Faedah-faedah Yoga panas Bikram

Faedah-faedah Yoga panas Bikram

Ia belum menjadi bahawa dahulu saya menyertai Pusat Kesihatan dan kecergasan terutamanya kerana saya perlu dapatkan fit. Sebaik sahaja saya belajar bahawa mereka disediakan yoga panas saya memilih serta-merta bahawa saya mahu mencuba yoga yang panas. Saya membaca mengenai semua faedah yoga yang panas dan aku terpikat.

Bikram yoga direka khas untuk membolehkan anda melepaskan banyak toksin dari badan anda, anda menjadi lebih sihat. Semasa dalam kelas 90 minit, sistem badan anda akan keluarkan dengan sistem limfa, flush masih tambahan bahan cemar dari saluran darah akibat semua yang berpeluh, dan kemudian membekalkan tubuh anda dengan bahagian-bahagian yang besar daripada air yang segar, murni anda pasti minum sebelum, semasa dan selepas kelas.

Biasanya, Bikram panas yoga adalah senaman yang badan perlu digunakan untuk jadi bawa perlahan-lahan. Yoga panas mungkin boleh memudaratkan jadi pastikan untuk mengikuti garis panduan dan arahan-arahan yang disampaikan oleh guru anda.

Antara kelebihan yang saya perasan kehilangan berat badan. Saya telah menumpahkan pound beberapa sejak saya mula. Saya sangat gembira tentang itu. Saya suka cara yang saya rasa hari ini. Saya rasa lebih baik daripada yang saya telah pernah dalam seumur hidup saya, yoga yang panas adalah hebat!

Yoga Bikram panas memberi peluang untuk menguji seluruh badan tanpa mengurangkan Kesihatan otot dan sendi yang membawa kepada peningkatan kekuatan, fleksibiliti dan pembinaan keseluruhan sihat sesiapa.

Bikram yoga bertujuan ke arah kesihatan yang asas dan menjanjikan yang dipanaskan studio memudahkan pencegahan kecederaan gigih regangan, lebih banyak, dan ketegangan dan tekanan, dan yoga itu didakwa secara sistematik mengaktifkan dan mengembalikan kesihatan kepada setiap otot, sendi, dan organ seluruh badan.

Ia disyorkan untuk semua, dari hari pertama, pemula kepada individu-individu yang lebih maju, dan, yang dilakukan di kawasan yang dipanaskan, membolehkan banyak lebih mendalam keadaan keamanan, lebih gigih terbentang, menggalakkan keluaran racun, dan semua di sekeliling, juga sedang mengambil yoga dalam pengalaman beberapa lebih gigih tahap.

Yoga yang panas akan membuktikan berguna dalam membangunkan kekuatan mobiliti, baki, kesedaran, ketangkasan, tenaga, dan mengurangkan tekanan, dan siri postur yoga dijalankan di dalam sebuah bilik yang sangat panas (antara 95 dan 105 darjah Fahrenheit dengan kelembapan 40%).
Panas yoga ialah siri postur yang digunakan di dalam persekitaran yang panas dan lembap, dan begitu juga merangsang aktiviti, mobiliti dan merupakan keseluruhan saya lebih daripada apa-apa bentuk. Ia membantu para pengamalnya mengetahui batas-batas mereka dan meningkatkan kesejahteraan mental dan fizikal mereka.
Yoga mencipta tenaga, keseimbangan dan pergerakan semulajadi memanjangkan dan mengurut, tulang belakang, otot, tendon, sendi dan organ-organ dalaman yang semua dari seluruh badan. Bikram Yoga adalah kaedah-kaedah yang mudah untuk merasa dan melihat terbaik anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *