Fakta-fakta ringkas tentang Polanight gigi pemutihan

Fakta-fakta ringkas tentang Polanight gigi pemutihan

Polanight adalah satu gigi pemutihan sistem yang sangat popular. Sistem ini dianggap salah satu kaedah yang paling berkesan membuat gigi whiter. Ia memberi pelanggan pilihan unik tiga kekuatan yang berbeza bagi penyelesaian pembersihan. Ia datang dalam penyelesaian sepuluh peratus, penyelesaian enam belas peratus, dan mereka yang paling kuat adalah penyelesaian dua puluh dua peratus.

Ini Gigi Pemutihan Sistem telah dilaporkan sebagai salah satu yang gentlest pembersihan kit yang melaksanakan tindakan ini. Ia mengandungi soothers, campuran deluxe penghawa gigi dan jumlah air yang menyebabkan pada produk untuk mencipta kurang sensitiviti di dalam mulut pengguna yang tinggi. Sedikit orang mengadu reddened gusi atau gusi berdarah bila menggunakan produk ini berbanding dengan kebanyakan produk lain dari kategori yang sama.

Satu perkara yang tidak Polanight itu adalah untuk membantu mengekalkan penghidratan enamel gigi semasa ia melaksanakan tindakan pembersihan. Ini boleh mengurangkan jumlah kesakitan gigi dari sensitiviti yang orang mengalami apabila mereka menggunakannya. Ia juga boleh membantu untuk melindungi pengguna enamel dan mengurangkan kerosakan dari kehilangan enamel disebabkan oleh bahan kimia.

Produk ini mempunyai kelikatan yang amat tinggi yang membolehkan ia diletakkan ke dalam pelekap mulut atau dulang lebih mudah daripada beberapa jenama lain. Anda akan menemui kerana kelikatan, produk yang lebih sekata digunakan untuk gigi dan ia kekal di mana ia sepatutnya bukan kehabisan dulang dan ke dalam mulut anda.

Banyak orang-orang yang telah mencuba produk-produk yang direka untuk melakukan pekerjaan ini akan memberitahu anda rasa kebanyakan pembersih ini adalah dahsyat. Nasib baik ini mempunyai spermin yang asas yang menyebabkan ia mempunyai rasa yang tidak menyenangkan dalam mulut anda. Rasa segar spermin sebenarnya akan kekal untuk masa yang singkat selepas proses pembersihan melalui meninggalkan mulut anda berasa terharu disegar semula.

Produk ini juga mengandungi fluorida yang membolehkannya untuk remineralize permukaan gigi. Ini membantu mengurangkan sensitiviti semasa proses dan sensitiviti laporan orang-orang yang apabila mereka minum perkara-perkara yang benar-benar panas atau sejuk. Sesetengah orang mengatakan walaupun udara sejuk pada musim sejuk yang bahawa mereka bernafas di menyakitkan gigi mereka.

Bersama-sama dengan fluorida dalam cleaner ada ejen termasuk bantuan selanjutnya di desensitizing gigi. Ejen-ejen ini akan direka bentuk untuk bertindak pada hujung saraf untuk membantu mengurangkan sensasi. Mereka juga desensitize sempadan sekitar pulpa ini dan dentin gigi. Ini membolehkan pengguna untuk menikmati keselesaan maksima semasa mereka melakukan proses pelunturan mereka.

Wanita hamil perlu mengingatkan bertanya kepada doktor mereka sebelum mereka menggunakan apa-apa seperti produk ini. Wanita hamil sering mengalami masalah gigi dan gusi mereka semasa bunting dan kerana ini mereka tidak perlu untuk menggunakan sebarang produk tanpa kebenaran doktor mereka. Produk telah telah dianggap tidak berbahaya untuk mengandung wanita yang hanya nasihat doktor amat digalakkan kerana tindakbalas individu.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *