Fakta Kesihatan zakar – mengapa Vitamin C tidak hanya untuk selsema lagi

Fakta Kesihatan zakar – mengapa Vitamin C tidak hanya untuk selsema lagi

Semua orang tahu bahawa vitamin C mempunyai sifat-sifat yang meningkatkan imun. Malah, ia seolah-olah bahawa seseorang tidak boleh mendapatkan begitu banyak seperti sniffle tanpa bermaksud baik teman mengingatkan mereka untuk mengambil sesetengah vitamin C. Vitamin C juga mempunyai sifat kurang diketahui yang menjadikannya vitamin mesra zakar, dan satu yang perlu dipenuhi pada setiap hari – bukan hanya pada musim sejuk dan selsema. Ketahui lebih lanjut tentang bagaimana vitamin C boleh diintegrasikan ke dalam rutin harian untuk kesihatan zakar dan fungsi seksual yang lebih baik.

Bagaimana vitamin C mengekalkan kesihatan zakar

Vitamin C adalah vitamin yang penting yang digunakan oleh badan untuk membaiki tisu, meningkatkan tahap kesihatan saluran darah dan menjaga semua sistem yang sihat. Ia juga merupakan vitamin larut-air, bermakna ia larut dalam air dan tidak disimpan oleh tubuh, tidak seperti beberapa nutrien lain. Vitamin C mudah Pas daripada badan melalui air kencing, menjadikan ia lebih penting untuk mengambil makanan yang tinggi vitamin C setiap hari. Vitamin C yang bekerja seluruh badan, dan faedah terutamanya kesihatan seksual seorang lelaki dalam pelbagai cara.

Mengekalkan hati yang sihat: Vitamin C adalah penting untuk penyenggaraan sistem kardiovaskular yang sihat, jadi ia adalah intuitif bahawa vitamin juga memainkan peranan penting dalam fungsi zakar. Aliran darah yang betul adalah mandatori untuk mencapai ereksi yang mantap dan edaran ke kawasan mengalami jika seseorang ticker tidak berfungsi dengan berkesan. Hati yang sihat adalah langkah pertama untuk zakar sihat.

Saluran darah yang sihat: hanya kerana hati yang sihat adalah penting untuk mengekalkan kesihatan zakar, jadi adalah kesihatan saluran darah yang membekalkan darah kedewasaannya dalam. Vitamin C membantu untuk membaiki dan mengekalkan kesihatan tisu-tisu halus, saluran darah, dan juga mana-mana kulit yang menjadi rosak atau cedera. Menghalang saluran darah yang kuat dan sihat boleh membantu membolehkan darah mengalir lebih bebas untuk zakar, yang membenarkan engorgement sihat.

Sifat antioksidan: Vitamin C adalah salah satu yang sukar difahami dan dicari selepas antioksidan yang membantu serangan menyebabkan kanser radikal di dalam badan. Dari segi zakar, ia membantu dalam mengekalkan kulit zakar yang sihat dan boleh membantu melawan kanser yang boleh menyerang organ-organ reproduktif.

Mengekalkan kulit yang sihat: kulit zakar adalah, mungkin paling halus kulit pada badan seorang lelaki. Walaupun rutin kecacatan Tempahan rajin meninggalkan bakteria – yang senang tumbuh di kawasan lembap, hangat – pada kulit. Bakteria ini boleh menyebabkan ruam, gatal-gatal, dan walaupun rasa Bahang. Vitamin C boleh membantu penduduk jangkitan yang membawa kepada yang oh gatal begitu tidak selesa.

Bagaimana untuk mengambil vitamin C

Doktor mengesyorkan lelaki dewasa berusia 19 mendapat 90 mg vitamin c setiap hari. Sudah tentu, sumber terbaik vitamin kepelbagaian semulajadi dari buah-buahan dan sayur-sayuran, tetapi bagi orang-orang yang tidak boleh seolah-olah memerah cukup bahan yang baik ke dalam diet mereka, ada suplemen diet yang disediakan untuk membantu sehingga dos vitamin C. Sesetengah lelaki lebih suka untuk mengambil multivitamin, yang mengandungi semua vitamin yang disyorkan yang diperlukan setiap hari, manakala lain-lain memilih vitamin C hanya tambahan untuk memukul pengambilan harian mereka.

Selain itu, bagi orang-orang yang sedang mencari untuk memaksimumkan manfaat vitamin c meningkatkan kesihatan zakar, yang dirumus khas zakar crème vitamin (paling profesional mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) mungkin pilihan terbaik. Crème vitamin semulajadi yang boleh digunakan terus ke kulit zakar, membolehkan penyerapan maksimum dan keberkesanan. Formula itu perlu digunakan setiap hari sebagai sebahagian daripada rutin dalam melahirkan dan harus digunakan selepas keluar dari bilik mandi, dan ketika kulit masih sedikit lembap, untuk membantu mengunci lembapan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *