Faedah mengetahui bagaimana untuk membuat Alfredo Sauce

Faedah mengetahui bagaimana untuk membuat Alfredo Sauce

Setiap keluarga mempunyai mereka pergi ke resipi untuk apabila mereka perlu membekalkan makanan untuk acara atau masak untuk tetamu. Alfredo masakan adalah resipi standard yang besar kerana hampir semua orang mempunyai mereka dan terdapat banyak yang boleh dibuat daripada sos. Walau bagaimanapun, anda mungkin telah tidak pernah mempertimbangkan belajar bagaimana untuk membuat sos sebelum Alfredo. Ini adalah sesuatu yang perlu dibuat dari awal bila-bila masa yang mungkin untuk beberapa sebab.

Versi kedai membeli sos biasanya datang dalam tempayan, tin atau bentuk serbuk. Sementara banyak menikmati kemudahan membeli dengan cara ini, ianya juga tidak sukar untuk membuatnya dari rumah. Di samping itu, apabila seseorang telah mempunyai sos Alfredo buatan sendiri, dia mungkin tidak akan kembali ke versi balang. Ia akan menjadi mudah untuk melihat bahawa memasak dengan versi kedai dibeli akan bererti mengabaikan rasa dan kekayaan.

Ramai orang berfikir bahawa membeli sos dalam balang yang lebih mudah kerana ia tahan lebih lama dan boleh disimpan di atas rak. Pada hakikatnya, hal ini juga berlaku versi buatan sendiri selagi pembuat yang tahu apa yang perlu dilakukan. Ia adalah penting untuk sejukkan sos di dalam bekas dilindungi dalam tempoh dua jam menjadikannya. Dikacau semasa Pemanasan ia akan menghalang atau alih keluar curdling. Di samping itu, jika disimpan di dalam bekas untuk kedalam, sos ini boleh dibekukan dan akan menjadi baik untuk jangka masa yang sangat lama.

Terdapat banyak manfaat kesihatan untuk membuat sos Alfredo, atau hampir mana-mana resipi, dari rumah. Untuk memberikan bahan-bahan ini jarred sedemikian panjang jangka hayat, pengeluar akan termasuk amaun yang berlebihan dan bahan pengawet, garam. Komponen ini akan dihapuskan apabila sos yang dibuat dari rumah. Di samping itu, mereka yang mempunyai masalah kesihatan atau yang menonton berat mereka boleh gunakan untuk memperibadikan resipi dengan bertukar-tukar keluar bahan-bahan tertentu untuk orang-orang mesra kesihatan yang lebih banyak.

Akhirnya, walaupun ia mungkin kelihatan sangat murah untuk membeli balang perasa untuk satu dolar atau lebih, ia adalah benar-benar tidak sangat berkesan kos. Balang ini mempunyai jumlah yang sangat sedikit kerana ia, dan dengan inflasi dolar, Syarikat sneakily membuat pembungkusan mereka lebih kecil dan lebih kecil. Walaupun ia mungkin mempunyai kos permulaan yang lebih tinggi untuk membeli bahan-bahan terlebih dahulu, wang anda akan pergi dengan cara yang lebih lama kerana mereka akan membuat lebih banyak sos yang akan rasa jauh lebih baik.

Banyak manfaat yang datang bersama-sama dengan mengetahui bagaimana untuk membuat Alfredo sos dan mana-mana resipi lain dengan hanya beberapa bahan. Rasa, pertama-tamanya, akan bertambah baik, dan sangat mudah untuk membuat perasa yang secara pukal dan pembekuan untuk kegunaan kemudian. Di samping itu, terdapat manfaat kesihatan dapat diperoleh dengan atau tanpa menyesuaikan resipi. Anda akan mempunyai lebih merasa hidangan pasta, ayam dan makanan laut dalam masa yang singkat dengan resipi yang mudah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *