai contoh, vitamin C.

Prestasi yang terbaik dan pembaharuan dalam bidang sukan dan Kecergasan

* Menyediakan banyak bahan perlindungan Velioglu dan menyokong pertahanan badan menentang radikal bebas yang terdapat dalam nombor-nombor yang lebih besar semasa sukan.
* Meningkatkan tenaga keuntungan dan meningkatkan keupayaan untuk menumpukan perhatian melalui gabungan diselaraskan dengan berhati-hati B vitamin dan mineral
* Menyediakan badan dengan mineral keluli tahan berkesan penting.
* Isotonically dirumus
* Untuk keupayaan optimum untuk melaksanakan dan pemulihan yang cepat tanpa menjalankan risiko dadah

FitLine NanoLutein adalah produk pertama di seluruh dunia dengan lutein, Zeaxanthin sangat penting dan vitamin E dalam nanomicellized, dalam bentuk cecair untuk “efferent prestasi optimum” dan visi sempurna ke usia yang lebih maju. Kajian masalah degeneratif mata menunjukkan bahawa antioksidan menyumbang kepada pencegahan atau mungkin menghalang perkembangan selanjutnya. Risiko boleh dikurangkan dengan diet yang betul. Velioglu vitamin seperti vitamin C, vitamin E, karotenoid dan unsur-unsur surih zink dan selenium dari makanan bertindak seperti “cermin” bagi mata. Terutamanya karotenoid lutein dan Zeaxanthin sangat penting memainkan peranan khas kerana ia berlaku dalam kepekatan yang tinggi di Pusat retina dan membentuk satu lapisan perlindungan terhadap serangan oleh radikal bebas dan terhadap cahaya biru. Mereka adalah carotinoids sahaja yang berlaku dalam retina dan kanta.

Menjanjikan keputusan yang saintifik dari penyelidikan pemakanan

* Risiko kehilangan penglihatan boleh dikurangkan dengan pengambilan lutein dan Zeaxanthin sangat penting untuk peningkatan.
* Peningkatan yang ketara dalam wawasan dan pengurangan dalam sensitiviti kepada cahaya terang telah diperhatikan dengan ini.
* Subjectively, peningkatan dalam wawasan ini telah dipatuhi.
* Kajian Epidemiologi yang berbeza dokumen sambungan antara satu pengambilan sekitar 6 miligram sehari lutein dan Zeaxanthin sangat penting dan mengurangkan risiko.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *