Faedah-faedah yang hebat Crème Kesihatan zakar

Faedah-faedah yang hebat Crème Kesihatan zakar

Zakar adalah bahagian yang sangat penting dalam hidup setiap manusia, dan ia selayaknya untuk dilayan dengan sewajarnya. Dengan penjagaan zakar yang betul, termasuk pembersihan berhati-hati, pilihan yang bijak mengenai rakan-rakan, dan nutrien yang betul, lelaki semua peringkat umur boleh mengelakkan pelbagai spektrum masalah zakar dan memperbaiki rupa, rasa dan keupayaan untuk menikmati rangsangan seksual.

Berikut adalah beberapa faedah penting zakar crème kesihatan yang berkhasiat:

• Meningkatkan sensasi zakar-zakar sensitiviti adalah, sememangnya, amat penting untuk kegiatan seks dan juga keupayaan untuk mempunyai ereksi. Mengekalkan kulit zakar yang responsif bermaksud mengekalkan fungsi tisu saraf, serta mengekalkan kulit yang lembut dan halus dan melindungi dari chafing, callusing dan lain-lain kerosakan geseran.

• Lebih lembut, lebih supple kulit – ringan, kulit zakar lembut adalah lebih menarik kepada rakan-rakan yang berpotensi dan lebih responsif kepada lembut sentuhan dan rangsangan. Mengekalkan kulit zakar lembut juga boleh membantu untuk mengurangkan kerengsaan geseran daripada rangsangan manual atau persetubuhan.

• Jelas, cacat cela tanpa kulit – persediaan vitamin (juga dipanggil retinol) sering digunakan dalam krim kosmetik dan ubat-ubatan derma untuk rawatan dan Pencegahan jerawat, parut dan isu-isu berkaitan umur seperti tompok-tompok dan kedutan; Alpha lipoic asid menyokong proses ini dengan sifatnya sebagai antioksidan yang kuat. Krim zakar yang baik yang boleh membantu untuk mencegah jerawat menarik dan tanda-tanda penuaan pramatang.

• Mengurangkan risiko jangkitan – minit luka-luka yang terhasil dari kulit terlalu kering atau chafing dan kerengsaan boleh membenarkan bakteria dan lain-lain penceroboh yang berbahaya untuk menembusi, membawa kepada jangkitan dan masalah kulit lain yang boleh menyebabkan rasa sakit, gatal-gatal, bengkak, kegatalan dan radang zakar. Mengekalkan kulit licin melalui melembap dan combatting mikroorganisma dengan antibacterials semulajadi seperti vitamin A yang mencukupi boleh menjadi satu cara yang berkesan untuk mengurangkan risiko jangkitan kulit berulang.

• Tisu peredaran darah yang sihat – memang diketahui bahawa peredaran yang baik memainkan peranan penting dalam fungsi erektil, bukan untuk menyebut kesihatan keseluruhan kulit zakar dan sel-sel saraf. Nutrien seperti vitamin C adalah perlu untuk pembentukan tisu peredaran darah yang sihat, manakala L-arginine – sejenis protein – kerja-kerja untuk berehat (mengembungkan) di saluran darah untuk membolehkan aliran darah meningkat.

• Diturunkan risiko kecacatan yang berkaitan dengan pembentukan tisu parut – walaupun sedikit membongkok atau curving zakar normal, zakar yang akan menyakitkan apabila tegak boleh hasil daripada parut sekitar tisu erektil di batang zakar. Tisu parut tidak berkembang bersama-sama dengan tisu erektil asas, menyebabkan zakar melentur semasa ereksi. Crèmes Kesihatan zakar boleh meningkatkan sifat pelincir semulajadi kulit; a crème kesihatan yang baik juga harus mengandungi vitamin C, yang diperlukan untuk pembaikan dan pembentukan tisu penghubung. Kualiti-kualiti ini boleh memberi manfaat dalam mengurangkan risiko kecederaan yang boleh membawa kepada parut dan boleh menyokong pemulihan tisu yang sihat apabila kecederaan berlaku.

Apa yang perlu mencari dalam a crème Kesihatan zakar
Satu kualiti zakar crème perlu mengandungi perkara-perkara berikut:

1. Vitamin A-untuk kulit yang halus, tanpa cacat cela
2. Vitamin B5 – fungsi sel secara keseluruhan dan Kesihatan metabolik
3. Vitamin C-untuk kesihatan peredaran darah dan tisu, serta sifat-sifat antioksidan untuk melawan kerosakan alam sekitar
4. Vitamin D – untuk penampilan yang menarik dan keseluruhan kesihatan kulit
5. Vitamin E – untuk meningkatkan sifat pelembap semulajadi kulit
6. Alpha lipoic asid – untuk sokongan imun
7. Asid Amino seperti acetyl L carnitine – bagi tisu saraf yang sihat, responsif
8. Semulajadi, menyegarkan kulit minyak (mentega Koko atau mentega shea kerja terbaik)

Pastikan untuk mencari crème Kesihatan zakar yang asli yang mengandungi bahan-bahan semulajadi sahaja (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki Man1). Crèmes dan losyen yang dibuat untuk wanita, atau untuk kegunaan umum, boleh menyediakan beberapa kebaikan, tetapi mereka tidak boleh mengandungi nutrien khusus zakar yang diterangkan di sini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *