Fhtm Businesssupport, mata wakil Fhtm & Fhtm cukai perbelanjaan boleh ditolak

Fhtm Businesssupport, mata wakil Fhtm & Fhtm cukai perbelanjaan boleh ditolak

Adakah anda mempunyai kebimbangan tentang mencapai matlamat Fortune Baca Point anda? Jangan bimbang; mereka yang akan semua meningkatkan gaya hidup dan nasib perniagaan anda. Cabaran pertama bagi wakil Fortune yang baru adalah untuk melayakkan diri dalam program mata pelanggan. Untuk layak mendapat pendapatan, anda mesti mencapai 3 mata dengan serta-merta tetapi kemudian sasaran anda akan meningkat kerana anda sampai ke tahap yang berbeza dalam FHTM iaitu Wilayah, Eksekutif dan negara. Matlamat ini adalah penting untuk memastikan anda mendapat semua bonus yang boleh didapati apabila anda mendaftar orang sebagai wakil Fortune.

Paul Orberson dan pasukannya direka perniagaan Fortune pemasaran Hi-Tech sekitar idea memperolehi pendapatan masa depan daripada membayar untuk perkhidmatan anda telah menggunakan atau yang mempunyai manfaat tambahan kepada anda. Apakah idea baru! Nasib wakil mesti menggunakan perkhidmatan dari rancangan supaya ia dapat berkesan. Ini ditubuhkan sebagai pelanggan mata dan jantung daripada model kejayaan Fortune.

Benar-benar terdapat tidak perlu risau tentang perkara ini. Wakil baru yang banyak terperangkap dalam ‘kos’ titik-titik ini. Ini adalah cara yang benar-benar salah berfikir untuk program ini. Apabila anda melihat produk dan perkhidmatan di dalam program ini, ia akan menjadi sangat tidak mungkin bahawa anda tidak sudah membeli banyak produk dan perkhidmatan ini. Banyak produk dan perkhidmatan yang baru kepada anda yang direka oleh Fortune untuk menyokong perniagaan anda.

Ini mencadangkan pendekatan kerja:
-Membiasakan diri dengan kelayakan titik produk dan perkhidmatan.
-Memindahkan perniagaan anda ke vendor yang menawarkan perkhidmatan yang telah anda beli.
-Mendaftar semua dalam perkhidmatan sokongan perniagaan Fortune telah direka untuk anda.
-Mengenalpasti semua perkhidmatan yang adalah cukai boleh ditolak perbelanjaan * untuk perniagaan Fortune anda dan menggunakannya
-Pergi keluar dan ‘Show Rancangan’ untuk mendapatkan pendapatan yang mengalir!

Di sini ialah bagaimana ia bekerja untuk saya:

Seperti yang saya mengkaji semua persembahan, saya mendapati bahawa saya sudah menggunakan vitamin, makanan tambahan dan produk-produk kesihatan dan Kecantikan, telah membeli Perkhidmatan TV dan menggunakan telefon bimbit. Saya merancang untuk menukar perkhidmatan telefon bimbit saya apabila kontrak yang datang. Saya beralih kepada rangkaian Dish. Saya bertukar kepada produk-produk keperluan sebenar dan Peter Lamas untuk produk-produk vitamin, makanan tambahan, kesihatan dan Kecantikan yang saya sudah menggunakan. Saya mendaftar untuk Perkhidmatan, Pejabat kembali, nasib nasib TV.info, GoSolo dan MyTelTag, yang akan membantu saya berjaya dalam perniagaan Fortune. Saya Penasihat cukai ditentukan yang dianggap cukai potongan * bagi saya. Selepas mengkaji Perkhidmatan lain yang disediakan untuk menyokong perniagaan saya; homvantage, fonvantage, FHTM VISP, alat-alat EZ-Net, pendaratan digital dan VoiceConnect, Penasihat cukai saya menunjukkan terdapat lain-lain yang boleh dianggap cukai boleh ditolak perbelanjaan * untuk perniagaan saya. Saya melihat Perkhidmatan-Perkhidmatan lain seperti TravelFHTM, FABSCyberfitness, keselamatan di rumah, penjagaan kesihatan, bantuan di tepi jalan dan perlindungan yang baru untuk menawarkan ruang tamu dan setiap perkhidmatan yang baru kerana ia telah ditambah oleh Fortune. Saya hanya mendaftar untuk orang-orang yang sesuai dengan gaya hidup dan bajet saya. Dan kemudian saya bertanya salah seorang ahli keluarga saya yang telah tidak akan nasib wakil untuk melakukan perkara yang sama. Ini memberikan saya mata di luar rumah saya sendiri.

Semua mata tidak bernilai sama! Beberapa perkara yang boleh membantu anda dalam tiga cara.Mereka adalah persembahan titik pelanggan yang bukan sahaja membawa anda ke titik pelanggan keperluan yang diperlukan tetapi juga boleh ditolak cukai dan menyokong usaha perniagaan keseluruhan anda.

Seperti semua perniagaan, anda perlu banyak produk-produk sokongan direka Fortune yang juga memberi saya mata pelanggan. Bukan sahaja tidak sistem sokongan bekalan Fortune, latihan FHTM yang mereka berikan adalah cemerlang. Saya tidak perlu terlibat dalam penyimpanan atau penghantaran produk, membayar pekerja, menjejaki jualan, berunding dengan pembekal-pembekal atau melibatkan diri dengan masalah Perkhidmatan. Oh, dan Adakah anda mendapat bahawa anda tidak perlu menyimpan atau menghantar produk!

Kos perkhidmatan ini pales berbanding nilai yang anda dapat. Jangan terlepas pandang nilai yang lebih besar yang bebas masa anda untuk menjana perniagaan dan pendapatan anda ‘Menunjukkan Rancangan’. Jadi mesej besar di sini adalah untuk melihat perkara ini dari pandangan manfaat maksimum anda boleh menerima dari menggunakan produk dan perkhidmatan mereka.

Berikut adalah cadangan untuk semua FHTM wakil untuk mencapai keperluan titik: mendapatkan perkhidmatan semasa anda daripada senarai titik pelanggan. Dapatkan di cukai potongan * untuk menggunakan program yang dibangunkan oleh FHTM yang juga membantu anda menjalankan perniagaan anda dan mendapatkan mata. Anda boleh membeli perkara-perkara yang baru untuk membuat hidup anda lebih baik jika ia sesuai dalam bajet anda dan jangan lupa untuk meminta keluarga anda untuk menyokong anda dan membeli dari anda.

Bagaimana ia boleh mana lebih mudah untuk sampai ke matlamat point anda? Kosongkan fikiran anda dan masa anda supaya anda boleh mengembangkan perniagaan anda dengan perkara yang paling penting yang anda boleh lakukan, ‘Menunjukkan Rancangan’ Fortune Hi Tech Marketing telah mencipta gelombang dan anda perlu Menunggang gelombang ini kejayaan!

* deductibility cukai untuk perniagaan anda sendiri harus ditentukan oleh Penasihat cukai anda sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *