Faktor yang mentah dalam diet bagi asid refluks

Faktor yang mentah dalam diet bagi asid refluks

Tidak semua yang sukar untuk mencipta Diet bagi asid refluks. Masalah terletak pada mengekalkan diet yang, tentu saja, adalah masalah yang biasa dengan diet hampir semua. Untuk meminjam frasa popular dari perniagaan, “ia adalah apa yang ia adalah.” Jika anda benar-benar ingin menyingkirkan asid refluks dan menurunkan berat badan maka lupa peluru ajaib. Ia akan mengambil beberapa baik lama fesyen akan kuasa dan disiplin.

Untuk memastikan, mendapat manfaat dari penggunaan makanan mentah yang tinggi akan memerlukan satu perubahan yang radikal. Dalam kebanyakan kes, punca refluks asid yang teruk adalah keluar daripada kawalan diet. Diet itu adalah tinggi pada roti, pasta, daging, gula, minyak dan lemak dan kekurangan enzim yang menghasilkan sayur-sayuran mentah. And…enzymes yang diperlukan untuk penghadaman yang baik dan mengakhiri kebakaran di perut anda.

Sebelum menangani isu makanan mentah dan enzim yang ingin menawarkan sedikit motivasi untuk membantu anda mengubah cara anda dengan melihat bagaimana asid refluks kerosakan tubuh.

Asid refluks merengsa dan swells di lapisan dalam tekak, esofagus dan perut anda. Ia juga boleh menghasilkan ulser. Sementara itu, dinding usus anda akan terhakis meninggalkan anda dengan perlindungan yang sedikit atau tiada langsung dari asid perut yang kuat yang mengakibatkan kesakitan yang lebih. Memandangkan dinding usus berfungsi untuk memudahkan penyerapan vitamin dan mineral ke dalam aliran darah dalam badan anda tidak dapat memproses ini nutrien yang diperlukan.

Seperti dinding usus radang baki asid dan alkali saluran penghadaman anda tergendala. Bakteria yang diperlukan untuk penghadaman akan musnah. Tambahan pula, keradangan usus ini melambatkan pengecutan usus besar yang menghalang aliran makanan di sepanjang saluran usus. Zarah-zarah tidak hadam makanan menjadi putrefied mengakibatkan pembentukan asid yang lebih merosakkan.

Lebih-lebih lagi; Walaupun hati dan pundi hempedu mengambil mengalahkan seorang. Apabila pengalaman hati memuat dengan sisa berasid ia crystallizes hempedu dan sisa asid menjadi batu karang yang menyakitkan. Salur kencing yang mempunyai kesukaran yang melepaskan hempedu yang merumitkan penghadaman. Paras asid yang terus memartabatkan, hati rosak, dan semua organ-organ badan lain menjadi terdedah kepada kemerosotan. Apa yang berikut adalah penyakit degeneratif.

Akan anda semangat lagi untuk mendapatkan asid refluks di bawah kawalan? Ia adalah lebih baik untuk menjaga masalah sebelum ia telah menjejaskan organ-organ penting anda.

Perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah untuk menghapuskan makanan yang menyebabkan refluks asid dan kemudian mendapatkan komited untuk diet makanan yang memulihkan kesihatan anda dan membantu anda untuk menurunkan berat badan. Berita baik adalah bahawa dengan diet yang betul anda boleh menyembuhkan sesungguhnya lapisan saluran penghadaman anda dan secara dramatik meningkatkan kualiti kesihatan anda.

Untuk mencapai matlamat ini diet anda mesti mempunyai peratusan yang tinggi daripada sayur-sayuran dan buah-buahan yang mentah. Untuk mempercepatkan proses penyembuhan anda memerlukan 80% daripada diet anda dikhaskan untuk hasil mentah. Sebaik sahaja anda telah menakluki masalah maka anda boleh menjelaskan pada sayur-sayuran dan buah-buahan mentah 60%.

Kebanyakan orang datang ke mana-mana rapat walaupun tahap 60%… lebih kurang 80% diperlukan untuk penyembuhan. Tetapi ia boleh dilakukan dan ada beberapa perkara mudah yang boleh anda lakukan untuk menjadikan peratusan makanan mentah ini satu realiti.

Salad yang jelas, segar dan makanan ringan, Terdapat dua peralatan yang akan memudahkan tugas anda. Satu pengisar yang dan terdapat kemungkinan yang kuat bahawa anda mempunyai satu. Dan yang kedua adalah sebuah mesin juicing. Tidak, juicers dan pengisar itu tidak sama.

Jus dua kali sehari dan menggunakan mesin pengisar untuk smoothies buah-buahan segar yang berasaskan anda boleh mencapai matlamat peratus anda dengan mudah.

Pengambilan buah-buahan segar dan sayur-sayuran mendedahkan tubuh untuk mega-dos nutrien yang kuat bahawa badan anda telah hilang. Setakat masalah refluks asid, segar memperkenalkan enzim penting ke dalam sistem yang diperlukan untuk penghadaman yang baik. Enzim dan nutrien, bagi sebahagian besar, dimusnahkan semasa proses memasak. Itulah sebabnya penggunaan mentah adalah perlu.

Anda mahu diet anda untuk bersandar secara besar-besaran pada makanan beralkali yang membawa tubuh anda kembali kepada Keseimbangan pH alkali/asid yang betul. Ini termasuklah makanan seperti: kebanyakan sayur-sayuran mentah, badam mentah dan unsalted, kebanyakan benih, serta kacang dan kekacang. Dengan tidak bermakna inilah senarai yang menyeluruh tetapi terdapat sebagai satu idea untuk apa perlu diet anda.

Idea-idea ini pada Diet bagi asid reflux kerja. Anda perlu melakukan banyak penyelidikan tentang subjek tetapi diet yang tinggi hasil mentah adalah jawapan untuk mengakhiri masalah asid refluks anda dan mengajak anda di jalan raya untuk kesihatan yang baik dan kesihatan yang baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *