Featured produk peningkatan lelaki: Sinrex

Featured produk peningkatan lelaki: Sinrex

Featured produk peningkatan lelaki: Sinrex

Editor perkadaran: 84% (11 daripada 20 produk)

Sinrex adalah peningkatan lelaki yang tambahan yang mempunyai formula 2-dalam-1 yang menyediakan “kuat dan 100% selamat keputusan.” Untuk menjadi lebih khusus, Sinrex menjanjikan untuk menghantar satu peningkatan yang besar dalam stamina seksual, isipadu air mani, kualiti ereksi (sebanyak 3 inci saiz) (sehingga 400% pertambahan isipadu air mani dan sehingga 200% peningkatan kiraan sperma), dan keamatan orgasme. Tetapi apa yang Sinrex mempunyai untuk menawarkan itu adalah berbeza dari yang lain? Baca untuk mencari tahu.

Senarai bahan-bahan

Formula peningkatan lelaki Sinrex dua dalam satu ini mengandungi Bioperine Creatine, Cuscuta benih, tembaga Chelate perubatan Ginkgo biloba tercatat, ekstrak teh hijau (ECGG), Epimedium (yang salah eja dalam Sinrex Laman web sebagai Epunendum), beri Hawthorn, Inosine, L-arginine, likopena, Maca, Omega-3, Saw Palmetto, Ginseng Siberia, Protein soya, Tribulus Terrestris, dan Vitamin E.

Ciri-ciri produk

Sinrex mempunyai dwi HCL L-arginine masa siaran formula bagi peningkatan lelaki dan formula likopena/ECGG untuk peningkatan prestasi. Bagi komponen peningkatan lelaki (Bioperine, Epimedium, L-arginine, Maca dan Tribulus) dirumus untuk membantu meningkatkan aliran darah ke zakar untuk memberi anda ereksi yang lebih baik. Di sisi lain, peningkatan prestasi komponen (Creatine, ECGG, likopena, Omega-3) membantu mengurangkan lemak badan, meningkatkan penampilan fizikal dan menyokong Kesihatan kardiovaskular dan prostat.

Sinrex adalah diambil sekali atau dua kali sehari pada dos yang maksimum. Pengeluar mendakwa bahawa ia telah menjalankan “kajian klinikal” dipermudahkan oleh yang tertentu “Dr Milkias” tetapi memberikan kelayakan doktor. Menurut kajian, 25 lelaki diberi dua kapsul Sinrex dan Kumpulan lain 25 diberi placebos selama 15 hari. Orang-orang yang diberikan Sinrex telah meningkatkan ereksi, lebih banyak tenaga dan kekuatan, dan peningkatan kiraan sperma. Walau bagaimanapun, testimonial 25 orang ini adalah tempat untuk boleh didapati di laman web Sinrex…
Kelebihan
• Bahan maklumat terperinci
• Harga yang lebih berpatutan
• Mengandungi antioksidan
• Bonus peningkatan lelaki produk (termasuk yang Extender Euro) Jika anda memesan bekalan setahun
Keburukan
• Perakuan doktor yang meragukan dan kajian klinikal
• Mendakwa menjadi penambah jumlah tetapi tidak mengandungi zink
Kesimpulan

Sinrex adalah tambahan peningkatan lelaki yang mempunyai lebih daripada sekadar afrodisiak kerana ia mengandungi antioksidan dan Creatine, yang digunakan oleh atlet dan ahli bina badan untuk mendapatkan jisim otot. Manakala Sinrex mengesankan bagi sebahagian besar, ketidakseragaman di laman web produk dan kajian klinikal yang tidak kelihatan asli menimbulkan beberapa keraguan tentang kredibiliti pengeluar dan tambahan dalam keberkesanan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *