Fakta kerusi urut bagi orang-orang yang membeli satu

Fakta kerusi urut bagi orang-orang yang membeli satu

Sebilangan besar rakyat kini beli kerusi urut atas sebab-sebab kesihatan dan persantaian. Jika anda juga berfikir untuk melabur dalam satu, maka anda sekurang-kurangnya harus mengetahui fakta-fakta penting tertentu tentang kerusi urut. Kerusi urut tidak murah oleh mana-mana standard dan anda sepatutnya perlu jelas tentang keperluan anda, keperluan dan bajet anda sebelum anda pergi membeli kerusi urut. Antara perkara-perkara utama yang anda perlu tahu sebelum anda membeli kerusi atau kerusi malas Perkhidmatan Urutan adalah:

Apakah kelebihan menggunakan kerusi urut?

Kerusi urut boleh memberikan anda urutan badan di dalam keselesaan rumah anda sendiri apabila anda memerlukannya. Selain daripada membantu dalam melegakan ketegangan dan tekanan mental dan fizikal, kerusi urut membantu dalam mengurangkan sakit badan dan sakit, meningkatkan peredaran darah, mengurangkan tekanan darah tinggi dan membantu menyegarkan badan anda selepas satu hari yang sibuk di tempat kerja. Penggunaan kerusi urut yang kerap membantu dalam meningkatkan lebih anda semua fleksibiliti dan membuat untuk otot-otot yang sihat.

Apakah perbezaan jenis-jenis kerusi urut?

Kerusi urut akan dibahagikan kepada kerusi urut Shiatsu dan kerusi urut Sweden. Pendapat dibahagikan yang satu adalah kerusi urut yang terbaik. Kerusi urut Sweden menggabungkan kneading pergerakan dengan garis panjang, lancar semasa urutan semasa yang Shiatsu urut kerusi menggabungkan menepuk, menekan, bergoyang dan bergolek pergerakan semasa mensasarkan tekanan mata seluruh badan. Dalam kedua kes, kerusi urut yang baik akan menyediakan anda dengan pengenduran yang lengkap dan kebebasan dari sakit badan dan sakit.

Apakah ciri-ciri yang anda perlu mencari di kerusi urut?

Urut kerusi antara asas sangat menampilkan model penuh sarat dan ciri-ciri yang lebih banyak yang anda mahu di kerusi anda, doh lebih banyak anda akan perlu keluar uang. Jadi ia adalah lebih baik untuk menentukan bilangan ciri-ciri yang anda benar-benar perlu atau menggunakan dan kemudian memilih kerusi malas Perkhidmatan Urutan yang menyediakan anda dengan hanya ciri. Hampir semua kerusi urut datang dengan sejumlah pilihan Perkhidmatan Urutan yang berbeza dan kelajuan, tetapi kebanyakan orang akhirnya menggunakan hanya dua hingga tiga pilihan tersebut. Jadi, anda benar-benar tidak perlu pergi untuk kerusi yang menawarkan pilihan Perkhidmatan Urutan yang anda mungkin tidak mahu menggunakan terlalu banyak.

Orang-orang yang mengalami sakit bahu dan leher perlu melabur di kerusi urut yang mempunyai program-program tertentu bagi kawasan leher dan bahu. Begitu juga Perkhidmatan Urutan kerusi dengan beg udara di kaki atau kaki kawasan akan bermanfaat bagi orang-orang yang mengalami sakit di extremities yang lebih rendah dan kesakitan otot dan sendi kaki. Anda mungkin mahu mempertimbangkan kerusi urut dengan beg udara. Ada kerusi urut dengan sistem udara punggung dan kawasan pinggul. Kerusi urut yang terbaik dalam pasaran yang dilengkapi dengan beg udara bagi semua bahagian-bahagian badan yang boleh didapati, tetapi ini adalah biasanya mahal berbanding model asas. Banyak kerusi urut tidak menawarkan lain dibangkitkan kaki, yang boleh menjadi tidak selesa bagi orang-orang yang akan digunakan untuk duduk dengan kaki mereka dinaikkan atas kerusi.

Orang lain mungkin menawarkan urutan yang terlalu rendah dalam keamatan, yang, selepas beberapa bulan, tidak akan berkesan dalam melegakan kesakitan. Ingat bahawa anda perlu untuk menggunakan kerusi urut sekurang-kurangnya dua puluh minit untuk separuh dan jam untuk mendapat manfaat daripada Perkhidmatan Urutan anda dan oleh itu, dinasihatkan bahawa anda duduk di kerusi urut sekurang-kurangnya dua puluh minit sebelum anda membuat keputusan untuk membeli.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *