Fakta-fakta tentang coklat susu

Fakta-fakta tentang coklat susu

Coklat susu adalah hebat dan benar-benar lazat. Susu coklat juga adalah sangat fleksibel dan berkhasiat dalam beberapa cara yang boleh digunakan dalam banyak resipi yang berbeza. Paling biasa warna coklat susu coklat tetapi ada banyak kelainan lain untuk memilih dari, termasuk coklat putih dan gelap.
Coklat mengandungi sejumlah makanan yang mentah dan diproses, yang dihasilkan dari biji pokok tropika cacao. Coklat tulen, unsweetened mengandungi terutamanya pepejal Koko dan mentega koko, mengikut peratusan yang berbeza-beza.
Penjelasan mengenai manfaat kesihatan
Kebanyakan orang akan keliru apabila mendengar manfaat kesihatan jangka bersama-sama dengan perkataan coklat. Terdapat sebenarnya sedikit berbeza manfaat kesihatan yang ditawarkan oleh coklat, lebih daripada apa-apa hitam coklat. Coklat gelap ini penuh antioksidan untuk satu, yang bekerja untuk meningkatkan kesihatan anda dengan melawan radikal bebas dalam badan anda.
Susu coklat pula bukanlah begitu penuh dengan antioksidan. Ini tidak semua buruk kerana kajian menunjukkan susu coklat meningkatkan mood rakyat. Hari jika anda pernah rasa turun merebut beberapa kepingan coklat dan ianya pasti perk anda betul-betul naik.
Borang-borang
Terdapat dalam bar coklat susu, susu coklat fondue coklat Strawberi yang dilindungi, kek, mufin, biskut, dan senarai menyala dan. Terdapat juga sentiasa datang bahawa anda boleh menggabungkan coklat ke dalam resipi yang baru dan menarik. Pastikan bahawa anda tidak keterlaluan ia dengan susu coklat, kerana pasti ia mungkin menjilat jari baik tetapi ianya juga penuh dengan gula dan kalori jadi terdapat banyak barangan buruk di dalamnya juga.
Di mana Nak Beli
Melainkan anda telah hidup di bawah batu untuk beberapa dekad, pasti anda sedar tentang di mana anda boleh pergi untuk mendapatkan coklat anda, dan ia benar-benar bergantung kepada borang yang anda sedang mencari untuk mendapatkannya. Jika anda sedang mencari untuk penaik coklat misalnya, yang biasanya datang dalam petak, anda akan mahu untuk menuju ke pasaraya.
Sebaliknya jika anda sedang mencari untuk hunk coklat untuk nosh terakhir, di sudut kedai akan mempunyai pelbagai pilihan Bar gula-gula yang berbeza dan gula-gula coklat yang boleh anda pilih. Jangan cuba mereka semua sekali, sekali lagi kerana pemakanan yang miskin yang mereka menawarkan, tetapi cuba yang lain di sana sini untuk melihat apa yang anda suka. Memeriksa label ramuan sebelum cuba untuk memastikan bahawa terdapat tiada bahan yang anda tidak suka atau tidak boleh makan, seperti susu atau santan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *