Faedah kesihatan mengambil ekstrak daun zaitun

Faedah kesihatan mengambil ekstrak daun zaitun

Apakah ia kira-kira minyak zaitun dan daun zaitun cabutan yang begitu baik untuk tubuh kita? Daripada semua kajian ini dikumpul sehingga kini, boleh dikatakan bahawa ekstrak daun zaitun tambahan boleh memberi manfaat dalam rawatan untuk keadaan yang disebabkan oleh atau berkaitan dengan, virus, retrovirus, bakteria atau protozoan.

Antara syarat-syarat tersebut dirawat: influenza, selsema, jangkitan candida, meningitis, Epstein-Barr virus (EBV), encephalitis, herpes saya dan II, manusia herpes virus 6 dan 7, Kayap (Herpes Kayap), AIDS/HIV/ARC, kronik keletihan, hepatitis B, radang paru-paru, batuk kering, dulan, malaria, Denggi, cirit-birit yang teruk, dan gigi, telinga, saluran kencing dan jangkitan pembedahan.

Ramai pengguna melihat kesan-kesan yang ketara dalam tahap tenaga mereka selepas beberapa hari sahaja mengambil daun zaitun cabutan dan membina kesan ini adalah sangat berfaedah dan masih rasa kesejahteraan. Akibatnya ramai orang lebih suka untuk terus mengambil OLE sebagai suppliment dalam harian untuk Memperkasa sistem imun dan mengekalkan kesihatan yang baik dan tenaga.

Kerana jenis keupayaan penyembuhan ekstrak daun zaitun telah itu telah digunakan secara meluas untuk merawat kes-kes yang melemahkan jenis penyakit fibromyalgia dan symdrome Keletihan kronik.

Ekstrak telah terbukti sangat berjaya menangani selesema dan flus dan ramai orang yang hidup tertekan hidup mungkin terutamanya terdedah kepada penangkapan ini.

Kajian menunjukkan kepada kita bahawa daun zaitun boleh kompaun ciri-ciri anti-virus yang benar kerana ia muncul untuk membunuh menyekat seluruh sistem virus tertentu di hos yang dijangkiti. Ini muncul untuk menawarkan kesan penyembuhan yang tidak ditangani oleh antibiotik farmaseutikal.

Daun zaitun kuasa membunuh yang luas termasuk yang mampu mengganggu pengeluaran asid amino yang penting bagi virus; keupayaan untuk mengandungi jangkitan virus dan/atau disebarkan oleh inactivating virus dengan menghalang virus mencarik, cantuman atau Perhimpunan pada membran sel; keupayaan untuk terus menembusi sel-sel yang dijangkiti dan berhenti Replikasi virus.

Faedah secara meluas dikenali mengenai diet Mediterranean zaitun yang daun adalah sebahagian besar dan ia adalah korelasi dengan lebih rendah daripada purata risiko penyakit jantung. Jantung seolah-olah bertindak balas dengan pengenalan teh daun zaitun dan ekstrak.

Bahan aktif dalam Olive Leaf “Oleuropein” mengurangkan kolesterol dan memberikan beberapa manfaat antioksidan penting yang boleh membantu menghalang pengoksidaan LDL kolesterol dan menyokong fungsi hati yang sihat. Kolesterol “buruk” yang kononnya teruk boleh merosakkan dinding arteri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *