Fakta-fakta yang mengejutkan mengenai dominasi lelaki

Fakta-fakta yang mengejutkan mengenai dominasi lelaki

Lelaki memberi banyak kepentingan kepada kalangan rakan mereka. Walaupun dalam satu kumpulan yang rapat Vaults lelaki, sentiasa ada seseorang yang dominan. Lelaki seolah-olah tidak mempunyai masalah dengan membenarkan seseorang untuk menerajui. Yang dominan tidak bermakna kaedah orang ini ke atas orang-orang lain atau mendapat segala-galanya yang dia kehendaki untuk. Kriteria untuk dominasi Kumpulan lelaki bukanlah kejayaan atau pengetahuan atau walaupun kelihatan baik. Ia adalah prestasi seksual-saiz zakar.

Lelaki membincangkan seks secara terbuka sesama sendiri. Mana-mana orang yang enggan mendedahkan eksploitasi seksual beliau dianggap yang melarat. Bahkan malu dan introvert seorang akan membincangkan seks secara terbuka dengan kawan-kawannya. Tajuk-tajuk perbincangan antara manusia biasa termasuk wanita yang mereka telah pertemuan seksual dengan, butir-butir tentang pengalaman mereka dan sudah tentu kepuasan yang mereka berikan kepada rakan mereka. Semua ini pasti membawa perbincangan tentang saiz zakar. Zakar yang lebih besar sepatutnya membawa kepuasan seksual yang lebih walaupun terdapat faktor-faktor lain seperti mukaddimah dan seumpamanya. Seorang lelaki yang mempunyai zakar yang lebih besar yang dikagumi oleh rakan-rakan beliau dan mengambil peranan yang dimainkan oleh seorang guru seks dalam Kumpulan. Rakan-rakan mendekati beliau untuk mendapatkan nasihat seks dan apa yang perlu dilakukan dan apa yang untuk mengelakkan. Dia mungkin dahsyat berurusan dengan emosi rakan-rakan beliau atau dia memahami. Walau bagaimanapun setakat lelaki yang prihatin, saiz besar zakar adalah cukup untuk mengatasi kelemahan lain.

Fisiologi bercakap, lelaki mengagumi lelaki lain dengan saiz zakar yang lebih besar dan sukakan tidak dikaitkan dengan mereka kerana mereka merasakan bahawa hukuman gantung dengan ahli yang dominan, mereka juga akan mendapat kedudukan penguasaan. Wanita jelas mendapat dipasang oleh zakar besar jadi seorang lelaki dengan zakar lebih besar adalah terikat untuk mempunyai beberapa wanita yang ingin menarik perhatian kepadanya. Jadi, oleh kerana dikaitkan dengan seseorang dengan zakar besar, lelaki merasakan bahawa mereka juga akan dikagumi.

Apabila sekumpulan lelaki membuat keputusan untuk melibatkan diri dalam seks secara serentak, ia adalah lelaki dengan zakar terbesar yang sentiasa membuat langkah pertama dan yang lain ikut mendahului. Ini seolah-olah mencipta kesan bahawa orang lain mempunyai zakar yang sama besar juga. Menghairankan kemudian bahawa lelaki mencari tidak dikaitkan dengan seseorang yang mempunyai zakar yang besar. Ia mencipta kesan bahawa mereka juga sama-sama virile dan pergi jauh apabila ia datang untuk menarik perhatian wanita.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *