Fanatik pembakar lemak dan tekanan meniup untuk “bride-to-be” menakjubkan Abs 5 bahagian 12 minggu, rata!

Fanatik pembakar lemak dan tekanan meniup untuk “bride-to-be” menakjubkan Abs 5 bahagian 12 minggu, rata!

Bagaimana untuk menangani kedua-dua kehilangan lemak dan abs rata dengan F.E.E. Amazing-Ab-serangan teras-menghancurkan (latihan litar) kalori-meniup-kaedah

Jika ada satu perkara yang saya tahu tentang Bride-to-Be yang dia adalah tergesa-gesa banyak kaitan dengan masa yang sedikit untuk membuang supaya setiap saat dikira jadi saya akan terus ke titik. Sistem Amazing-Abs-serangan ini akan membawa anda masuk dan keluar dari gimnasium, Taman atau gimnasium di rumah dalam masa 59 minit atau kurang, dan akan menyerang kedua-dua kardio dan teras dalam satu tandan luluh dan kardiovaskular.Ideanya adalah untuk meningkatkan denyutan jantung anda dengan crunching, dan kardio bunching selang dan pastikan ia agak tinggi di antara yang kardio-litar-crunching gaya format dan kardio-bunching-crunching Mesin untuk membakar sebahagian kalori dalam tempoh jumlah masa yang singkat. Sentiasa ingat bahawa garis bawah adalah input dan output dan kami mahu metabolisme anda bekerja untuk anda pada setiap masa iaitu tempoh matlamat asas kami! Senaman kardio yang teras Crunching yang tidak memerlukan Mesin adalah taruhan terbaik untuk memenangi pertempuran ini, kerana anda tidak perlu membuang masa yang bergerak di sekitar di gimnasium yang menunggu giliran anda, jika itu adalah di mana anda memilih untuk bersenam dan mengambil risiko kadar jantung anda jatuh.

Saya telah menyediakan satu program senaman sampel yang menunjukkan senaman gaya kehilangan teras-kardio-lemak, tetapi ia boleh disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda pada bila-bila masa. Kerana anda sedang melakukan setiap luluh dan tandan kardio senaman bagi penuh 1-2 minit – Jangan terkejut ia adalah lebih sukar daripada apa yang anda boleh fikirkan! -Walau bagaimanapun ia akan mendapatkan penurunan selesai kerja poundage yang ketara, dan menumpahkan lemak supaya anda boleh melengkapkan senaman teras-crunching-dan bunching litar tanpa berhenti. Cuba untuk sentiasa fokus kepada hasil dan mendapatkan visual sebuah badan yang cantik dalam pakaian perkahwinan itu. Ini adalah program yang kelima untuk anda. Anda boleh mencari senaman dan artikel yang pertama dalam Bahagian 1, 2, 3, dan 4 yang begitu bergembira indah tona-pengantin perempuan.

Berikut adalah minit 59 atau kurang bersenam nombor 5 kaedah pembakaran kalori-kardio-teras F.E.E. kardio-Bunching-Crunching Mesin (latihan litar)

Untuk menjaga ini mudah, kita akan panggil Amazing-Abs-serangan ini yang apa yang Brides-to-Be semua mahu jadi lakukan yang berikut dan mencapai holy grail of yang tengah bersandar, ketat, anda perlu secara berperingkat membuat abs anda lebih kuat, pembakaran flab yang menyembunyikan mereka dan dail dalam diet anda. Kehilangan lemak dan pelan pemakanan yang tersusun akan menjadikan bintang pada hari istimewa anda!

Sepanjang latihan ini, jangan lupa untuk teruskan crunching, dan anda bunching kardio, dan menyimpan lebih pantas supaya PE anda kekal antara 6 dan 8; rehat beberapa minit antara latihan dan kombinasi jika perlu oleh kawad di tempat, tetapi tidak berhenti bergerak.

Petua pantas

Mencabar diri sendiri untuk mendapatkan yang berterusan Relau Pembakaran lemak Bride-to-Be!

Peralatan: Elliptical dengan senjata, Treadmill, Basikal pegun

Tiga keping peralatan kardiovaskular gimnasium, satu rutin yang pelbagai rupa, kalori-teras-crunching. Bergerak segera dari satu Mesin ke, rehat sahaja selagi ia membawa anda untuk berjalan kaki dari elliptical w/tangan di treadmill dan treadmill untuk Basikal. Laraskan rintangan pada jurulatih elliptical dengan senjata dan basikal menghimpunkan PE sepadan.

Elliptical dengan tangan

Masa (min) /PE

2/5
1/8
2/5
1/8

Berjalan kaki pantas Incline treadmill

Time(min) / kelajuan / Incline (%)

2/4.5/0
1/4.5/3
1/4.5/6
1/4.5/9
1/4.5/0

Kitaran Dalaman

/PE senaman/masa (minit)

Pendakian tempat duduk 1/6
Duduk Berbasikal rata-Jalan 1/4
Keluar daripada pelana mendaki 1/6
Duduk Berbasikal rata-Jalan 1/4
Sprint Seksyen 30/8
Tempat duduk rata – jalan Berbasikal (pemulihan) 1/4
Sprint Seksyen 30/8
Duduk Flat-Road Berbasikal (cool-down) 2/4

> Bagi anda panas atas dan sejuk Brides-to-Be, lakukan apa jua jenis kardiovaskular anda seperti; Contohnya, berjalan kaki rata pada incline di atas treadmill, Menunggang basikal pegun dan basikal lebih cepat dengan yang rintangan 2-3 atau melompat di elliptical. Saya harap ini membantu anda pergi dan pada hari besar anda berjaya! Menikmati jumlah tiga anda jumlah kardio-teras-crunchers Bride-to-Be Amazing-Abs-serangan akan memenangi Mata Ganjaran big untuk hari istimewa anda bersama-sama dengan alat-alat kalori-teras-luluh untuk masa depan Kesihatan, kecergasan dan pemakanan anda!

Mewujudkan Yayasan dan tambah rutin abs ini 3 kali seminggu

Senaman/set/wakil

Latihan bola /2-3 wakil /10-15
V-Twist / 2-3 / 10-15 (untuk setiap sisi)
Belakang luluh/2-3/10-15
Lurus – pusingan meningkatkan/2-3/10-15
Papan itu/3/25-30 sec.
Sisi papan naik turun dari tingkat

Mempunyai hari yang sihat dan bahagia!

Oleh, Natalie Pyles

Penulis, NSA yang di-Pertua, Kesihatan, Kecergasan, dan pakar pemakanan, kesihatan dan gaya hidup jurulatih dan pencipta sistem senaman-Pengantin-berjalan kaki untuk Brides-to-Be, dan sistem kalori-memulas-pembakaran F.E.E. teras Kickboxing-kegilaan (latihan litar)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *