Fesyen detox: Tiada adalah palsu harapan?

Fesyen detox: Tiada adalah palsu harapan?

Dalam dekad moden tiada telah menjadi satu trend dalam fesyen semasa berdiet, dan ianya benar-benar tidak berbeza dalam dunia penyokong detox. Bagi orang-orang yang pergi ke tolak detoksifikasi Diet terdapat koleksi lengkap mengenai isu-isu yang mereka tidak akan berfikir tentang. Bagi kes di titik, sebelum ini satu terus atau mula detoxifying diet maka segala-galanya tentang orang itu perlu diambil kira: beliau semasa rejim, berat badan, keadaan semasa Kesihatan, serta badan saiz dan usia. Mungkin ada beberapa jenis yang terperinci pengalaman orang dengan melakukan rejim pemakanan detoksifikasi yang dalam kehidupan mereka, tidak termasuk Mari kita lihat cara-cara yang di mana terdapat harapan palsu dengan isu detoksifikasi:

#1: Detoksifikasi akan tidak menyembuhkan anda!

Terdapat beberapa orang yang berada dalam penderitaan dari penyakit-penyakit utama dan penyakit, jenis-jenis tertentu kanser atau penyakit-penyakit lain yang tidak boleh diubati. Walau bagaimanapun, bumi detox menjadikan segala-galanya menjadi begitu terus-terang bahawa mereka meletakkan terlalu banyak berat badan di antara faedah-faedah detoksifikasi Diet. Jika semua orang telah menderita akibat kanser paru-paru untuk sekian lama dan melihat iklan untuk produk detoksifikasi dan pemulihan keseluruhan badan kemudian dia mungkin hanya membeli harapan palsu yang sedang dipersembahkan.

Walaupun terdapat banyak kelebihan yang detox bersedia akan membantu dengan, orang-orang yang telah memahami bahawa detox badan anda tidak akan membantu dengan apa-apa penyakit yang dapat diubati, jenis kanser, dan masalah-masalah kesihatan yang lain. Walaupun detoksifikasi iklan mungkin menonjolkan isu menjadi detoxifying ubat-ubatan dan terapi yang tertanya-tanya ubat abad ke, konsep ini bukanlah benar-benar benar!

#two: detoksifikasi tidak akan kehilangan berat badan anda!

Satu lagi isu yang banyak orang mesti mengambil langkah kembali dan sedar adalah bahawa detox diet tidak boleh membantu anda menurunkan berat badan melainkan anda menukar gaya hidup anda. Walaupun terdapat beberapa penyokong sistem detox yang cukup banyak mengadakan segala-galanya untuk sebaliknya, penurunan berat badan akan hanya boleh berlaku jika anda memberi sendiri perubahan yang sihat dan gaya hidup yang lebih baik.

Untuk kes di titik ini akan menjadi seorang yang amat berat kecuali terus makan di restoran makanan segera yang terletak di seluruh bandar. Untuk dia atau sistem detox yang mungkin diperlukan, Walau bagaimanapun, ia tidak akan seterusnya membantu dia atau dia kehilangan berat badan semalaman! Sebaliknya, makanan segera ingin dihapuskan dalam rejim pemakanan itu, dan barulah boleh berat benar pengalaman.

Secara keseluruhannya, ia seolah-olah seperti fikir Diet detox adalah benar-benar satu trend yang ingin pergi tempat lain. Walaupun mereka adalah satu sistem yang indah bagi mereka yang kini mempunyai gaya hidup yang sihat dan tidak sakit, ianya begitu mudah untuk mengenali bagaimana iklan pelbagai detoksifikasi sistem akan menghantar harapan palsu dalam gelap malam. Jika anda benar-benar mahukan tubuh yang sihat maka anda perlu berusaha untuk itu kerana sudah tentu tiada helah keajaiban, seperti fesyen detoxifying, yang boleh mencapai itu untuk anda!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *