Fakta-fakta payudara yang pelik

Fakta-fakta payudara yang pelik

Wanita boleh berfikir tentang payudara mereka sebagai tidak lebih daripada satu bahagian badan yang menarik lelaki. Dan yang boleh salahkan mereka? Lelaki tertarik dengan wanita payudara adalah lama sebagai bintang-bintang itu sendiri. Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak meneroka dan mempelajari tentang mereka. Buah dada mempunyai sejarah mereka sendiri yang berwarna-warni dan bahagian mereka sendiri daripada fakta-fakta menarik dan ganjil. Untuk melihat apa yang saya maksudkan, di sini adalah koleksi trivia payudara dari Clevastin payudara semulajadi peningkatan sistem:

Implan terbitan lucah Perancis lewat bintang Lolo Ferrari dikreditkan sebagai mempunyai payudara terbesar di dunia. Semasa hayat beliau, beliau mempunyai 22 pembedahan untuk membuat payudara beliau 73 inci bulat!

Walaupun jarang berlaku, lelaki juga menghidap kanser payudara. Ini berlaku di kalangan lelaki berumur 60 hingga 70. Faktor-faktor risiko termasuk penuaan, pendedahan kepada radiasi, sejarah keluarga penyakit, pengambilan alkohol yang berat, kegemukan, kurang senaman, tahap estrogen yang tinggi, dan orang-orang yang bekerja dalam persekitaran panas. Tahun ini, Persatuan Kanser Amerika menganggarkan bahawa kes-kes baru yang 2,030 akan dirawat antara manusia. Di United Kingdom, terdapat 300 kes baru kanser payudara lelaki setiap tahun.

Kajian yang kononnya diterbitkan dalam New England Journal of Medicine mengatakan bahawa menatap payudara wanita selama hanya 10 minit sehari boleh meningkatkan kesihatan seorang lelaki dan menambah empat hingga lima tahun untuk hidupnya. Kajian Jerman yang telah dijalankan oleh sebuah tertentu Dr. Karyn Weatherby yang mengatakan bahawa ogling pada keindahan Awek adalah bersamaan dengan senaman aerobik 30 minit. Beliau berkata ini mendapat jantung mengepam dan meningkatkan peredaran darah, mengurangkan risiko strok dan serangan jantung oleh separuh!

Galaksi cara Suave adalah dinamakan sedemikian kerana orang-orang Yunani purba fikir ia dijadikan daripada titisan susu dari buah dada Dewi Yunani Hera.

Satu tinjauan yang dibuat oleh pembuat bra Triumph mendapati bahawa British wanita mempunyai buah dada yang terbesar di Eropah. Lebih separuh wanita di negara itu memakai cawan saiz D atau lebih besar. Denmark menjaringkan kedua manakala Belanda ketiga. Sebaliknya, wanita Itali memiliki payudara terkecil di mana 68 peratus mempunyai saiz B, berkata tinjauan sama. Tetapi tidak kehilangan harapan. Penyelidik berkata, saiz payudara semakin meningkat di dunia Barat selama 10-15 tahun.

Ironinya, British wanita tidak menghargai buah dada mereka besar. Wartawan Mike Adams laporan NewsTarget.com bahawa secara undian oleh 1,500 wanita sana dan di lima negara-negara lain mendedahkan bahawa 22 peratus daripada wanita dengan senang hati akan dikeluarkan jika yang akan membantu mereka mengelakkan kanser payudara payudara! Ouch!

Di Hong Kong, anda boleh mendapat ijazah dalam pengajian Bra dari Universiti Politeknik Hong Kong di mana mereka mengajar anda bagaimana untuk merekabentuk dan membina coli. Baru-baru pelajar mempamerkan Reka bentuk mereka di Institut gaya ACE pakaian intim di pusat sumber ITC.

Jika anda mempunyai payudara saggy, jangan risau. Menaiki kapal terbang ke Iceland tahun depan dan menyertai pertandingan kecantikan alternatif dalam Isafjoerdur yang meraikan kecacatan badan. Peraduan ini terbuka kepada lelaki dan wanita yang berusia 20 dan ke atas yang telah menjalani pembedahan kosmetik. Ia berharap untuk mengubah dunia Barat konsep keindahan. Pageant pertama diadakan pada April 18 tahun ini.

Akhir sekali, jika anda ingin melakukan sesuatu tentang payudara anda tapi takut pembedahan, cuba Clevastin-produk semulajadi yang selamat dan berkesan yang akan memberikan anda payudara yang anda mahu. Clevastin akan membantu memperbaiki penampilan anda dan menjadikan anda seorang yang lebih baik.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *