Fisiologi jisim otot dan bina badan

Fisiologi jisim otot dan bina badan

Bina badan bukan sains roket. Jika anda melihat mana-mana yang di temu bual bersih dengan ahli bina badan yang utama di dunia, anda boleh mungkin telah menyedari bahawa kebanyakan mereka hanya tidak memiliki Ijazah PhD dalam Pengajian Bahasa Inggeris saintifik. Hakikatnya, banyak daripada mereka tidak tali antara satu sama lain hukuman dengan hal mengomel, atau menumpahkan tempat mereka. Walau bagaimanapun, mereka masih mampu untuk entah bagaimana menguasai seni penubuhan otot yang lebih berkesan daripada beberapa pahlawan Pusat Kecergasan 160-paun yang melatih setiap hari, memiliki pelbagai pensijilan, dan mendakwa “tahu itu semua”, dengan di kertas lagi it up. Lelaki-lelaki yang utama kekurangan minda para jumlah dengan kawan-kawan mereka, tetapi pada peringkat bina badan, mereka menghancurkan setiap satu 1 daripada mereka!

Mengetahui penuh fisiologi otot tidak penting untuk mendapatkan secara besar-besaran. Pada masa ini, terdapat lifters sana dengan hampir tidak dua otak sel untuk gosok dengan satu sama lain yang entah bagaimana sedia untuk kurap yang berjaya bina badan menunjukkan setiap tahun satu. Kewangan mereka mungkin boleh di crumbles, mereka mungkin mungkin akan tinggal di dalam van mereka dalam Kesihatan dan kecergasan Pusat letak atau terhempas di sofa schmo worshiping mana-mana teman wanita atau otot yang akan memilikinya. Tetapi pada garisan penamat hari ini, Bilakah mereka mencari di cermin, mereka akan berhadapan dengan imej fizikal juara yang out-thinks mereka semua!

Kedalaman dalam sepintas lalu pada beberapa mudah terma digunakan dalam bina badan

Jalur menetapkan untuk bermula dengan, merujuk kepada 1 teknik paling membantu keamatan yang semakin meningkat dan mencapai perkembangan otot yang baru. Tidak lama selepas melaksanakan set yang biasa, anda boleh terus untuk beberapa minit tambahan walaupun yang pada mulanya seseorang adalah kegagalan. Dengan bekerja dengan berat ringan, anda akan menggunakan set jalur. Mereka perlu dicapai hanya secepat satu minggu dan melibatkan set yang terakhir di bina badan rutin setiap hari. Anda perlu bermula dengan bodyweight yang sangat berat yang anda boleh mengumpul seluruh keadaan 5. Walau bagaimanapun, anda boleh lakukan seberapa banyak yang anda boleh. Jika anda menjumpai bahawa anda akan melakukan ia sekitar dan melalui s beberapa kali, seolah-olah untuk lemak jauh lebih sukar yang akan mengehadkan anda kepada seluruh 5 kali. Dapatkan berehat kira-kira 3 minit dan bermula sekitar lagi.

Selain itu, anda mungkin melihat edisi tambahan untuk latihan serupa yang dirujuk sebagai rak. Ini orang yang dicapai dengan kerjasama dumbbells. Anda akan mula dengan timbangan yang paling berat untuk berhenti dengan orang-orang yang paling berat. Anda akan hairan seperti keluar berapa jauh anda telah telah kekurangan pada perasaan yang bagus. Dalam conclude dengan menggunakan pemberat paling. Ini akan menjadi ini kira-kira sepuluh paun. Ini mungkin boleh mengubah agak bagi semua orang yang akan digunakan kepada bentuk senaman.

Bina badan bersenam garis panduan bagi lengan besar

Bina-badan kebanyakan bekerja askar mahu lebih besar, lebih banyak ditakrifkan lengan. Hal ini tidak jauh daripada kejutan yang menimbangkan jumlah ahli bina badan aspek tunggal seluruh tubuh yang mahu melahirkan adalah senjata mereka. Orang-orang yang mahu membina lebih otot, dan betina dewasa mahu lengan tona, indah.

Berita unggul memperolehi senjata yang lebih besar boleh agak memudahkan sebagai berpanjangan seperti yang anda tahu bina badan sesuai yang bekerja di luar peraturan atur cara di bawah.

Strategi bina badan ABS – bagaimana untuk mendapatkan pek enam rangup

Abs baik bina badan rutin adalah ingin perut bentuk yang strategik. Walaupun begitu, ini adalah hanya satu aspek tertentu daripada 3. Untuk mencapai matlamat 6 rangup pek satu perlu mempertimbangkan dua lain seperti baik: kardio pengajaran dan diet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *