Fikir diri sendiri nipis oleh Autosuggestion

Fikir diri sendiri nipis oleh Autosuggestion

Jadi, anda mahu menurunkan berat badan? Isu ini tidak anda boleh, untuk anda boleh. Isu adalah bagaimana, dan bagaimana berkesan dan mudah.
Saya bersetuju mungkin ada banyak program-program cepat sekitar yang boleh bekerja untuk beberapa, tetapi berapa banyak boleh anda percaya? Perlu diingat bahawa antara pembetulan cepat ini terdapat tulen berat kehilangan program bahawa dengan sikap yang betul akan memastikan anda sihat, cantas dan sihat.

Tujuan saya adalah siri artikel yang menjelaskan sebab-sebab berat dan cara-cara untuk hilang, dan terus hilang, secara semula jadi.

Anda boleh mencuba, kehilangan beberapa, maka, ia datang kembali dengan marah. Terdapat sebab-sebab mengapa berat program gagal.
Mengetahui sedikit tentang sifat tubuh dan minda kita boleh membantu memahami sebab-sebab ini.

Sejak Subuh tamadun, bahkan mungkin sebelum ini, yang berkuasa, yang berjaya, pemimpin-pemimpin, tahu bagaimana untuk menggunakan minda mereka untuk keuntungan, walaupun mereka tidak boleh memahami mengapa. Mereka menggunakannya dan ia bekerja. Kini kita memahami lebih lanjut mengenai di bawah sedar, bahagian minda kita yang jenis bekerja di latar belakang. Ia mengawal fungsi badan kita tanpa kita sedar menyedari. Satu segi ia adalah bahagian tabiat kita.

Contoh yang sering diberikan adalah memandu. Apabila anda mula-mula belajar memandu anda perlu berfikir tentang segala-galanya untuk memastikan kenderaan yang akan dengan cara yang anda mahu, dengan selamat. Cermin, penunjuk, manoeuvre, telah secara sedar pemikiran, serta pemerhatian bagi lalu lintas dan panduan di sepanjang jalan yang lain. Akhirnya ini menjadi kebiasaan, berulang-ulang banyak kali itu minda anda tidak lagi perlu berfikir tentang mereka. Anda sedar sub berjalan anda pada auto pilot untuk melaksanakan langkahlangkah tersebut. Anda mesti mempunyai, pada masa-masa, didorong jarak tanpa menyedari tanah yang dilindungi.

Apa yang ini tidak ada kaitan dengan penurunan berat badan? Bagaimana anda boleh fikir sendiri nipis? Membuat ia satu tabiat. Gunakan di bawah sedar. Menggunakan cadangan auto untuk membantu minda sedar anda sub mengubah Syarikat sendiri ke dalam tabiat makan makanan yang sihat, dan juga menikmati senaman. Program diri untuk kejayaan dengan kehilangan berat badan, bukan kegagalan. Program sendiri untuk menghentikan pemikiran negatif yang akan masuk bawah sedar anda yang seterusnya akan menghalang anda matlamat kehilangan berat badan anda.

Saya telah belajar tentang teknik berikut menggunakan autosuggestion untuk mengubah perasaan negatif sentiasa yang berlebihan kepada perasaan galakan untuk terus kepada matlamat anda. Ia mungkin kelihatan gila, tetapi ia adalah berdasarkan Sains yang sah. Anda mungkin tidak percaya, tetapi cubalah. Ingatlah ia adalah satu cara untuk mengubah tabiat anda.

Langkah satu. Berfikir tentang apa yang membuat anda merasa anda sentiasa akan menjadi berat badan berlebihan. Imej akan datang ke dalam fikiran anda. Mungkin anda melihat diri anda Makan snek yang tidak diperlukan atau duduk Bilik-biliknya dan bukannya pergi untuk berjalan kaki itu.

Langkah kedua. Beri perhatian kepada imej ini. Ini adalah bawah sedar anda memberitahu anda berfikir Apakah memegang anda kembali dalam usaha anda untuk menurunkan berat. Ini adalah imej yang anda pada lazimnya dimasukkan ke dalam sub anda sedar. Anda telah diprogramkan diri anda untuk berfikir dengan cara ini dan itulah sebabnya ia adalah begitu mudah untuk berputus asa pada Diet apabila perkara yang menjadi sedikit sukar.

Langkah ketiga. Hilang imej oleh penyaliran semua warna dan biarkan ia bergerak dalam jarak yang jauh dan menghilang. Pada mulanya imej akan mungkin muncul semula. Hanya ulangi proses. Ia lenyap, Parit itu, jarak jauh itu.

Langkah keempat. Mencipta imej baru dari apa yang anda benar-benar ingin menjadi seperti. Cergas, sihat dan langsing. Emosi melibatkan diri dengan imej. Berfikir daripada bagaimana besar ia akan merasa untuk hilang semua berat yang anda mahu. Jadikan ia penuh warna dan membawanya lebih dekat kepada anda.

Langkah lima. Apabila anda mendapat perasaan yang hebat ini, tergesa-gesa itu keseronokan, memegang ibu jari dan jari tengah anda bersama-sama. Ini mencipta sebuah anchor minda di bawah sedar anda.

Utama yang akan akhirnya diwujudkan supaya pemikiran kehilangan berat badan yang negatif memasuki ibu jari menekan fikiran anda bila-bila masa dan jari tengah bersama-sama akan merangsang perasaan menarik yang anda berat badan yang sempurna. Cuba. Anda mempunyai apa-apa untuk kehilangan tetapi sedikit masa. Anda akan berfikir sendiri nipis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *