Feltham pilihanraya & calon Heston – yang akan anda mengundi?

Feltham pilihanraya & calon Heston – yang akan anda mengundi?

Pada masa yang akan menekan calon-calon untuk Feltham & Heston ialah:

Elizabeth Anstis (hijau)
Mark Bowen (konservatif)
John Donnelly (BNP)
Alan Keen(Labour)
Jerry Shadbolt (UKIP)
Munira Wilson (Demokrat Liberal)

Kami meminta semua calon untuk menyerahkan sumbangan 200 perkataan. Balasan ikuti untuk membantu anda membuat keputusan yang anda akan mengundi.

Elizabeth Anstis (hijau)
“Hanya Parti Hijau menawarkan harapan yang lebih cerah dan lebih banyak masyarakat mampan. Serta polisi-polisi alam sekitar yang baik kami menawarkan penjagaan kesihatan yang lebih baik dan masalah yang lebih adil dan saksama bagi orang-orang yang baik tidak dapat melindungi diri mereka sendiri, seperti perniagaan kecil dan pesara.

Saya telah menjalankan perniagaan kecil di langsir, kelengkapan lembut dan bangunan supaya saya memahami perniagaan. Saya akan menyokong komuniti Bank, Kesatuan kredit dan mutuals untuk memberi pinjaman yang realistik untuk perniagaan kecil.

Saya bersungguh-sungguh pendidikan dan penjagaan kesihatan. Saya menentang potongan dan penutupan dan menyokong perkhidmatan tempatan boleh diakses. Saya mahu lihat penjagaan sosial yang percuma untuk warga tua. Saya ingin memansuhkan caj-caj preskripsi, re-introduce ujian mata percuma dan memastikan chiropody NHS didapati secara meluas. Saya akan berjuang untuk memulihkan Pergigian percuma dan memberikan semua orang yang gigi NHS.

Saya percaya dalam rawatan yang lebih adil dan saksama bagi pesara. Semua pesara akan menerima pencen diuji-cara daripada £170 setiap minggu. Komitmen manifesto ini sepenuhnya costed. Saya akan berjuang secara percuma penjagaan dan sokongan bagi orang-orang yang tinggal bersendirian. Manifesto Parti Hijau ini juga menunjukkan bagaimana kami boleh memperkenalkan penebat rumah percuma untuk semua, dengan keutamaan bagi pesara dan orang-orang yang hidup dalam kemiskinan bahan api.

Saya garang menentang landasan ketiga di Heathrow. Bunyi bising dan pencemaran akan kutukan kehidupan tempatan. Pelepasan karbon dioksida harus dikurangkan untuk menghalang perubahan iklim pelarian, tidak meningkat. “

Mark Bowen (konservatif)
Kerusi ini adalah perjuangan terus antara buruh dan konservatif. Saya berdiri pada pilihan raya ini bukan sahaja sebagai calon konservatif di kawasan Feltham dan Heston tetapi orang tempatan juga. Saya telah tinggal di kawasan ini sejak tahun 1998 dan merupakan ahli Majlis bagi Feltham Utara sejak tahun 2002. Sejak tahun 2006, saya telah Timbalan Ketua kawasan pilihan raya bandaran London Hounslow. Saya berasa bangga bahawa kita telah disimpan cukai Majlis dan memperbaiki alam sekitar kita dengan cara yang utama.

Jika dipilih, saya akan bekerja sukar Ahli Parlimen yang Feltham, Heston, Bedfont, Cranford, Hanworth & Hounslow West pernah mengalami. Saya berdiri pada rekod saya sebagai seorang ahli Majlis bagi Feltham Utara di mana anda tidak akan menemui penduduk di wad itu menuduh saya hanya berada di sekitar pada masa pilihan raya.

Dua keutamaan saya adalah bagi negara untuk mengawal Imigresen dan mengurangkan defisit bajet yang besar-besaran buruh. Kedua-duanya adalah kegagalan buruh.

Pada pilihan raya umum tahun 2005, saya mencapai salah satu perubahan yang terbesar dari buruh kepada konservatif dalam negara di kerusi ini. Jika saya mencapai buaian lebih tinggi sedikit buat masa ini, saya akan menang!
Anda boleh mengira Mark Bowen!

John Donnelly (BNP)

John Donnelly merupakan seorang usahawan tempatan, bekas pensyarah Kolej dan keluarga lelaki yang telah tinggal di Barat London sepanjang hayatnya.
Beliau menyertai BNP dalam pada tahun 2004 selepas kecewa dengan politik selama bertahun-tahun. John adalah seorang mukmin yang bersungguh-sungguh dalam kebebasan, demokrasi dan undang-undang & perintah dan mempunyai cinta yang mendalam kepada negara kita.
Jika dipilih John akan kempen untuk memperbetulkan kesalahan yang dilakukan oleh golongan elit Westminster oleh:
• Berkempen untuk ‘Kebenaran dalam hukuman’, supaya hukuman yang hidup akan hidup, agak than10 tahun sedang nilai hidup mangsa
• Berkempen untuk melihat jalan-jalan British dibuat selamat untuk semua orang tanpa mengira bangsa, kepercayaan, warna atau iman, untuk dapat berjalan-jalan di keselamatan yang lengkap tanpa rasa takut atau ancaman.
• Kempen untuk mempertahankan dan mempromosikan demokrasi British & kedaulatan yang telah merosot dalam beberapa tahun oleh Brussels, pulang mengambil kuasa daripada EU untuk itu orang-orang British.
• Kempen sistem popular negara referenda isu-isu utama yang boleh dibawa oleh orang ramai kepada Parlimen untuk memperbetulkan baki dari golongan elit kepada orang ramai.
• Kempen untuk menghentikan dasar bencana penghijrahan besar-besaran yang tidak terkawal yang telah meletakkan satu beban besar Britains infrastruktur dan pembayar cukai.

Alan Keen(Labour)
Tiada respon lagi.

Jerry Shadbolt (UKIP)
Apa yang perlu anda pengundi mengambil dalam pesawat adalah bahawa Britain sentiasa mampu mentadbir dirinya dan ia adalah pihak utama kami rumpai yang tidak berfikir begitu. UKIP akan mengambil semula kerajaan sebenar ke Parlimen kita sendiri. Sesiapa yang menyangka itulah matlamat yang berlebihan maka sesungguhnya ia adalah mereka kita perlu menendang keluar dari Parlimen. Jadi memahami jawapan kepada kebanyakan masalah kami, Nasional dan tempatan, yang menceraikan diri kita dari perkahwinan yang diaturkan dengan Eropah.

Saya telah leafleted secara meluas dalam Feltham & Heston. Kebanyakan orang yang saya bertemu adalah sakit buruh dan Tories itu. Jawapannya adalah mudah. Boot mereka.

Saya sedar saya tidak menangani isu-isu tempatan di sini tetapi melihat kami (Britain) boleh membatalkan sebahagian hutang kredit luluh dengan enggan membayar cukai feudal ke EU. Wang buat dilaporkan pada £120Bn setahun boleh dibelanjakan di sini di rumah, beberapa di sini Feltham atau Heston. Kami mahu kami jalan-jalan yang tetap, pengangkutan awam, kami orang, pendatang bukan Eropah yang membantu untuk kembali bekerja yang lebih baik.

Saya ingin lihat undang-undang diluluskan yang menghalang Syarikat daripada pekerjaan penyumberan luar ke negara-negara asing.

Mengambil semula kuasa memberikan sumber-sumber kami di sini di rumah.

Munira Wilson (Demokrat Liberal)
Rakyat Feltham & Heston akan menangis untuk perubahan. Mereka telah diabaikan untuk terlalu lama oleh MP buruh yang terperangkap dalam skandal perbelanjaan dan sebuah majlis Tory yang terdedah dalam masyarakat kita yang paling sukar.
Jika dipilih, saya akan menjadi MP yang berdedikasi, bekerja sepenuh masa untuk orang-orang tempatan. Tidak seperti ahli Parlimen semasa, saya akan mengadakan pembedahan nasihat mingguan seluruh kawasan pilihan raya. Saya akan bercakap kepada penduduk dan penyedia perkhidmatan sering, memastikan kepentingan Feltham & Heston yang dipersembahkan dengan betul, kedua-dua tempatan dan Westminster.
Saya akan berdiri untuk tawaran yang lebih baik untuk penduduk:
-Berkempen untuk polis lebih mengikut rentak untuk membantu penduduk yang berasa lebih selamat – ramai orang telah memberitahu saya bahawa kelakuan jenayah dan anti-social adalah kebimbangan atas mereka
-Berjuang untuk melindungi kesihatan tempatan, Perkhidmatan kami termasuk A&E dan unit bersalin di West Middlesex Hospital
-Mengembalikan kebanggaan di kawasan kami – bekerja dengan Majlis untuk tindakan membersihkan pembaikan grafitti, flytipping dan jalan raya di seluruh Feltham & Heston.

Penduduk mempunyai pilihan mudah – sama ada MP buruh yang dimalukan dan politik letih lama sama atau MP Demokrat Liberal, dengan visi segar dan positif bagi kawasan kami.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *